בבקשה עזרה דחופה ....

enoeht

New member
בבקשה עזרה דחופה ....

שלום .. כבר שנתיים אני מנסה למצוא פתרון לבעייה ממש ממש מתסכלת... אתם ואתן המוצא האחרון
לכביסה שלי יוצא ריח עובש מסריח במיוחד - וזה רק לפעמים. לפעמים חלק מהבגדים סופגים את הריח וחלק לא... ומה לא ניסיתי ? אמרו לי לא לשים מגבות רטובות בכביסה.. ניסיתי ולא עזר. אמרו לי להחליף פילטר ולנקות.. ניסיתי ולא עזר. אמרו לי לתלות בצורה מסויימת כשהבגד לא מקופל... לא עזר. הדבר המעניין הוא שלא כל האנשים מריחים את הריח הזה (אמא שלי למשל) אבל רוב האנשים כן.. ואני מאד רגיש אליו, מסתבר. החלפתי כבר שלושה סוגים של מרככים ואפילו ניסיתי ללא מרכך.. לא עזר. ב ב ק ש ה עזרה... בעיקר ממישהו\י שכבר חוו את התופעה.. הרבה הרבה תודה מראש !

Esther4

New member
תשובה לכביסה מסריחה

רצוי לא לדחוס יותר מידי בגדים במכונת כביסה אם מותר להכניס 4 קילו אל תכניס 6 קילו. שנית תלוי איזה ריח יש לאבקת הכביסה שאתה משתמש? דבר הכי חשוב לא להשאיר את הכביסה במכונה יום אחד אחרי שכיבסת, אלא לתלות מיד כי ברגע שאין אוויר במכונה והבגדים רטובים הם סופגים ריח של טחב. אם יש לך מכונת ייבוש חייבים לשים מגבונים מיוחדים עם ריח טוב כדי שהכביסה תתרכך וכדי שהבגדים במיוחד הגרביים לא ידבקו אחד לשני אם תנהג כך האמין לי לא תהיה לך כל בעיה של ריח. בהצלחה

enoeht

New member
הרבה תודה

אין לי כבר סבלנות לחכות לכביסה הבאה... שוב תודה !

גלעד#

New member
לא לא לא

אויש נו באמת, כל עקר ועקרת בית יודעים שריח רע מכביסה נובע בעיקר בגלל אבן שיש במכונה!. תקנו את המסיר אבן של הקומקומים ותכניסו כוס למיכל של אבקת הכביסה ותפעילו תוכנית לזמן קצר. תופתעו לראות כמה גושים של אבן ייצאו לכם (כמו בפרסומת הזו לטלוויזיה). אפשר לקנות גם בקבוק חומץ ולשפוך את תוכנו לתוף. זה גם אמור לעשות את העבודה רק שזה יסריח כביסה אחת או שתיים ואחר כך - שום דבר. הריח יעבור!.

אני מעדיפה את החומץ

אחרי שהתבליות הרסו לכמה ממכרותי את המכונה- כל הכביסות לאחר מכן יצאו עם כתמי חלודה!!!
ועוד טיפ קטן, אני הגעתי למסקנה שלגרביים יש גם יד ורגל בכל נושא ריחניות הכביסה, ולכן הנה כמה עיצות: את הגרביים אני מעבירה בשטיפה (הפעולה האחרונה) לפני שאני מוסיפה את שאר הבגדים (ואז מפעילה את התוכנית הרצויה. ואם אלו הם גרביים של יום מיוזע במיוחד... אם יש כמות נכבדת בכביסה נפרדת לגמרי, ואם לא (מה שבד"כ קורה) משרה אותם בגיגית עם מעט אבקת כביסה ורק אז מעבירה לשטיפה ושוב מוסיפה את יתרת הבגדים ומפעילה את התוכנית הרצויה. ותגידו..... השתתפות בפורום זו הודאה באשמה?

ritosh

New member
זהירות../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif מסיר האבן והחומץ

עלולים להרוס את המכונה!!!!!! לצערי מנסיון
לכל מכונת כביסה יש מסנן. צריך להוציא את המסנן ולנקות אותו. לפעמים הסירחון בכביסה הוא מהמים שנשארים במסנן. שאר העצות מצוינות.

ניני51

New member
יש מכשיר מגנטי ששמים על צינור

המים הנכנסים למכונה. זה מונע אבנית. חוץ מזה אחרי הכביסה והוצאת הכבסים צריך להשאיר את המכסה פתוח ל24 שעות, כדי שהמים שנשארו יתנדפו, אחרת צומחים שם כל מיני ג'יפות.

למעלה