בבקשה עזרה דחוף...

d o r i x

New member
בבקשה עזרה דחוף...

אני הולך מחר לתיאוריה של אופנוע ורציתי להיות בטוח מה אני צריך להביא... אני יודע שאני צריך להביא תטופס הירוק+אגרה ותעודת זהות זהו...יש עוד אולי?

d o r i x

New member
תודה!

תודה רבה לך..אני מקווה שאתה לא טועה כי חבר אמר לי שצריך אישור הורים או משהו כזה...

alkai

New member
אם אתה...

מתחת לגיל 17, אתה צריך אישור הורים. אני לא בטוח שצריך בשביל התיאוריה או בשביל הטסט, אבל אם אף אחד לא יתקן אותי - אני מציע שתביא אישור. חבל לקחת סיכון.

d o r i x

New member
אני יודע...

תודה בכל זאת...בבקשה תענו לי בקשר לאישור הורים...להביא? לא להביא? אם כן אז הוא צריך להיות בכתב?

d o r i x

New member
../images/Emo4.gifעצוב...

נכשלתי בתיאוריה....בושה מה שהולך שם חיכיתי 4 שעות ואומרים שאין יותר תיאוריות אז טיפסתי ונכנסתי דרך החלון לתיאוריה שהגעתי לקבלה אומרים שצריך שאבא שלי יהיה פה ויזדהה ולא כמו שאנשים אומרים פה דברים לא נכונים שאני צריך אישור בכתב או שלא צריך חבל שאתם אומרים דברים שאתם לא יודעים ומטעים סתם. בקיצור התחלתי תמבחן והבוחן המפגר הביא לי מבחן לרכב למרות שאני עושה לקטנוע 50 סמ"ק הקיצר עשיתי והכל היו שאלות קשות ושקיבלתי תשובה היה רשום נכשל 5 טעויות :[ אין יותר מבואס ממני

alkai

New member
:\

אמרתי לך שאני לא בטוח, ושכדאי להביא אישור בכל זאת. איך עשית תיאוריה בסוף? אחד ההורים בא?

singlestroke

New member
נצל"ש

איכס... שונא מה שהולך עם האנשים "הסמכותיים" במדינה הזאת. אולי אני לא מבין את כל הסיפור, אבל כשאתה עומד מ6 וחצי בתור עם אגרה ששולמה מיום חמישי ונדחף למחסומים (פעם שניה כבר!), ובו בזמן נכנסים פרחחים שהגיעו ב9 ישר לבנק הדואר מהצד השני ונכנסים כאילו כלום, וכל זאת בהוראה של שוטר או אלוהים יודע מי, קשה להשאר אדיש. את יום חמישי שרדתי, אבל את ה'אחיזת עיניים' העלובה הזאת שהריצו על האנשים שחיכו יפה היום אני לא מוכן. כאלה מקרים גורמים לי לרצות להשתמש בכל הכוח שיש לי ורק להכות את השקרן המלוכלך שאומר 'עוד חצי שעה תכנסו' ואז מכניס אנשים מצד אחר בכלל, בלי שום סיבה. חסר להם, אחרי שאיזה "רב-בוחן" או משהו, עמד וצעק אל ההמון שלא יהיו שינויים כלל וכלל, שנחשף לדברים לא צפויים במשך ינואר. בכל מקרה, שחרור קיטור... מצטער. מישהו יודע מתי מסתיימת הפגרה והלחץ המטורף הזה יעבור ממשרד הרישוי ?

buda11

New member
סתכל.

ברגע שאתה ניגש לתאוריה של אופנוע אז זה לא תקף לרכב כאליו אם תרצה לגשת לשעירים ואחכ לטסט על כבר פרטי תיצטרך שוב לעשות את התאוריה וכמבון-לשלם את האגרה שוב!

למעלה