בבקשה עזרה אני משתגעת

לצוקה סליחה שפתחתי הודעה פשוט לא

יודעת איך לשלוח לך במסר את השאלות תרשמי לי ואני אשמח לענות על הכל

סנונית 1

New member
בבקשה עזרה אני משתגעת

עברתי החודש הזרעה והרופא אמר לי לחכות ולראות מה יהיה בין היום ה12 שזה היום ובין היום ה 14 שזה ביום חמישי. החודש היו לי תופעות לכאן ולכאן כמו: פעמיים התכווציות חזקות בבטן, אחרי ההתכוצות הראשונה כאבים חזקים בגב התחתון, הקאתי 3 פעמים ומצד שני יומיים עם כאבי מחזור רק בשעות הערב ולזמן קצר. היום ותסלחו לי על התאור מרב לחץ החדרתי נייר טואלט כמו שבודקים לפני המקווה והיתה הפרשה חומה בהירה בהירה שבקושי נראתה, חשוב לי לציין כי אין לי כאבי בטן שמרמזים על מחזור ואני בוכה בלי סוף (אולי בגלל המתח). רציתי לשמוע את דעתכן האם להספיד את הטיפול או שיש תקווה?

צוקה1

New member
חשבתי לשלוח לך מסר אישי אבל

במחשבה שניה אולי יש עוד כמה שאינם יודעים לשלוח מסר אישי.אז פשושית תימצאי בפורום הודעה שלי פתחי אותה .בתחתית ההודעה יש כמה קטגוריות אחת מביניהן היא "מסר אישי ".תקליקי על מסר אישי וזה יפתח לך שם כתבי לי את ההודעה ותלחצי על "שלח" בהצלחה צוקה.

may9

New member
סנונית

לא יודעת לענות לך אבל כל עוד המכשפה לא הגיעה יש תקווה! אני כל כך מבינה אותך ומחזיקה לך אצבעות חזק חזק וממש מקווה שהחודש זה החודש שלך

סנונית 1

New member
אז זהו זה נגמר ../images/Emo7.gif

עכשיו התחיל הדימום אמנם ושוב סליחה על התאור ורוד אבל כבר בניגוב ולא מעט. החודש הכל השתבש בהזרעה לא הגבתי לגונל כמו בהזרעה הראשונה הבדיקות יצאו נמוכות מההזרעה הקודמת היו פחות זקיקים וההשבחה מי יודע מה איתה כי עשינו אותה באסותא ולא קיבלנו תוצאות של הזרע אחרי ההשבחה אלא לפניה, למרות זאת קיוותי. מה כבר ביקשתי שיהיה לי ילד אני בת 34 החודש מנסה כבר מחודש מאי, יש לי רופא נפלא וזה לא הולך. הדמעות מתחילות לבצבץ, המחשבות על עוד חודש של זריקות שלא מבטיח כלום והתקווה, התקווה כבר מתחילה להעלם ואני נשברת. והיום אני מוזמנת לבריתה.

פינקי33

New member
מזדהה איתך נורא.. אני בת 33.5,

מגיל 27 מרגישה צימאון עז לילד, רציתי ילד יותר מבעל, בחיי. מנסה מפברואר ולא הולך... ולי יש 2 חברות הכי טובות שילדו לפני חודש ועוד 2 פחות טובות שילדו בחודשיים האחרונים, ותאמיני לי שזה כואב, והגיל גם קצת מפחיד, והעניין הוא שאני עוד מפנטזת על 3-4 ילדים... אבל בואי נהיה אופטימיות ונקווה שיהיה בסדר.

תולו

New member
../images/Emo24.gif סנונית מתוקה

אני בוכה איתך, על אמת, יושבת מול המחשב בעבודה והדמעות זולגות. אני ממש , אבל ממש עצובה לשמוע את הבשורה. איך אומרים "כל עכבה לטובה" ? אז אולי זה נכון. בואי ניצמד לזה.

geni1

New member
אוי חמודה../images/Emo24.gif

אני בטוחה שזה יקרה ומהר!!! אל תתני לזה לשבור אותך!!! לכי לבריתה ותנסי לקבל קצת אבק תינוקות...

יפעת32

New member
|חיבובהריון האחרון שלי קיבלתי מחזור

בחודש הראשון, כך שמחזור מבחינתי זו עדיין לא תשובה שלילית. אני ממליצה לך לעשות בכל זאת בדיקה אפילו ביתית אם לא בא לך שידקרו אותך. שמעתי על עוד בנות שקיבלו מחזור והיו בהריון. אני בת 33 וסמוך ליום ההולדת קיבלתי בשורה על שק הריון ריק ושבוע וחצי אח"כ על עוד הריון מחוץ לרחם... בכל מקרה אל תסתכלי אחורה על מה שהיה אלא תמיד קדימה על מה שיקרה! המון בהצלחה!!!

זקיקית

New member
מה בסך הכל כולנו מבקשות

אני במרץ אהיה בת 38, ללא ילדים, אחרי שני הריונות - אחד ספונטני ושני אחרי הזרעה ראשונה - שניהם נגמרו בשבוע 8, ואני לפני סיבוב חדש של טיפולים וזריקות. לקחתי עוד חודש הפסקה, ועם פתיחת 2004, נתחיל הכל מחדש. אני מאחלת לך כוח להתמודד עם עוד סיבוב. כן, זה מתיש, זה מייסר, זה קשה מנשוא. אין ברירה, יש מטרה וצריך לצאת לדרך! בהצלחה בפעם הבאה. לכולנו!

חיזוק

נכון שזה קשה ואין מילים לתאר את הכאב.אבל אין ברירה אלה לחזור לעצמנו כמה שיותר מהר ולהמשיך למטרה .בהצלחה

לא נורא - אופס, הולכים על זה שוב

קשה וקשה אך מותר לבכות, מותר לקחת יום יומיים לדכאון,אבל אז לקום בבוקר ולהמשיך הלאה, בוא נבטיח לעצמנו שעד גיל 35 יש לנו תינוק שיודע ללכת....גם אני החודש בת 33 ומתה לילד... זה לא הסוף, תמיד תמיד יש אור בקצה המנהרה. ובבריתה תעשי לחיים עם בעלך, שהשנה אתם מצליחים ובגדול....אמן

hyb

New member
קבלי../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

רחל5

New member
סנונית אחת לא מבשרת את האביב...

אני לא מספידה חודש עד שהדימום מתחזק. היו לי שני הריונות שהתחילו בדימום קל (מאחד מהם יש ילד). בכל אופן - שתינו הוזרענו באותו יום, אצל אותו רופא... ושתינו מקבלות שלילי. אצלי, דרך אגב, השלילי כבר משילשום, כי אצלי מורידים שליש על התנהגות טובה. נפגש בחדר ההמתנה בעוד שבועיים עם מבחנה בתיק?

../images/Emo24.gif מצטערת לשמוע

ומקווה שאולי בכ"ז זה רק דימום והפסיק, ולא המכשפה. מקווה שהבריתה עברה עליך בשלום. סנונית, פתאום זה כן מצליח, וכל טיפול מביא איתו את התקווה החדשה. נכון, לא מבטיחים לנו כלום, וזה כ"כ כואב שבכלל צריך לעבור את כל הסיוט הזה, ולסבול את הפחד הזה. אבל פתאום זה כן מצליח, למרות כל החודשים שלא הצליח. עדיין מקווה שזה היה רק דימומון, כי באמת יש תקווה.

נועם@בת

New member
../images/Emo24.gif סנונית ../images/Emo14.gif

כן, אנימכירה את הבל פיהו של הגיל שנושף בעורפנו. אבל בנתיים כבר בכית, והשתפללת, ניגבת דמעות והתאוששת. כלך מה שצריך זה ביצית אחת ותא זרע מוצלח אחד כדי שבעוד כמה חודשים תקיאי את נשמתך בהריון בריא לחלוטין. כרגע זה נשמע מופרך, אבל אם תציצי בפורום הריון, כל הכותבות שם היו בדיוק במצבך לפני כמה חודשים.
נועם

למעלה