בבקשה עזרה אני משתגעת

פינקי33

New member
הקאות-אם אף פעם לא היו לך לפני/בזמן

מחזור לדעתי זהו סימן טוב....

rozi3

New member
אני מצטערת לשמוע ../images/Emo7.gif

ומקווה שבפעם הבאה זו תהיה הפעם האחרונה כי יהיו לך בשורות הרבה יותר משמחות

אפרסקה

New member
מצטערת מתוקה ../images/Emo24.gif

מאוד קיוויתי שתסללי את הדרך החודש. מחזיקה אצבעות לחודש הבא.

קבלי ../images/Emo24.gif גדול

ותזכרי שאומנם נגמר טיפול אבל מיד אפשר להתחיל חדש עם יותר אופטימיות בהצלחה

צוקה1

New member
היי חמודה.מאוד כואב לשמוע שלא הלך

ובכל זאת אחזיק אצבעות חזק שאולי אולי בכל זאת נופתע. מחבקת אותך חיבוק אמיץ. הנתיב הזה הוא מלא ייסורים אך בסופו את מקבלת באחת את כל האושר שבעולם כולו. הלוואי שהדרך שלך אל האושר הזה תהיה קצרה - צוקה

סנונית 1

New member
תודה לכולכן וגילוי לב

המון תודה לבנות המקסימות שעודדו ותמכו ובכל זאת קיוו. ועכשיו למה שיושב לי על הלב כבר די הרבה זמן. כשיש לי שאלה אני באה אליכן, כשיש אכזבה אני שוב אצלכן ותמיד מקבלת את מלוא תשומת הלב. לשמחתי אני לא יודעת הרבה דברים שקשורים בטיפולים (ומקווה גם לא לדעת) אבל לפעמים אני חושבת לעצמי שאתן עוזרות לי ואני לא עוזרת לכן מתוך בורות כמובן ושזה לא הוגן אז אני מאחלת מזל טוב ומחזיקה אצבעות ומקווה שאתן סולחות לי נשים אמיצות.

נועם@בת

New member
כל אחת עוזרת בדרך שלה

מילה טובה עוזרת לא פחות ממילה חכמה. לחבק, לתמוך לעודד זאת עזרה עצומה. זה היופי בפורום, כל אחד נותן את מה שהוא יודע. כל אחד עוזר מנסיונו ומחוויותיו.
נועם

d2b2

New member
גם אני בת 34 וללא ילדים אז אני מאוד

מבינה לליבך בעניין הגיל והמתח הנוראי הזה שמתלווה לכל טיפול שבנוסף גם שעון ביולוגי יושב לו שם בגודל עצום ומתקתק אבל אני ממש מנסה בכל כוחי לנטרל אותו ולהוציא לו את הבטרייה לשעון הזה כי זה ממש ממש לא חסר לי כרגע ושמעתי מספיק סיפורים גם על בנות מבוגרות יותר שהצליחו . אז פשוט תוציאי לו את הבטרייה לשעון הזה ואולי לפחות זה ייעלם לו שם !!! מלא חיבוקים ובהצלחה !!!

למעלה