בבקשה עזרהה

• פותח הנושא Ratu
  • פורסם בתאריך

Ratu

New member
בבקשה עזרהה

תקשיבו אחותי משגעת אותי שאני ישיג לה את העונה הראשונה והשניה,עכשיו רציתי לדעתם אם יש את העונה הראשונה בויאודן??

../images/Emo207.gif../images/Emo32.gifמכירת סדרות../images/Emo70.gif

כבר הרבה זמן אפשר להגיד שאני "מכורה" לסדרות טלויזיה. בגלל המחירים הגבוהים של סדרות הטלויזיה כיום [tv on dvd], הבנתי שאין באפשרותי לקנות כל עונה שאני רוצה מהחנות, [יש לי כמה מקוריות] והתחלתי "להשיג" אותן בדרכים לא חוקיות. אני לא גאה בזה, [בכל זאת, זה לא חוקי..] אבל אני יודעת שיש המון אנשים שגם להם אין כסף למחירים המופרזים של סדרות הטלויזיה על גבי דיוידי, ועדיין נורא רוצים אותם, ובגלל זה החלטתי למכור את האוסף שלי [לצרוב מחדש כמובן] של כל סדרות הטלויזיה הנצפות ביותר. למרות האיסור על הדבר, יש כבר משחקי קונסולות צרובים לקנייה, סרטים צרובים לקנייה, משחקי מחשב צרובים לקנייה, אז למה שלא יהיו סדרות? בגלל זה, אני מוכרת עונות שלמות של הסדרות הטובות בעולם [צרובות]! מתח [אבודים, נמלטים, 4400, המירוץ לאתמול, עקרות בית נואשות ועוד..] על טבעי [מכושפות ועוד..] דרמות נעורים [וורוניקה מארס, האוסי, מגרש ביתי, ג'ואן מארקאדיה ועוד..] בתי חולים [האנטומיה של גריי, האוס ועוד..] קומדיות [כל העונות של חברים, ג'ואי, הקאמבק, איך פגשתי את אמא, שמי הוא ארל, שנות השבעים, וויל וגרייס, כולם אוהבים את ריימונד, ועוד..] ועוד רבות..
והכל במחירים זולים ואטראקטיבים, [פחות מחמישים ש"ח לעונה, בד"כ נע בין 25-45 ש"ח, תלוי במס' הפרקים ודרך הצפייה] וכולל עטיפות דיוידי מודפסות, ממש כמו מקורי! מגיע לכל חלקי הארץ [משלוח באמצעות דואר], וניתן לתאם טלפונית ב-08-8544011, או במסנג'ר[email protected]. למחירון מדויק, וצפייה ברשימת הסדרות הנמכרות, לחצו על הקובץ המצורף, [יש צורך בנגן פלאש פלייר], או פנו אלי באמצעות המסנג'ר עם כל שאלה שהיא. מיכל.

koya1

New member
את מודעת לעובדה ש..

זאת עבירה פלילית.. מילא להוריד פרקים למחשב שלך ולעשות בו שימוש אישי.. אבל לעשות קופה על חשבון יוצרים שקורעים ת'תחת בשביל הסדרות האלה? אז אני מציע לך לעצור את זה עכשיו לפני שהמשטרה הפדרלית או מה שזה לא יהיה יעלו עלייך ויקנסו אותך בלא מעט כסף.. ואני מדבר מנסיון[לא אישי].. לא כדאי לך להסתבך עם זה סתם..

למעלה