בבקשה להכנס

little fairy

New member
בבקשה להכנס

היי כולם, רציתי לדעת אם מישהו מכיר את הזמר הענק Dashboard Confessional השם שלו זה כריס קראבה והוא ה-זמר ואני חולה עליו, אם מישהו אכן מכיר אותו בבקשה שייצור איתי קשר באייסיקיו שלי 129257505 אני מתה להכיר מעריצים נוספים!! בהביי ביינתים :))

Chen PunKuki

New member
עדי..

לא נראה לי שתמצאי פה הרבה מעריצים.. יש כאן שנאה עמוקה לEMO. חפיף, העיקר ששתינו יודעות שזו אחלה מוזיקה (=

Get up kids

New member
וואו וואו

אני מת על Dashboard Confessional ואיןפה שנאה עמוקה לאמו!! אחלה מוזיקה ואחלה זמר.

Dafnana

New member
גם אני אוהבת אותו.

למעשה, כרגע התרחצתי (ירח מלא) ושרתי "swiss army romance" נכנסתי לזימרה עד כדי כך (לא תדעו עד שלא תראו את ביר7 לייב) עד שנכנס לי קונדישינר לפה הורדרד שלי.

little fairy

New member
חן, את פה??

מה המצב בובה? מה חדש?? למה שנאה ל EMO זה טוב!! כריס שולט!! אנשים תורידו שירים שלו, מי שלא מכיר אז כדאי לו להכיר!! מישהו יודע במקרה דרך לצור איתו קשר? אני רוצה להכין עצומה שיבוא להופעה בארץ, אולי הוא יקשיב, אבל בשביל זה אני צריכה לדעת לאן לשלוח את זה!! חולה עליוווווווווו!! זהו...חולה גם עלייך חן :))

a fire inside

New member
הוא בסדר..

רק שתדעי שיש הופעה מלאה של דשבורד קונפשיונל של 40 דקות בקאזה

themisfits

New member
חיחי

קוקי מה המצב מותק? זה נדי! חחחח שנאה עמוקה לאימו אהבתי..אל תגזימי לא כל כך הרבה אנשים שונאים את זה...וזה יותר סוג של רוק קל הדשבורד קונפלוצלונר הזה רק בטח גילו שהם שומעים פיקסיז ונופקס אז הפכו אותם לאימו שגם זה לא קשור לפאנק...בקיצור להקת רוק מסכנה או זמר מה שלא יהיה.. וחוצמזה יש אימו טוב למשל: death by stereo at the drive in ושאר הלהקות האלה שהסולן צועק בהם כמו איזה נדב בן חורין...:)

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

נדבה!!! אל תגידי שאת לא רכיכה!!! חה חה חה חה חההההההה!!! אויש קראת אותי.....חחחחחחחחחחח....רכיכה! חחח....לא נורא אני עדין אוהבת אותך..:)

xero1

New member
חביב

אבל אני לא מבין משהו אחר בקשר לאמו - למה צריך להקה שלמה בשביל לעשות דיסק שלם שכמעט כל השירים שם עם גיטרה אקוסטית וזמר אחד?

למעלה