בבקשה!!!! להיכנס!!! ולענות!!!...

• פותח הנושא kmst
  • פורסם בתאריך

kmst

New member
בבקשה!!!! להיכנס!!! ולענות!!!...

אני מנסה לעשות EDITOR ב- JAVA (מעין סרגל כלים לעריכת טקסט המכיל:גודל גופן,הדגשה, תמונה וכדו´) ...הציעו לי לעבוד עם תגיות HTML אבל.... א)זה לא עובד... ב)ברגע שאני מגדירה כHTML דברים אחרים שעשיתי לא עובדים... מה אני עושה...............?. ניסיתי לעשות את הקוד הבא:על מנת להדגיש טקסט...) void b_bold_mouseClicked(MouseEvent e) String str1=ta.getText(); StringBuffer ta2=new StringBuffer(50); ta2.insert(1,str1);//כל התוכן String str2=ta.getSelectedText();//החלק המסומן int start=ta.getSelectionStart(); ta.setText("<b>"+str2+"</b>"); String str4=ta.getText(); ta2.insert(start,str4); String str5=ta2.toString(); ta.setContentType("text/html"); ta.setText(str5);

ומה את בדיוק מנסה לעשות...

נראה לי על פניו שאת עושה קצת סלט...
את רוצה לשלב בין קוד JAVA לקוד HTML ישנה דרך לעשות זאת ומעבר לכך כיצד את מריצה את קוד ה JAVA האם ב APPLET? אם כן אזי כי את צריכה לכלול קריאה ל APPLET בתוך ה HTML שלך אחרת הדפדפן פשוט לא יזהה את הקוד.

kmst

New member
הכוונה שלי....

אני לא עובדת עם APPLET.... בשביל לעשות bold לדוגמא אני רוצה להשתמש בתגית <b> לא?? אני רוצה לעשות שרק חלק ממשפט יודגש ולא כל המשפט ולכן אני לא יכולה להשתמש בפקודה setfont!! איך אפשר לעשות זאת???

לא מובן לי...

את עובדת ב JAVA או ב Java Script ? לגבי הדגשה אכן כן זה מתבצע כך ב HTML אבל העניין הוא שאת רוצה להעביר פקודות מ JAVA ל HTML ולכן את חייבת משהו "שישדך" בינהם...אחת הדרכים זה APPLET ואו FRAME ואו מה שלא יהיה על מנת שהדפדפן יבין את קוד ה JAVAשימי לב שה DOM של הדפדפן איננו מסוגל להבין קוד JAVA וכו´...

kmst

New member
הולך בין הטיפות

אני שולחת לtextarea טקסט שאותו אני רוצה להדגיש....ואז אני משתמשת בפקודה: ta_setmessage.setText("<b>"+text1+"</b>"); אבל קודם הגדרתי רת המאפיינים של תיבת הטקסט: ta_setmessage.setContentType("text/html");

למעלה