בבקשה כנסו

בבקשה כנסו

איך יודעים בכלל למה אני נמשך?אם באמת אני "גאה" או שאני רגיל... אני 100 אחוז ישאר רגיל...אבל סתם מתוך סקרנות איך יודעים?

פשוט מרגישים את זה...

את המשיכה. כמו שאתה נמשך לבנות. אם לא היית "רגיל" (אני שונאת את המילה הזאת!!!) תגיד: סטרייט! אז היית מרגיש גם משיכה לבנים...וגם זה היה רגיל! ובסדר!! ותתפלא...אפילו נורמלי! יום טוב חומד

glock X

New member
תקשיב חומד

בגיל מסויים 12-17 ולפעמים אפילו יותר מרגישים משיכה לשני המינים זה יגרה אותך שאתה וילד אחר נמצאים ביחד ואתה תרצה לגעת בו ושהוא יגע בך וזה ידליק אותך אל תבהל זה חלק מההכרות שלך עם עצמך זה לא אומר שאתה הומו , פשוט תהליך שהרוב עובר אותו , באיזה שהוא שלב לא יודע מאיפה אתה תתחיל להכיר בחורות ויצא לך לשכב עם בחורה פעם ראשונה ושניה ושלישית אולי לא תדע מה לעשות ואולי זה יפחיד אותך וזה כי בחורה שונה מבחור יש להן דרישות אחרת לגבי התפקיד שלך במיטה מאשר בחור, אתה צריך להתנהג אחרת ולהיות משהו אחר כשאתה עם בחורה מאשר שאתה עם בחור , אני מכיר הרבה בחורות שבצבא שכבו עם בחורות ולהפך בחורים התנסו עם בחורים,,, והיום הם לגמרי סטרייטים תן לזה זמן הכל יתבהר לך זה טיבעי זה לא מפחיד וזה ישאר איתך לכל החיים , אני התנסתי עם בני מיני כשהייתי בסביבות 12 והיום אני נמשך לבחורות ורק לבחורות ולא מסוגל לגעת בגבר אחר כי התגבשתי מבחינת הזהות המינית שלי וזה רק עיניין של זמן,,,,,,,ככה הטבע גורם לנו לגדול ולדעת מי אנחנו ומה אנחנו אוהבים

guypele

New member
אם...

אתה מוצא עצמך נמשך לגברים בסיטואציות שונות אתה כבר תדע מזה. משיכה היא דבר שמרגישים גם אם זה מרתיע או מבלבל או לא רצוי בעיניך. אין אפשרות לחמוק מזה. ומעבר למשיכה מינית תשאל את עצמך האם היית רוצה להיות נאהב ע"י גבר? תנסה ממש חזק להתנתק מהחינוך שכולנו קיבלנו כאילו סטרייט זה האפשרות היחידה - ותחשוב : האם הייתי נהנה שגבר יחבק אותי ? האם אני יכול לפנטז את עצמי בסיטואציות זוגיות עם גבר ?

semfur

New member
מאד פשוט

ענה על השאלה הבאה: כשאני מאונן אני חושב על... זהו. אם התשובה שלך היא שאתה חושב על שני המינים, אז או שאתה דו-מיני, או שאתה בהכחשה. ואם אתה דו מיני אז אין בעיה. לגבי הכחשה הדעות חלוקות...

למעלה