בבקשה כנסו

בבקשה כנסו

המומינים איפה אני יכול למצוא את הסרט בעיברת ואת הפרקים לקנות או לא יודע שלום רב! אנא פנה ישירות לשיווק שלנו 036466234 036466650 בברכה מרים ריבנר מישהו יכול להתקשר בבקשה ולשאול איפה אפשר לקנוטת את הסרט ואת הסדרה זה הספק אבל את הסרט בעיברית ואולי נעשה קנייה קבוצתית

B o N u s

New member
לא הייתי שם ככה טלפון באינטרנט.

לגבי שאלות על קניות יש לזה פורום מיוחד באתר שלי. שם הפורום "פורום - קניות של המומינים" הוא מופיע ברשימת הדפים בצד ימין. נ.ב. לקבלת הפורום והאתר פנה אליי במסר

B o N u s

New member
ערוץ 11 נותן כמה פרקים

לקנייה, באתרי בקרוב כל הפרקים :)

בקשה

מישהו יכול להתקשר לשם ולשאול בבקשה ונקנה קנייה קבוצתית נגגיד זה לא יעלה הרבה

B o N u s

New member
אני ראיתי את הסרט.

יש עליו מאמר באתרי. את האתר במסר

מישהו יכול להיכנס לפההה!!!

סליחה כאילו בלי להעליב הבנתי שיש לך אתר אבל אני צריך עזרה כאילו מי שיכטוול להעזור ולהתקשר למספר שם למעלה וכבר ההיתי באתר שלך ואין שם הורדות לא של הסרטים ולא של הסידרה חוץ מפרק אחד אבל אתר יפה ושימשיך להיות ככה אבל אני רק צריך שמישהו יתקשר לשם וישאל עם אפשר לקנות את הסרט ואת הסידרה משם כי ערוץ חינוכית ואחד אמרו לי להתקשר לשם ולקנות משם ושוב בלי להעליב אני רשום לאתר שלך אתר יפה מאוד אני פשוט לא כותב הרבה בפורום כי צריך לראשום מלא דברים כדי לא נחוצים כמו אימיל וכל מני כאלה טוב סימתי אתר יפה מואד יש לך ומי שיכול לעזור לי שיעזור

B o N u s

New member
שוב, אין לאף אחד את הסרט לקנייה חוקית

למי שיש זה מוקלט ואם הוא ימכור לך את הקלטת ויגלו את זה יכולים לאסור אותך ואותו. זהו.

למעלה