בבקשה כמה זיהוים..

Golan24

New member
בבקשה כמה זיהוים..

1: יש שיר של אייל גולן שיש בו את המילים: "חבקי אותי חזק, אני כבר מתמוטט פה". אפשר את שם השיר? 2: שיר שהושמע מקודם ב103 fm - "בומבה סקסי". השיר הוא פורטגזי לפי מה שהבנתי (או לפחות בפורטוגזית..). שיר מאוד קצבי, מקצב לטיני סוער, שאין ספק שיהפוך ללהיט בקיץ הקרוב. מישהו יודע את שם השיר (בימב סקסי?!) ואת ההרכב\להקה\זמר שמבצעים אותו?? 3: יש שיר של חבורת "מה קשור" - "למה לא אוגנדה". למישהו יש את השיר? (לא מוצא אותו בקאזה..) 4: אחרון אחרון חביב.. הכי קשה לזיהוי. שיר לועזי באנגלית מאוד ישן וקלאסי, ששר אותו זמר בעל קול עבה וישן כזה.. בתוך השיר אני זוכר רק שורה אחת לצערי - There was a boy תודה רבה רבה לכם

tamijul

New member
מספר 4 ../images/Emo20.gif

Crash Test Dummies - Once There was this girl שם השיר מופיע גם כ - Mmmm Mmmm Mmmm תמי.

Golan24

New member
לצערי זה לא זה..

הורדתי את השיר שאמרת, האזנתי לו - אבל זה לא זה. אני מדבר על שיר שקט ללא קצב, שיר ישן .. זמר בעל קול עמוק ועבה, קול מלטף.. ששר there was a boy ..... קשה לי להאמין שמישהו ידע על מה אני מדבר, כי זה ממש לא שיר מוכר.. אבל אני מטיל את יהבי בכשרונות הבלתי נדלים שמסתובבים פה
תודה על הניסיון!!

Golan24

New member
בקשר לשיר השני, קבלו כנראה ביטול..

לפי מה שאני רואה פה זה כנראה Bomba Sexy של Azul Azul נכון? (אני באמצע להוריד אותו)

Chandler Rulz

New member
שיר 2

במקרה גם אני שמעתי שמוליק טיאר (הענק!) והשיר הוא King Africa - La Bomba מהפרסומת של המיוקטש!

AsUwiiiiiiiiish

New member
4. There was a boy

יכול להיות שאת/ה מתכוון לשיר של דיוויד בואי, שהופיע גם במולאן רוז´ והמילים שלו הולכות בערך ככה: There was a boy A very strange Enchanted boy They say he wandered Very far, very far Over land and sea A little shy and sad of eye But very wise was he And then one day One magic day He passed my way...

Golan24

New member
שיר שקט ועמוק??

ואם כן, אפשר את שם השיר המדויק כדי שאוכל להוריד אותו ולבדוק?! תודה רבה.

mosbar2

New member
הביצוע המפורסם ביותר

הותיקים שביננו יודעים שהביצוע המפורסם ביותר וכנראה המקורי הוא של הזמר האגדי בעל קול הקטיפה נט קינג קול - NAT KING KOLE

AsUwiiiiiiiiish

New member
נכון נכון!

אין לי תוכנה להורדת שירים כרגע אז אני לא יכולה לבדוק אם זה אכן הביצוע שאני מכירה, אבל כל הזמן כשכתבתי דיוויד בואי (ובחיפוש הוא העלה לי אתרים של מולאן רוז´..) משהו לא הסתדר לי וחשבתי שבטח יש לזה גרסא יותר מפורסמת. תודה שהעמדת אותי על טעותי. (עכשיו אני רק צריכה להוריד איזה תוכנה של שירים!!)

למעלה