בבקשה חייבת עזרה

hana2508

New member
בבקשה חייבת עזרה

אני באמת לא יודעת איך להתחיל לא רוצה שיהיה ארוך מידי אבל חייבת את עזרתכם אני בת 31 הייתי נשואה והתגרשתי ואני שלמה מאוד עם זה..לפני שנה הכרתי בחור מקסים בן 37 שהיינו ידידים וזה נהפך תוך חודשיים לאהבה והיה הכול טוב ויפה ופורח עד שאחרי חודשיים שלוש התחלתי להגיד לו מתי הוא מעוניין לכנס אלינו הביתה ולדבר עם ההורים שלי כי לזה תכננו אז כול הזמן היה אומר עוד שבוע ועוד שבועיים..וזה לא הייה בכלל אז נפרדתי ממנו חזרנו להיות ידידים לפי ההצעה שלי אחרי חודשיים מהפרידה היינו כאילו יענו ידידים אבל זה ממש לא היה כך..אחרי זה הוא אמר לי שוב שהוא אוהב אותי ואחרי חודשיים שוב אמרתי לו שהוא חייב לכנס אלינו הביתה ולדבר עם ההורים שלי ולבקש את ידי כי זה לא יכול להימשך כך "אני נוצריה וזה בעייה לצאת כול יום ללא מחויבות" יש לציין שהוא בחיים לא חשב על חתונה "זה מה שהוא אומר" ורק איתי כן הוא סיפר להורים שלו על הקשר שלנו ולא הייה התנגדות אז אמרתי לו שהוא חייב לבוא אלינו הביתה והוא שוב נלחץ ושוב רצה שבוע אחרי שבוע והכול סתאם מריחה של זמן..והוא אומר שהוא באמת ניסה לחשוב על חתונה איתי ופעמיים הוא ניסה אבל לא הולך לו הוא מרגיש נחנק שהוא מדבר על זה או חושב על זה..יש לציין שאח שלו תחתן בגיל 47 יש לו עוד אח בן 43 ולא נשווי ואבא שלו נפטר שהייה בגיל 9 האמת אני לא יודעת אם זה קשור. יש לציין שהוא בחור מאוד טוב ולא מחפש קשר של סתאם ובמיוחד איתי איתי לא הייה שום ניסיון לקשר מיני וזה אומר הרבה במגזר אצלנו.. אני נפרדתי ממנו לאחר שבפעם השניה אמר לי שהוא שוב נלחץ ושהוא לא יכול...אני מאוד נשברתי מזה כי אהבתי אותו מאודדדד... אני דיברתי איתו על טיפול פסיכולוגי בשבילו...האם כידאי?האם זה יעזור? הבחור הזה אומר לי אחרי חודש וחצי שאנחנו פרודים שטוב לו כך טוב לו להיות לבד בלי לחצים הוא לא יוצא מהבית רק עבודה וטלויזיה.. אני באמת לא יודעת מה לעשות לחזור להיות ידידה שלו שוב??? די נמאס לי מזה אני אוהבת אותו ואני יודעת שהוא אהב אותי.. מה לעשות ?????

גרא.

New member
hana2508,המשמעות של כניסה לביתכם,בכדי לדבר

עם הורייך ברורה ומובנת לך.אחרי הכל אתם יוצאים למעלה משנה,ומערכת היחסים ביניכם מאד הדוקה.אלא שהבחור,קבל מה שמכונה בעברית "רגליים קרות",והוא כנראה מפחד להתחייב.כפיח שהוא עצמו אמר שהוא מרגיש "נחנק" או חושב על זה..כלומר על חתונה.העובדה שאחיו הגדול כנראה התחתן רק בגיל 47,ואח שני עדיין רווק בגיל 43,יכולה לרמוז לפחות על דפוס התנהגות משפחתי המאופיין על ידי נישואין בגיל מבוגר יחסית.הבעייה במערכת יחסים כזו בה אחד הצדדים מסרב לעמוד בציפיות של השני,היא שאין שום אפשרות להכריח את חברך במקרה הזה לעשות מה שאינו רוצה מסיבותיו שלו.לכן טיפול פסיכולוגי,באם הוא אינו מרגיש צורך בכך,הוא מיותר.מה שאפשר אולי לעשות זה לערב את ההורים שלך ,אם זה מקובל אצלכם,לנסות להפגש עם ההורים שלו,שכנראה להם הוא כן נשמע.אפשרות אחרת שלפעמים עובדת,אלא שהיא מאד מסוכנת,לתת לו אוליטימטום ,פרק זמן קצר להחליט לכאן או לכאן,אחרת את מסיימת את מערכת היחסים איתו.אחרי הכל עליו להבין ששעון הזמן מממשיך לתקתק עבורך,ואינך יכולה לצאת עם גבר כל כך הרבה זמן,בלא להתחתן איתו,כפי שמקובל בעדה שלכם ,אבל לא רק .אין טעם להמשיך בידידות כזו שאין בסופה הקמת משפחה,במיוחד עבורך שכבר עברת נסיון אחד לא מוצלח בהקמת משפחה.

nutmeg

New member
בזוגיות

חשוב להסתכל על כל מיני תכונות אופי, לא רק על האהבה. האם את באמת רוצה לצידך בנאדם שבפה מלא אומר לך שטוב לו לבד בנאדם שכל החיים שלו מצומצמים לטלוויזיה ובית בנאדם שמורח זמן בנאדם שמבטיח ולא מקיים בנאדם שכל הזמן דוחה דברים בנאדם שלא לוקח אחריות על העניינים הרגשיים בחייו בזוגיות צריך פרטנר. מישהו שאת יכולה לסמוך עליו, מישהו שסוחב איתך ביחד את התא המשפחתי ולא מישהו שמשאיר אותך להתמודד לבד. מאיך שכתבת - עושה רושם שמדובר בבנאדם שגם אם תתחתני איתו תהיי מאוד מאוד לבד בכל מיני התמודדויות חיים.

למעלה