בבקשה...חוות דעת עלmesa ds תנו לי חוות דעת על האופניים האלו אני מעוניין לקנות אותן
I idonoach New member 25/2/03 #1 בבקשה...חוות דעת עלmesa ds תנו לי חוות דעת על האופניים האלו אני מעוניין לקנות אותן
R Rider 9 New member 25/2/03 #3 תמורה מעולה למחיר היו לי כאלה בעבר ויחסית למחיר ששילמתי - לא מצאתי בהם מגרעות. החוליה החלשה באופניים היא הבולם הקדמי, שהחלפתו תקפיץ לך את יכולות האופניים כמה דרגות למעלה.
תמורה מעולה למחיר היו לי כאלה בעבר ויחסית למחיר ששילמתי - לא מצאתי בהם מגרעות. החוליה החלשה באופניים היא הבולם הקדמי, שהחלפתו תקפיץ לך את יכולות האופניים כמה דרגות למעלה.
O omercupp New member 25/2/03 #4 אופני שיכוך מלא בסיסיים. 1. בולם קדמי בסיסי +. 2. בולם אחורי - בסיסי. 3. מערכת הנע בסיסית. 4. מערכות הילוכים בסיסיות. סה"כ שוב אופניים בסיסיים ותלוי באיזה מחיר.
אופני שיכוך מלא בסיסיים. 1. בולם קדמי בסיסי +. 2. בולם אחורי - בסיסי. 3. מערכת הנע בסיסית. 4. מערכות הילוכים בסיסיות. סה"כ שוב אופניים בסיסיים ותלוי באיזה מחיר.
J joeyi New member 25/2/03 #8 פצצות, קניתי לילד ב1500 שח,משומשות 2002,DSX.הם כבדים, חזקים,ודי בסיסי.תהנה. HAPPY TRAILS