בבקשה זה חשוב!

לא הבנתי אותך

אני מתעסק הרבה עם IMAGES ו PICTURES אולי אוכל לעזור אם תסביר את עצמך טוב לי עדיין לא נמאס:)

קצת יותר פירוט

אני בונה משחק אסטרטגיה ואני מעביר IMAGE שבתוכו דמות בעלת רקע שקוף(GIF) אבל כאשר אני מעביר את הדמות מעל רקע של תמונה אחרת מכל סוג ומכל פקד אחר התמונה והרקע מהבהבים ונבנים מחדש. איך מונעים את זה ויוצרים תנועה חלקה?

cald

New member
על תמונות שקופות, וסינים שרוצים כסף

ישנם 100,000 פתרונות אפשריים לבעיה מהסוג שלך, אך אני מצאתי שהדרך הנוחה ביותר היא להשתמש בפקד OCX, בשם AniGif.ocx, או בשמו המלא, Animation Gif Control להודעה צירפתי לינק עם קובץ זיפ של הפקד, הורד את הקובץ, ויש לך את פקד ה ocx. התמונות בעלות הרקע השקוף שטטען לתוכו, לא יהבהבו כשתזיז אותן. אבל, הסיני השנון שבנה את הפקד רוצה כסף, ולכן בכל הפעלה ובגירה של התוכנה שלך, תופיע הודעה המבקשת לעשות register. אבל כידוע, אנחנו לא פראירים, ולכן אני מביא לפניך, פתרון ל register כשיופיע המסך, לחץ על כפתור ה register, ומלא את שדות הטקסט באופן הבא: בשדה השם: cald בשדה המספר הסיראלי: C0D45884FFFF45F81FEC5938 והתוכנה פתוחה לשימוש חופשי! השימוש בפקד פשוט מאד, ואני מניח שתבין אותו לבד, או בעזרת קובץ ההדגמה שמגיע עם הפקד, ואם לא, רק תרשום

cald

New member
משום מה זה לא הוסיף אותו...

... נקווה שעכשיו זה יוסיף

cald

New member
עוד פעם זה לא הוסיף!

פשוט תכנס לכתובת הזאת, זו ההורדה: http://www.jcomsoft.com/ftp/anigif/anigif24.zip

cyberVB

New member
תודה!

הבעיה הזו מציקה לי כבר הרבה זמן והאמת אשני כבר מצאתי את הOCX אבל בלי רישום ומצאתי עוד כמה אלפי OCXים של הרצות גיפים אבל הם לא היו שקופים . עוד לא בדקתי את הקובץ אבל הוא קולט גם סוגי אנימציות אחרות כמו BITMAP ו JPG ? נ.ב אני חושב שזה יפני ולא סיני

למעלה