בבקשה, הצילווו?!

A.M.L

New member
בבקשה, הצילווו?!

הי! הורדתי את ה-Multilanguage Pack ל-WindowsXP עכשיו כשאני מפעיל את הקובץ יש לי רק אפשרות של בחירת קוריאנית (ראו תמונה), למה אין לי אפשרות לעברית??? זה נורא מתסכל אז בבקשה עזרו לי!!! תודה מראש על כל התשובות!!!!

NuXeR

New member
אחי גם אני הורדתי את זה מקאזה...

זה מיועד רק לקוריאנית . אין מה לעשות . אתה רוצה עברית - תקנה גרסה של LOCAL . או... ראיתי פעם באתר : www.sv-warez.com חבילת עברית , אבל היו איתה בעיות , היה צריך סיסמא כדי להוריד... תבדוק ! ב- MISC .

A.M.L

New member
אוףףףףף, טוב נו אני מניח שאני...

יתגבר על זה, תודה בכל מקרה על התשובה! בי

IIIID M XIIII

New member
לי יש!!

לי יש את זה בעברית אין לי מושג מאיפה מורדים את זה הביאו לי אותו

יוסיב

New member
התקנת ממשק משתמש עברי

MUI ניתן להתקין רק על הגירסה האנגלית של Windows XP. אם יש לך גירסה עברית, אין לך מה לנסות (לפי התמונה יש לך גירסה אנגלית). מאיפה "הורדת" את הגירסה הקוריאנית? מהרשת? למיטב ידיעתי MUI הוא לא מוצר להורדה מהרשת. אם הגירסה שברשותך קוריאנית, לא תוכל להתקין עברית. חפש את הגירסה העברית, וזה יפתור לך את הבעייה.

A.M.L

New member
העניין הוא...

אחרי שהורדתי וגיליתי שיש ברשימה רק קוריאנית גיליתי גם שכאשר משנים את שם התיקיה Kor.mui ל-Heb.mui מקבלים ברשימה עברית במקום הקוריאנית, עכשיו ניסיתי להתקין את זה (למרות שהייתי בטוח שזה לא יעבוד) ואחרי ההתקנה מה קרה? כל התפריטים עברו לצד ימין (כמו בעברית) אבל הכל נשאר באנגלית. וזה מביא אותי לעוד שאלה: *מאיזה צד כותבים קוריאנית (שמאל,ימין...) *האם גם לכם זה ככה שכשלוחצים על קליק ימני על שורת הכתובות של האקספלורר התפריט (העתק,הדבק וכו") הוא בעברית? דרך אגב הורדתי את ה-mui מ-kazaa ולא מצאתי שם עוד mui, יכול להיות שלא חיפשתי טוב? האם יש כאן מישהו שהוריד את זה -kazaa וזה בעברית? אם כן מה רשמתם בשורת החיפוש??? תודה על כל התשובות!!! ובי!

יוסיב

New member
קיימת גירסה עברית ל-MUI

קיימת גירסת MUI לכל שפה בנפרד. אם יש גירסת Localized לשפה כלשהי, אז יש גם גירסת MUI (למעשה יש גם גירסאות MUI לשפות שאין להן גירסת Localized, כמו תאילנדית). גם לעברית יש גירסת MUI. תוכנת ההתקנה משותפת לכל השפות, ולכן כששינית את שם התיקייה תוכנת ההתקנה הניחה שאתה מתקין עברית וגרמה לשינוי כיוון התפריטים. אם אתה מעוניין בממשק עברי אל תנסה להתקין שפות אחרות...

למעלה