בבקשה דחוף..

miush1

New member
בבקשה דחוף..

אני רוהצ עזרה..אם מישהו יכול לעזור לי..חלמתי לפני כמה לילות את החלוםהזה והתעוררתי מוקדם מאוד. זה לקוח מהבלוג שלי..אני מתה לדעת מה זה אומר.. התעוררתי עכשיו, שלא כרגיל, חלמתי חלום מאוד מוזר. אני מתחילה לשכוח אותו אז ארשום כבר עכשיו: הייינו בבית של דודה שלי, שנראה כמו הבית שלי, ואני וחברה שלי תכננו לטוס לאילת - הבית היה חשוך מאוד ומאוד אפור, יצאנו כולנו לחצר, - ואין לי חצר, וחצר ענקית עם המון אנשים, ואוכל שתיה ומוזיקה בשפע הכל נראה טוב, כל המשפחה נכחו שם, הקרובים והרחוקים, פתאום כשעמדתי ליד דודה שלי ואכלנו יופלאיי בבקבוק.. (..? עוד לא הומצא דבר כזה..?) אמא שלי צעקה אך אף אחד לא שמע אותה חוץ ממני ומדודה שלי, הבנתי משהו כזה- " הם פה, קחי את מאיה " . הבנתי שקרה משהו, אבל לא הבנתי מה. הסתכלתי על הצדדים למצוא רמז ופתאום מכונית ירוקה-כחולה (צבע שעוד לא ראיתי) חנתה מול החומה, ראיתי שמלא אנשים לא מוכרים יוצאים משם, דודה שלי אמרה, אני צריכה לשמור על הקטנים שבוכים, גליה רצה אליי ואמרה אני אקח אותה, בין הבתים היו סמטאות מוארות ומלאות מכוניות, חשבתי שאנחנו צריכות לנסוע במכונית..עברנו בין כל הסמטאות אבל לא נכנסנו לאף מכונית, כל סמטה שעברנו הפחידה אותי יותר, ואז בסמטה אחת שעברנו שהייתה מוקפת בצמחים, וממול - חומה, על החומה עמד איש מבוגר, שלא זיהיתי את פניו, צבע עורו כהה, אך לא יותר מידי את עיניו לא ראיתי, ראיתי רק לבן ונקודה בתוך הלבן, האיש חייך חיוך ממזרי של שטן עד האוזניים ואז כשהבטתי ראיתי בידיו 6 סכינים, 3 בכל יד, לפתע הוא שלח סכין אחת שפגעה ברגלי, גליה לקחה אותי לבית סמוך, שהיה גם עליו חומה, אותה חומה שנמשכה מהחומה עם האיש, רק יותר נמוכה, עם אישה שהכרתי, מפעילה במסיבות ילדים..והיא גם הייתה נמוכה, אבל ממש נמוכה, לא מזערית, כמו ילדה בכיתה א`, ואמרה תתכופפו תתכופפו, התכופפנו עד הריצפה ונכנסנו לבית שלה, לעומת הגובה של החומה, ומבנה הבית מבחוץ, המבנה הקטנטן, הבית היה ענקי, נכנסתי, ובעיצוב של הבית ראיתי עיצוב של בית שאני מכירה, לרגע, שהרגשתי שהנעל שלי מציקה, הסתכלתי וראיתי נעל אחת לבנה, והנעל השניה הפכה לאדומה מדם, לא יכולתי לראות את זה ואפילו אם כאב, רק מהתחושה שמישהו פגע בי סתם גרמה לי לבכות, אחרי שנרגעתי, וחבשו את רגלי, סיפרו לי, גליה, האישה הנמוכה, ובעלה הנמוך, שיש מלחמה בין ערבים ויהודים, - על זה ידעתי, השבתי, - עכשיו זה הפך לגרוע יותר, בזמן שכולם נהנו במסיבה, הזמינו לנו אוטו צבאי שיאסוף את כל הנוכחים במסיבה, אבל לא היה מקום לכולם, וידענו שמי שישאר שם לא יוכל להישאר יותר, לכן ברחנו לכאן, לא ידעתי מה עם כל המשפחה שלי, שלא נדבר על כל עפולה והחברים, הרגשתי לבד כל כך והאנשים שהיו איתי טיפלו בי וחשבו עליי והתנהגו אליי מאוד יפה, אבל לא מצאתי אותם, לא מצאתי את עצמי ולא אף אחד. תודה מראש. מאיה

EndOfAllHopes

New member
כמו שרשום למעלה

פורום 210 זה הפורום לפירוש חלומות. אבל כדאי לך ללמוד על חלומות צלולים ולהישאר כאן בפורום :)

miush1

New member
תודה

תודה רבה..אני אכנס לפורום של פירוש חלומות..תודה, ואני אשאר כאן, בכל זאת, אם לא מפרשים אז במה עוזר הפורום הזה?

חלומות צלולים

את יכולה למצוא הרבה הסברים במאמרים אבל בכל זאת אסביר לך בקצרה: חלומות צלולים הם חלומות בהם את מודעת לעובדה שאת חולמת ולכן את יכולה לעשות מה שאת רוצה לעוף, לשחות באוויר, לקפוץ מהגג כדי להרגיש איך זה, להרביץ לבני אדם בריונים, לפגוש את הסלבריטי שאת מעריצה וכו' וכו' ופה בפורום עוזרים אחד לשני להגיע לזה אם תחפשי בקישורים תמצאי אתר של אלון ברמן שמסכם הכל טוב וגם יכול להראות לך איך להגיע לזה (אל תבהלי ממה שהוא כותב בהתחלה זה סתם מפחיד)

זה הרבה יותר מדהים ממה שקוסם

אמר לך - תחשבי כאילו את במטריקס - את יכולה לעשות מה שאת רוצה - לעשות קסמים, לעוף, לרחף אפילו לפצץ דברים אם את במצ-ברוח שטני
בקיצור כל דבר שאיי פעם חלמת ולא חלמת את מסוגלת לעשות, זה מסוגל אפילו לעזור לך להילחם בפחדים החבויים בתוכך והרשימה עוד ארוכה.. צפי בלינק שקוסם נתן לך ואם יש לך עוד שאלות פני אלינו ונשמח לעזור לך. סוף שבוע מקסים
ממני - מתוק כמו שוקו

למעלה