בבקשה בבקשה

Nir5L

New member
בבקשה בבקשה

למישהו יש אולי מידע על המחזות זמר שעולים בחנוכה? אמרו לי שכבר יצאה תוכניה למחזמר "ספיד וגלגלי הקסם" בכיכובם של אמיר פי גוטמן אפרת בוימולד נירית קופל שבי זרעיה בר פאלי עומר ברנע ועוד... על תום סוייר והאקלברי פין שי לכם אולי מידע? ראיתי שיש פה דיבורים על קליפ.. לא כל כך הבנתי מה איפה מתי וכל זה.. מישהו יכול להסביר לי.? ואולי על "עלי באבא" יש לכם מידע? תודה מראש ניר לחצו כאן לתמונה (מקווה שזה יעבוד..)

שגיא ק

New member
תוכנייה יוצאת כשהמחזמר מתחיל להציג

מידע על מחזות הזמר בחנוכה תוכל למצוא בין דפי הפורום האחרונים.. אז הנה רשימת מחזות הזמר: -תום סוייר והקלברי פין מאת סמדר שיר, בימוי: משה קפטן, עם תום אבני, עודד מנשה, חני נחמיאס, אגם רודברג, יעקב כהן, מוריס כהן. 40 הצגות- היכל התרבות תל אביב, מרכז הקונגרסים חיפה, בנייני האומה ירושלים. -עלי באבא מאת אסף אשתר, בתפקידים הראשיים: צביקה הדר, זאב רווח/פולי סופי צדקה, ליאת אחירון, טל מוסרי, אסף אשתר, חיליק כהן, יגאל עדיקא. מרכז הירידים ת"T-25 הצגות. -אליס בארץ הפלאות של התיאטרון הלאומי הבימה, עם רבקה נוימן, יגאל שדה, אברהם מור, סיון ששון, עידית טפרסון ועוד. בתיאטרון על הירקון ת"T. -ספיד וגלגלי הקסם עפ"י סיפור מאת ה.כ.אנדרסן, כתיבה של ירון כפכפי ובימוי של חנוך רוזן, עם אמיר פיי גוטמן, אפרת בוימולד, עומר ברנע, בר פאלי, נירית קופל, שבי זרעיה, שרית סרי. המשכן לאומנויות הבמה ת"א, מרכז הקונגרסים חיפה, בנייני האומה ירושלים. - הצגה חדשה ולא ידועה עדיין של ציפי מייזלר. הפקות קצת יותר קטנות: - פרח לב הזהב- ששהתחיל כבר השבוע, סוכות. מישהו ראה? - הנסיך הקטן של לירן הפקות - האסופית של תיאטרון הספרייה-שנה שלישית! (מישהו היה?) במרכז הבמה גני תקוה. הצגות שחוזרות לסיבוב נוסף: - צי.פי חברה מכוכב אחר עם ציפי שביט - עוץ לי גוץ לי של הקאמרי - המחזמר של השנה, בחנוכה ימלאו 100 הצגות. והאסופית שכבר הזכרתי......

Morshורש

New member
כל התחנות רכבת מלאה

בדפים של עלי באבא והביאו לי אבל זרקתי את זה

Nir5L

New member
יוווו תודה!!!!

ראיתי גם פירסום לעלי באבא... אממ ומישהי שאני מכיר שיש לה קשר עם נירית קופל (ספיד וגלגלי הקסם) אמרה שכבר יש תוכניה לתקשורת.. והיא תביא לי אותה בקרוב.. אמממ מזה עלסיה בארץ הפלאות? מי מעלה? מתי? יש אולי יותר פרטים?

שגיא ק

New member
תוכניה לתקשורת זה משהו אחר בכלל....

אליס בארץ הפלאות זה של הבימה. כתבתי על זה לפני כמה דקות בהודעה אחרת כאן בפורום.

שגיא ק

New member
מהעיתון ומהאתר של הבימה.

קישור לעמוד שבו כתוב על ההצגה באתר של הבימה:

actress

New member
היום חילקו לי את זה אם מישהו רוצה

אז אני אחלק ... ואני נוסעת דיי הרבה ברכבת ככה שיש לי הרבה כרטיסיות
וזה משתלם.

Nir5L

New member
אההה

הייתי היום ברכבת.. וקיבלתי את העלון הזה של עלי באבא... תלבושות לא משהו...

למעלה