בבקשה בבקשה תיכנסו!

Johnnyboy

New member
בבקשה בבקשה תיכנסו!

שלום אני פתחתי פורום חדש לענייני פנטזיה(סיפורים משחקי תפקידים וכו..) כרגע הוא ריק הייתי מאוד שמח אם תיכנסו ותהיו חלק פעיל מהפורום בפורום תוכלו: לפרסם סיפורים לשחק משחקי תפקידים דרך הפורום להמליץ על ספרים, לינקים ולפרסם תמונות וכו... תודה. http://members.lycos.co.uk/hellrising//forums/IBHebRC1/

DDN

New member
מצטער אבל לא מעוניין.

אני נשאר עם הWWE (פורום מ"ת בתפוז) ועם הוינס מקמהון שלנו (גורבאש) אני לא עובר לשום טד טרנרים שיפשטו את הרגל מתישהו. . . .

דרגורן

New member
בבקשה בבקשה תיכנס! (ל-Johnnyboy)

שלום אני פתחתי מכולת חדשה לעניני פנטסיה (אוכל, אביזרים נלווים וכו') כרגע אף אחד לא קונה. למה? ובעברית פשוטה למה לעשות עוד פורום? מה רע בפורומים הקיימים (ויש הרבה יותר מאחד!)

ננסק

New member
הלוואי וזה היה רק "הרבה יותר מאחד"

זה בערך "הרבה יותר משני ביליון ורבע". מיותר עוד פורום, מיותר!!

מה שאתם לא מבינים

זה היתרון שבלהיות מנהל פורום. דברים פעוטים כמו חיבורך חינם אל האינתרנט, כמו כאן בתפוז... שלא לדבר על היוקרה

Johnnyboy

New member
יש בהחלט משהו בדברייך

ואני לא מקבל אינטרנט חינם...מאיפה הבאת את זה בכלל? פשוט תמיד אני נתקע בפורומים ענקיים שאני כבר לא יכול לקחת חלק פעיל אז רציתי להקים פורום משלי מאותה הסיבה שכל אחד היה רוצה להקים עסק משלו ולהיות הבוס של עצמו אני לא אומר לכם לעזוב ת'פורום הזה אני בטוח יש לכם מספיק זמן להיכנס לשניהם ואפילו יותר..

DDN

New member
מ'זאתאומרת?

לא יכול לקחת חלק פעיל? אין לא יכול. יש לא רוצה. "בוא אלינו, יבש אצלנו ויש אצלנו מקום" והכוונה, ברוך הבא לפורום מ"ת בתפוז, אתה מוזמן להישאר פה ולתרום, כמו כולם.

האמת

הפורום הזה נחלק לשניים - אלה שאין להם זמן בכלל ואלה שיש להם יותר מדי זמן. לגבי החינם - שאלו את הוד נוראותו גורבש...

DDN

New member
אהמ, לא תמיד.

לא אני, לא טל, לא עופר, ולא שלומי קיבלנו אינטרנט חינם כשניהלנו את פורום WWE. גם כשטל ועופר היו לבד, גם הם לא. היום זה כבר פחות מאשר פעם. הם לא נותנים לכל אחד. החלוקה שלך הזכירה לי את הבדיחה המטופשת: הפורום שלנו נחלק לשלושה חלקים: אלה שיודעים לספור ואלה שלא.

למעלה