בבקשה בבקשה עזרה...

shpinoz1

New member
בבקשה בבקשה עזרה...

אני חייב למצוא חומר בסיס או מידע כלשהו בימאות בסיסית... נגיד: ניווט אסטרונומי ווסת דלק Gps גישה לספינות, סוגי שייט, סוגי חתירה .. מין מידע בסיסי..איפה אני יכול לקרוא על זה? מישהו פה יודע? תודה בכל מקרה!!!!

yanger

New member
חומר לימוד לשייט

הנושאים שאתה מחפש הם כללים, אם תמקד את הבקשה שלך, תוכל לקבל מידע וסיוע ב"גלים" ביס לשייט באשדוד.

gerson1

New member
חומר

קימים בארץ מספר ספרים: גיורא קדר-מדריך ליאכטה וכן ספר נוסף רוני כהן-ספר שיצא לאחרונה ומנקז הרבה מידע חוברות הקימות בכל בית ספר לשיט בארץ ותוכל למצוא מספר כאלה, כאשר כל אחד הוציא חומר דומה. קים אתר בשם: sailing-news.co.il ובו מדור ספריה עם מידע בסיסי בנושא זה-בכל מקרה הכל בעברית. קיים חומר שפורסם בבתי הספר התיכוניים לימאות-מבואות ים, קציני ים עכו, אשדוד וכד'. קיים חומר רב בחיל הים לקורס חובלים אם בידך הנגישות הנכונה. חלקו פתוח לציבור. לגבי גיבוש ככל שלא תדע יותר טוב החומר ילומד במועדים הנדרשים.לא על זה אתה נבדק קימים אתרים רבים בעולם בנושאים אלו, גם הקשורים לאגודות שיט, עתונות וכד' ביי גרשון

avigoldm

New member
מידע

תגלוש לכתובת המצורפת ותמצא את כל הנחוץ לך בהרחבה. http://cgate.co.il/index.htm

2שרון ק

New member
אתר טוב ונחמד

יש באתר הזה המון מידע בסיסי והוא באמת מקיף המון נושאים, שווה ביקור !!!

2שרון ק

New member
אתר נחמד וטוב

תוכל למצוא שם המון על סוגי כלי שייט ניווט וGPS . שווה ביקור !!!

NightMover

New member
קודם כל כתבתי על זה כבר הודעה ארוכה

ואני רואה גם שבתיה שלחה לך לינק דבר שני להרגע זה ממש אבל ממש לא מה שיקבע אם עברת את הגיבוש או לא אז לקחת כל דבר בפרופורציה הדברים שם זה לא מסובך מדי ואת הרוב ידעתי כי אהבתי שייט והתעניינתי אבל גם בגלל שההגיון אמר לי שככה ופשוט לסמוך על ההיגיון הבריא באמת שזה לא כזה מסובך וקשה כולה כמה מאמרים מסכנים...אגב מה שכתוב בסי גייט לא דומה כל כך למה שיש בגיבוש בכל זאת כדי לקרא להבין בכללי זה גם מעניין.

למעלה