בבקשה את עזרתכם. 
קניתי שלשום אייפון שש פלוס בשעה טובה!! וזה אחלה מכשיר ואני ממש מבסוט .
הבעיה החלה אתמול
. ולא חשבתי על זה.
אני רץ כל ערב בערך 10 ק״מ...... ובדרך כלל הייתי לוקח את האייפון 4 שלי (אני שומע משם שירים ישירות מהיוטיוב ).
העניין הוא ש 4 זה לא 6 פלוס......... ואני לא ממש יכול להחזיק אותו ביד (כמו שעשיתי עם 4....)
אז קניתי מעין רצועה כזו ליד--- ואתמול שמתי אותה על היד.... ומה אגיד לכם.... זה נראה כאילו אני מעמיס משאית על היד שלי חחח
או אני הופך למעין רובוט עם המרובע הענק שיש לי על הזרוע מצד ימין תלוי חחח
זה גם לא הכי נוח בעולם.
רציתי לשאול אתכם, מה אתם מציעים לי לעשות??
אני לא יכול לרוץ בלי מוזיקה , ולרוץ עם דיסק און קי כזה כמו פעם, מבאס כי אני כל פעם צריך להוריד לשם שירים ולעשות המרות וכו...
האם מישהו פה רץ עם אייפון שש פלוס??
האם אולי יש , מעין חגורה כזו שאפשר לשים בחלק התחתון של הגוף (כמו בזמנו שהיה פאוץ כזה), במקום הרצועה הזו על היד?
מה אתם ממליצים לי לעשות?
המון תודה
קניתי שלשום אייפון שש פלוס בשעה טובה!! וזה אחלה מכשיר ואני ממש מבסוט .
הבעיה החלה אתמול
אני רץ כל ערב בערך 10 ק״מ...... ובדרך כלל הייתי לוקח את האייפון 4 שלי (אני שומע משם שירים ישירות מהיוטיוב ).
העניין הוא ש 4 זה לא 6 פלוס......... ואני לא ממש יכול להחזיק אותו ביד (כמו שעשיתי עם 4....)
אז קניתי מעין רצועה כזו ליד--- ואתמול שמתי אותה על היד.... ומה אגיד לכם.... זה נראה כאילו אני מעמיס משאית על היד שלי חחח
או אני הופך למעין רובוט עם המרובע הענק שיש לי על הזרוע מצד ימין תלוי חחח
זה גם לא הכי נוח בעולם.
רציתי לשאול אתכם, מה אתם מציעים לי לעשות??
אני לא יכול לרוץ בלי מוזיקה , ולרוץ עם דיסק און קי כזה כמו פעם, מבאס כי אני כל פעם צריך להוריד לשם שירים ולעשות המרות וכו...
האם מישהו פה רץ עם אייפון שש פלוס??
האם אולי יש , מעין חגורה כזו שאפשר לשים בחלק התחתון של הגוף (כמו בזמנו שהיה פאוץ כזה), במקום הרצועה הזו על היד?
מה אתם ממליצים לי לעשות?
המון תודה