•°••°•
I i love yuda New member 28/9/03 #75 וואי איזה מ-ה-מ-ם../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif|מאוה
מ מעינית New member 28/9/03 #69 תמונות מצוינות|~!~|../images/Emo99.gif../images/Emo95.gif איזה יופי!,עכשיו תשימו של אושרי כהן(טל )
ל לירונר New member 28/9/03 #76 ../images/Emo124.gif ת-ע-צ-ר-ו ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif זה היה אמור להיות שרשור רק ליהודה . למלא שרשור בהודעות עם מלא תמונות זה מעמיס מאוד על הפורום ועל המחשבים שלנו. לכל שחקן יפתח שרשור בנפרד, ורק על ידי, כי מה לעשות - אני זה שמעלה את הגלריות...
../images/Emo124.gif ת-ע-צ-ר-ו ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif זה היה אמור להיות שרשור רק ליהודה . למלא שרשור בהודעות עם מלא תמונות זה מעמיס מאוד על הפורום ועל המחשבים שלנו. לכל שחקן יפתח שרשור בנפרד, ורק על ידי, כי מה לעשות - אני זה שמעלה את הגלריות...
ח חולה על בנחה השולט New member 28/9/03 #80 חוצפה!!!!!!!../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif אני דורשת שתעלה את התמונות שהעלתי של אגם בחזרה אפילו פתח שירשור חדש שלה... אני ביזבזתי את כל הבוקר שלי על לעלות תתמונות האלה לפורום אבל אם ככה אז אני יותר לא מעלה שום תמונות לפאקינג פורום הזה איזה מגעיל אתה
חוצפה!!!!!!!../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif אני דורשת שתעלה את התמונות שהעלתי של אגם בחזרה אפילו פתח שירשור חדש שלה... אני ביזבזתי את כל הבוקר שלי על לעלות תתמונות האלה לפורום אבל אם ככה אז אני יותר לא מעלה שום תמונות לפאקינג פורום הזה איזה מגעיל אתה