בבעיה ..

הגיע הזמן ללמוד

לא ברור לי העניין הזה של זוגות לא לצאת לבד. אולי כי אני לא בזוגיות, אבל גם כשתהיה לי, מההתחלה אגדיר שיוצאים ביחד ויוצאים לבד. מה, אין לך חברות שאת יכולה לשבת איתן איפשהו?

בבעיה ..

הבעיה שלי היא כזו - חברה שלי מסיימת תואר השנה + שחקנית בקבוצה מקצועית ולא משנה כרגע באיזה תחום ובאיזה קבוצה
אפשר להגיד שהתרגלתי לטוב במשך כמה שנים טובות אבל השנה היא עסוקה במיוחד יוצא לנו הרבה פחות להיפגש, והבעיה הכי גדולה שיש לה אימונים בשישי + שבת מה שאומר שאין סופשים בצימרים
ויותר מזה אין טיולים בשבת שזה מאוד מאכזב . אנחנו כל סופש ביחד ויוצא שהיא עייפה בשישי בגלל אימונים לא יכולה להיות איתי יותר מידי בשבת כי יש לה אימון .. ואין לי מושג מה לעשות זה מאוד קשה לי ואני בטוחה שגם לה אבל מה אפשר לעשות בנושא הזה ? אני לא רוצה להיתקע בבית בשבת בגלל זה , ומצד שני אני לא רוצה להיות בלעדיה.. קשה !!

ברור שיש לי

אבל אחרי שאת שיוצאת 4 שנים רק עם הבת זוג שלך זה כבר לא כיף לצאת בלעדייה. וניסיתי , והאמת ? לא נהנתי.

karina27b

New member
זו תקופה שתחלוף

תהיי סבלנית למצב למרות הקושי ותיהני מכל שניה שאת כן איתה יחד תמצי את הרגע שאת איתה זה יעבור ותגיע תקופה יותר נוחה זה בטוח

פאמקי

New member
האוייב מספר אחת שלנו הוא...

השיעמום. אם תסתכלי על התמונה בשלמותה, תראי שזוגתך אינה מעדיפה לבלות עם אחרות על פנייך- היא מפתחת את עצמה, את תחביבה והשכלתה. ברור לי שאת יודעת את זה ומפרגנת לה, (הגאווה שלך בה, נשמעת בין המילים), אך כשאומרים את הדברים במפורש, יכולים להכיר ולהשלים איתם. מבט על התמונה כמו שהיא יאפשר לך לקחת את המצב לצד החיובי, ולהבין שיש לך ביד "נכס". זהו זמן שנועד אך ורק לעצמך. אל לך לבזבז אותו על המתנה (כשאנו אוהבות ומתגעגעות, אנו עשויות לעשות זאת), נסי להקדיש אותו לך. ואם לא בא לך כרגע, לצאת עם חברות, זה הזמן לעשות דברים שדחית זמן רב, אולי ללכת לסדנא, קורס או כל דבר שימלא אותך. שיעמום יקשה עלייך מאוד כשתעסוקה תמלא לך את הזמן ואת ה... "ביפנוכו". כך לא יבנה תיסכול בזמן הלבד, וכל דקה של יחד בינכן, תהפוך למשמעותית ויקרה מפז. המון בהצלחה
.

כמה שאת צודקת

קודם כול תודה האמת שמרוב כעסים וגעגועים בזמן שהיא איתי אני עסוקה בלריב איתה.. וזו הטעות שלי.. תודה לך שוב..

למעלה