בבעיה לא קטנה...

RossandRachel

New member
בבעיה לא קטנה...

וחברים, אני ממש מתנצלת שאני לא יותר פה באחרונה...אני ממש אשתדל.... יש לי חברה, שקשה לשתינו להודות בזה כי אנחנו נורא ציניות אחת עם השניה, אבל אנחנו די החברות הכי טובות...אנחנו משמ כל הזמן ביחד ואנחנו כל כך דומות וכשאנחנו שתינו לבד כל כך כיף לי איתה.... אבל מה? לפעמים אני מרגישה ביסודי, כי יש איזו חבורה- חבורת ה"מאגניבים" (כן כן, ממש כמו ביסודי), שבגדול הם בסדר, אבל ביחד הם פשוט האנשיםהלא נכונים להתיידד אתם, והיא פשוט מעדיפה להיות אתם מאשר איתי ו....זה די מפריע... יש שם אחד שהיא חושבת שהוא דלוק עליה כי הוא שלח לה איזה שיר במסנג'ר, ונראה לי שמה שבאמת אכפת לה זה שהוא יפה ושהוא מה"מאגניבים". זה כל כך מפריע לי כי היא כל כך חשובה לי- גם את העבודות במגמה בהתחלהה עשינו אוטומטית ביחד ועכשיו היא תפסה לה מישהי שבהתחלה היתה עם החבורה הזו, עשתה איתה עבודות ואז די התיישבה ביניהם בשיעורים ודי...זרקה אותה...ככה לאנשים סביבי נדמה, לפחות... ניסיתי לדבר איתה והיא אומרת ,טוב טוב סליחה" וזהו. אה ועוד משהו, היא פעם התלוננה שאני לא מספרת לה ראשונה דברים, אז באמת התחלתי לספר לה ראשונה אבל משום מה היא לא עושה את אותו דבר...לפעמים אני מרגישה כאילו חשוב לה שאנשים יהיו תלויים בה ויראו בה משהו חשוב אבל היא פשוט לא מחזירה את אותו היחס. וגם כאילו היא מנסה שאני אקנא בה או משהו, שזה ממש לא המצב, כי אנחנו די חבורות בשכבה ואין מקובלים ואל מקובלים ואני פשוט לא מוצאת את עצמי בחבורות ה"מאגניבות האלה. חבל לי לאבד אותה, כי אנחנו בכל מקרה בכל החוגים ובכלל בכל דבר ביחד, אבל אני מרגישה שנגיד היא תהיה חברה שלו- אני אלך לאזעזל, כי חשוב לה יותר להיות עם המאגניבים..זה כאילו היא לא מבינה מי החברים שלה, והיא גם גרמה לאנשים ממש אחלה לא לחבב אותה בגלל ההתנהגות הזו. מה לעשות??

sh53

New member
יכול להיות

שהיא אוהבת הרבה חברים, מכל מיני סוגים, היא משתעממת להיות "במקום" אחד (ואולי גם עם אותם חברים), כל הזמן מחפשים דברים חדשים, ריגושים, אטרקציות וכו', ולעומת זאת את אוהבת להרגיש על קרקע בטוחה, אוהבת משהו קבוע וידוע, אוהבת את הסביבה המוכרת לך ולא מחפשת כל הזמן אנדרנלין חדש שיזרום לך בדם? אווירה חדשה ושונה כל פעם? יכול להיות?

RossandRachel

New member
לא ממש...בעצם..ממש לא

יש כל כך הרבה חבורות...ושתינו נמצאות בהרבה מעגלים חברתיים...כלומר, יש לשתינו את החברים הטובים יותר (לא אותם אנשים) אבל עדיין אנחנו כל הזמן ביחד ואני מצפה שהיא תתייחס אליי כמו שצריך להתייחס אל חברה הכי טובה ואנחנו אף פעם לא מודות שזה המצב (יש לה מישהי שהיתהח ברה הכי טובה שלה בחטיבה ומאז הם התרחקו והיא גם פגעה בה קשה, אבל מבחינתה הן עדין חברות הכי טובות)...ואולי היא אוהבת את תשומת הלב אבל אני מנסה לומר לה שאחרים נפגעים מזה ויותר גרוע- ממציאים עליה שירים ופוגעים בה, אבל היא לא מקשיבה אני צריכה אותה בתור חברה הכי טובה, והיא לא עושה את זה.... וקשה לנו לנהל שיחה רצינית כי אנחנו כל הזמן צוחקות על הכל...וחבל...אני לא מצליחה להגיד לה את זה..ונמאס לי להשקיעו לא לקבל יחס דומה

sh53

New member
האם אתן שונות באופי?

כלומר היא עומדת על שלה ויותר תקיפה בענין של לכבד אותה, ואולי את יותר וותרנית, סלחנית, לא עומדת על כל דבר ומעדיפה להגיע לעמק השווה גם אם זה לפעמים ע"ח דברים שאת רוצה עבורך? אני מתכוונת יותר למה שהיה עד עכשיו ולאו דווקא לתקופה הממש אחרונה, כי אם החלטת להשתנות רק לאחרונה אז אולי זה מתאים למה שאמרתי קודם ואז היא ממשיכה באותה דרך.

RossandRachel

New member
לא לא...זה מה שאני אומרת

אנחנו אותו בנאדם באופי....שתינו ככה בולטות בחרה ועם המון בטחון....רק שלה חשוב ה"מקובלים" כמו ביסודי...למרות שהיום זה ממש לא ככה...בתיככון.אני מרגישה שהיא מסתובבת עם האנשים הלא נכוניםושהם לא מרגישים שהיא חברה שלהם...אבל היא מזניחה את אלה שהיו באמת חברים שלה וממש חבל.... היא גם התלוננה שאני לא מספרת לה ראשונה ואז על משהו גדול שקרה לה אני צריכה לשמוע במקרה דרך ידיד שלה.זה די מתסכל ואין את האפשרות להתרחק ממנה כי...אנחנו אוטומטית כל הזמן ביחד ואי אפשר לעצור את זה. זה כאילו כל מה שהיא רוצה הוא חבר יפה ולהיות מוקפת ב"מגניבים" שזו לדעתי בחירה כל כך שגויה. ואיך היא השתמשה בילדה ההיא כדי להגיע אליהם ואז פשוט זרקה אותה...זה כל כך גועלי ודי מטריד גם. אני חייבת הערכה. כשחברה שלי לא מעריכה אותי בצורה שמגיעה לי זה ממש מפריע לי.

sh53

New member
אז יש דברים משותפים לכן ויש שלא

שתיכן מלאות בטחון בקשר לעצמכן אופי משותף רק שהיא תתקדם בחיים ותשיג דברים גם אם היא תצטרך לדרוך על אחרים (ואת לא - וזה שהיא אוהבת לשמוע ממך דברים ראשונה וזה לא הדדי לדעתי מוכיח את זה - כלומר דורשת מאחרים אבל לא מקיימת בעצמה).

RossandRachel

New member
זה ממש נכון

אנחנו ממש אותו בנאדם חוץ מההבדל הקטן הזה...ואני שומעת מאחרים איך היא דורכת עליהם (כמובן שבאים אליי, כי מבחינתם אנחנו תאומות וכל הזמן ביחד ולכן אני צריכה לטפל בזה...)- אנשים מכירים אותנו כצמד ומבחינתם אנחנו די גוף אחדד

sh53

New member
לפי דעתי את צריכה לעשות הפרדה

להסביר לאנשים שאתן לא תאומות סיאמיות, לא 100% אותו דבר, שהאופי שלך לא ממש אותו דבר ב- 100% כמוה ואת לא דורכת על אנשים כמוה. יכול להיות שאנשים גם מתרחקים ממך כי הם חושבים שאת בדיוק כמוה והם רוצים להגן על עצמם (מעלה אפשרות לא אומרת שזה בוודאות כך). אני חושבת שיש כאן ענין איך החברה רואה אותך, איזה סוג של בת אדם החברה רואה בך, האם כולן רואות את מה שאת רוצה שיראו והאם כולם שמים לב להבדלים האלה?

RossandRachel

New member
חח לא ככה מתייחסים אלינו כאל דומות

יודעים שאנחנו קצת שונות למרות הכל....אבל אם יש בעיה איתה באים לספר לי בד"כ... היא מכירה אותי אולי הכי טוב...אני די פתוחה ובניגו אליה, פחות מזוייפת עם הסביבה. אני תמדי מ ישאני ב-100% והיא מכירה אותי מעולה

ממ..

דיברת איתה על זה? סיפרת לה מה את מרגישה? הבסיס של כל קשר הוא תיקשורת... תסבירי לה שחבל לך לאבד אותה בתור חברה ואת רוצה גם כן להרגיש חשובה.. תאמיני לי דיבורים בינכם יכולים לעשות המון.. המון בהצלחה קרן

RossandRachel

New member
עוד משהו שמאפיין את הקשר שלנו

הוא שאנחנו באמת מספרות אחת לשניה תמיד את מה שאנחנו חושבות, ותמיד את האמת (שלדעתי זה משהו די נדיר...גם בין חברים טובים), אז כן, דברתי איתה אז היא אמרה "טוב סליחה"...וניסיתי כמה פעמים וכבר באמת לא נעים לי לנג'ס. יידעתי אותה שבסוף היא עלולה לאבד אותי כחברה אבל במציאות זה פשוט בלתי אפשרי כי אנחנו כל הזמן ביחד

אני מבינה..

אתם כל הזמן ביחד אולי זאת הבעיה.. אולי שווה להתרחק ממנה קצת ולראות איך היא תגיב..

RossandRachel

New member
זו הנקודה...אי אפשר!

נראה לך שאנחנו אוהבות להיות תקועות אחת לשניה ב***??

RossandRachel

New member
חחח תראי

אני אוהבת אותה באממת הכי בעולם....רק לא אוהבת אותה בבית הספר... ואנחנו באמת בלתי נפרדות...ככה אנחנו "נגה ו***" , ושתינו נהנות מזה וכיף לנו ביחד, פשוט בבית הספר אני ממש לא אוהבת אותה..היא אחרת וגם הרבה שואלים אותי מה נסגר אתה ושבהתחלה היא הייתה נחמדה ואז היא הלכה ל"מקובלים" כמו ביסודי...

למעלה