בבלגן וצריך עצה

tom2341

New member
בבלגן וצריך עצה

אז ככה אני קצת בבלגן עם מישהי
לפני בערך 5 חודשים פגשתי מישהי שלמעשה חזרה לחיים שלי אחרי הרבה זמן שלא ראיתי אותה ,הוספתי אותה לפייס דיברנו היה נראה שהיא בעניין היא בעיקרון מעיר אחרת מרחק שעה וחצי נסיעה ,כאשר היא אמרה לי פעם שאני באיזור שלה לדבר איתה ושנוכל להיפגש...
הייתי קצת לחוץ בגלל הלימודים ולא יצא לי לפגוש אותה אבל המשכנו לדבר בפייס,בשלב מסויים לקחתי ממנה את הטלפון והתקשרתי אליה שבוע בערך אחרי זה והיא ניפנפה אותי בטלפון בתירוץ דפוק,אז חשבתי אולי היא לא בעניין בכלל והייתה פה אי הבנה ...
אחרי שבועיים שוב ניסיתי וסוף סוף היה מצב להיפגש בסוף התבטל בגללי באמת לא יכלתי שוב הצעתי יומיים אחרי זה ולא ותרתי כמה וכמה פעמים והיא פשוט התחמקה וככל שעבר הזמן גם התחילה לסנן אז התאיישתי בנוסף יש לציין שרק אני ניסיתי כל הזמן היא למעשה לא יזמה שום שיחה איתי ורק כאשר הייתי שולח הודעות או מתקשר היא הייתה פתאום נפתחת מתעניינת ואומרת משפטים שלכאורה מראים שהיא בעניין בכל אופן , אף פעם לא היה לי ברור מה כוונתיה האמתיות .,למעשה ניתקנו קשר שבועיים אחרי זה פגשתי מישהי אחרת במועדון שבמקרה היא חברה די טובה של אותה בחורה(את זה גילתי בדיעבד)יצאנו פעם אחת ואחרי שבוע הבחורה החליטה שלא מתאים לה קשר איתי ,יש לציין שלמרות שיצאתי איתה עדיין חשבתי על הבחורה ההיא שגרה קצת רחוק ,אני יודע המצב לא הכי טוב אבל די התאיישתי מלנסות להשיג את הבחורה שגרה רחוק וזה ממש כואב לי לראות אותה עוד בפייס יוצאת עם גברים אחרים ....האם כדאי לנסות שוב או לרדת מיזה לתקופה מסויימת אני פשוט לא מצליח להוציא אותה מראש...
אני מרגיש שפספסתי פה משהו אמיתי עם מישהי והמרחק קצת הרס לי קשר עם מישהי שאולי הייתי מתאהב בה.....
יצא לי לצאת עם אחרות בתקופה האחרונה פה ושם 3 דייטים אבל אני פשוט חתכתי זה לא היה זה, ןלא הייתי מסוגל להפסיק לחשוב עליה ,באמת שעד עכשיו לא הצלחתי לקרוא את הבחורה לא מבין למה היא הביאה לי את המספר והיא עוד הייתה אומרת משפטים שנראים שהיא בעניין למה המשחק הזה??!!

שלום

אני חושב שכדאי שתתרכז באהבה ולא בהתאהבות, ותנסה בהתחלה להתיידד עם שתיהן ולהיות עדין ונחמד אליהן ככל שתוכל מתוך חיבה כנה. אז היא ודאי תסלח לך ותרצה לחזור אליך. השגתה ודאי עניין טכני. אם היא לא תרצה לחזור אליך, נסה לפחות להשקיע בקשר עם הבחורה החדשה ולהיות טוב אליה. אז ישנה לא תצטרך לכעוס שאתה בקשר עם החדשה, כי הרי היא רוצה שייטיבו לחברתה ושחברתה תהיה שמחה ומאושרת עם אדם שהיא אוהבת. אחרי שתהיו ידידים טובים, נסה להפוך בהדרגה את הידידות לחברות.

Megie

New member
היי

יכול להיות שהביטולים שלך יצרו בה תחושת זלזול מצידך.. ואולי זה משהו שהיא דאגה להעביר לאותה חברה שלה שהכרת במקרה במועדון..
אולי כדאי לך לשלוח לה הודעה ולהבהיר את כל אי ההבנות.
אי אפשר לנחש מה בדיוק קרה ואם היא לא מוכנה להסביר-אז דלג ומשיך הלאה..

tom2341

New member
תודה שענית

היה ביטול אחד ומיזה להסיק ככה מסקנות זה מוזר...
ולגבי הבחורה במועדון זה באמת נגמר איתה בצורה משונה הבחורה פשוט נעלמה יום אחד אחרי שהיא ממש התלהבה ממני יכול להיות הבחורה ההיא שגרה רחוק באמת דיברה איתה בכל אופן האם כדי לנסות שוב שהרי כבר חודשיים שלמים לא יצרתי קשר עם הבחורה שגרה רחוק ....
יש לצייון שהיא גם לא יזמה שום דבר אף פעם רק אני הייתי הצד היוזם מאז ומתמיד ורק כאשר הייתי שולח הודעות היא הייתה נפתחת אלי ....

לדעתי הייתם צריכים ברצינות לקבוע ולא סתם לקשקש ולבטל , זה בהחלט מראה על חוסר רצינות.

יכול להיות שכמוך, היא בהתחלה חשבה לתת סיכוי, אבל עם כל הביטולים והתכנונים שלא יצאו, היא ויתרה והתחילה לצאת עם אחרים.

על פניו, זה נראה שאתה תקוע על אופציה, אופציה שלא יצאה לפועל, ואילו היא בכלל חיה את חייה שלה, יוצאת ומכירה, ואתה רחוק ממחשבתה.

אני חושבת שאתה צריך או שפשוט מאד להתקשר ולהזמין אותה לצאת פעם אחת ולתמיד, או שלוותר לחלוטין, המצב הנוכחי גורם סבל רק לך.

למעלה