בבית שלו

n y m p h

New member
בבית שלו

אני יוצאת מהמכונית ומחייכת אליו במבוכה, והוא פותח לי את השער לחצר ביתו, על המדרגות לפני שאנחנו נכנסים הוא מצמיד אותי אליו ומנשק אותי מין נשיקה מהוססת אבל גם פולשנית, ואני קצת נבוכה למרות שיודעת שבאתי במיוחד בשביל זה.בשביל לנשק. לגעת. לגעת בגוף אחר. נכנסים פנימה ואני מתיישבת על הספה ואנחנו שנינו בסוג של מבוכה. מחליפים כמה מילים סתמיות על התכנית שמשודרת בטלויזיה.. והוא אומר לי את כזאת חמודה מה בלבלת לי את המוח בטלפון והיד שלו כבר על השד הימני שלי והא מפשיל לי את חולצת הלייקרה שמהודקת על שדיי והיד שלו חופנת את השד והוא מתענג על הרגע וגם אני וכבר מתחילה להרגיש איך הבטן מתערבלת לי אני רוצה שילטף לי את הפטמה וימצוץ אותה חזק ויעביר לשון מחוספסת ואפילו שינגוס בה קצת עם השיניים כמו שלחש לי בטלפון יומיים קודם בזמן שאני צבטתי לעצמי את הפטמות כדי להזקיר אותן לגרות את עצמי בעוד הוא לוחש לי בצד השני מילים מגרות, ועכשיו הוא רק מלטף אותן ןמתקרב אלי ומנשק עמוק וחזק והלשון שלו בתוך הפה שלי אני לא מספיקה אפילו להרגיש את השפתיים שלו ובכל זאת אני כבר מגורה וגם הוא ולפני שאנחנו מסתערים אחד על השני הוא מציע שנעבור למיטה כי בכל זאת הבת שלו ישנה בחדר סמוך וזה לא בדיוק מתאים, אני נכנסת מהוססת, כמו תמיד בשלבי המעבר מתנוחה אחת לשניה, לחדר השינה הקטן שלו. חדר כמעט כמו של סטודנט צעיר, ואני מתיישבת על המיטה מהוססת והוא תולש ממני את החולצה חושף את שדיי הודף אותי על המיטה מסיר לי את הגרביים ומוריד באחת את המכנסיים והתחתונים בלי להתעכב על משחק מקדים ,ליטופים והתחרמנות איטית. הוא כבר מגורה מ- 3 ימים של שיחות טלפון בהן חקר אותי לפרטי פרטים על סוג הזיונים שאני אוהבת לקבל וגרם לי לגמור רק בדיבורים שלו. וכשהבגדים שלי זרוקים על הרצפה הוא לא מחכה רגע והא עירום בעצמו תוך דקה ולפני שאני מבינה מה קורה כבר הוא דוחף אצבע אחת עמוק לתוך הכוס שלי ואני כבר רטובה לגמרי ואיך שאני מתחילה להתענג על האצבעות שלו שממלאות אותי אני מרגישה אצבע חודרת לי לתוך פי הטבעת. ככה בגסות קשה בלי להרטיב אותי בלי לרכך את המקום בלי שום הכנות אצבע מקדימה אצבע מאחור. אני רוצה את הזין שלו בתוכי בכוס. בעצם רוצה שילקק אותי וימצוץ אותי. אבל הוא מתעניין בתחת שלי. והדבר הבא שאני מרגישה איך הזין הזקוף שלו חודר לי לתוך התחת בכוח ובגסות. אני מנסה לעצור אותו , בלי לצעוק. לכל הרוחות הבת שלו. אבל הוא לא מוותר – כואב לי ומענג אותי באותו זמן. אבל אני לא גומרת ככה. למרות שאני מנסה ללטף לעצמי את הדגדגן בזמן שהא תוקע אותי מאחור. תמיד רציתי שני גברים בו זמנית שיזיינו אותי. עכשיו יש לי זין בתחת ואצבעות, שלי, בכוס. זה לא מה שחשבתי.כשהוא גומר ואני עוד לא הוא יורד למטה ומלקק אותי שוב האגן שלי מורם והוא מעביר את הלשון שלו בין החריץ לפי הטבעת ואז הוא מסובב אותי לתנוחה שבה אני יושבת כמעט מעל הפנים שלו והוא דוחף אותי לכיוון הזין שלו שחוזר ומזדקף ואני לוקחת אותו בפה שלי ובאותו זמן הוא תוקע אצבע בכוס שלי ועוד אחת ואח"כ אין לי כבר מושג אני רק יודעת שכואב וכשהוא אומר לי הכנסתי לך את כל היד אני לא יודעת אם זה יתכן אבל כלכך כואב לי אני מבקשת שיפסיק אבל הוא לא והוא מתעלם מהבקשות שלי ורק כשאני ממש מתחננת הוא מתהפך ומכניס את הזין , סוף סוף, לתוך הכוס שבוער ממש. אבל אחרי היד שלו אני בקושי מרגישה אותו ורק כשהוא מתחיל לנוע בתוכי ודפנות הכוס שלי חוזרות להידוק הרגיל שלהן אני מורידה את הרגליים ומצמידה אוצן חזק זו לזו ומרגישה איך כל חדירה שלו סוחטת מהדגדגן שלי גלים של עונג עד שאני גומרת בצריחה חנוקה שלא להעיר את הבת שלו בחדר הסמוך. ועוד לפני כשהוא גומר בפעם השנייה בתוכי הוא שואל בקול השליט שלו "את תתמכרי לזין הזה"? ואני מסרבת לענות למרות שיתכן שכן. אסור לי להודות שאני מוכנה שיכאיבו לי ככה. ואז הוא מתגלגל לידי ועוטף אותי בחיבוק חם ואוהב ורך ומשום מה אני מרגישה פתאם בבית.

bugbuster

New member
לאטטטטטטטטטטטטט

את דוחסת כמו מכבש. זה טעון וזה טוב, רק מבחינה טכנית צורנית, חייבת לרווח. ליצור פיסקאות. "... אסור לי להודות שאני מוכנה שיכאיבו לי ככה. ... ומשום מה אני מרגישה פתאם בבית. .." שורה נהדרת. סיום מעולה לכתיבה טובה.

adam33

New member
נהנתי

מאוד מאוד! ויודע שזוהי המציאות.. את יודעת לכתוב וגם לממש ...

למעלה