בבילון

Bored Guardian

New member
בבילון

מישהו יכול להגיד לי איפה כל אחד מהסרטים של בבילון משתלב מבחינת הפרקים? כלומר, הסרט X בא בין הפרק הזה לפרק הזה (חוץ מהסרט THE GATHERING שהוא הפיילוט ומן הסתם בא לפני כל הפרקים).

TOMPARIS

New member
ע"פ מה שנראה

the begining ע"פ השם זה ההתחלה והוא הראשון כרונולוגית על מלחמת מנבארי-ארץ אחרי זה האספות שהוא פרק המבוא THE GATHERING בין סיום מלחמת הצללים למלחמת האזרחים נגד הנשיא קלארק היה מקרה עם החלל השלישי שעליו יש את הסרט החלל השלישי. call to arms הוא אחרי סידרת בבילון כ4 שנים אחרי הסידרה(5 שנים לתקופת הברית) שהוא הפיילוט של קרוסייד (שחבל שאפילו לא נתנו לה עונה שלמה) the river of souls זה בתקופה שבסיום בסידרה.

TOMPARIS

New member
האם מישהו צפה the outer limits?

הגירסה החדשה, שמתי לב שיש כובי טרק אורח מדי פעם ופעם (כולל וורף ורוברט דנקן מקנייל). משיהו מצחיק יש שחקן שבאמת קוראים לו טום פריס (בקישור).

Bored Guardian

New member
אני די בטוח

שלמרות השם IN THE BEGINING הוא לא בהתחלה, ויש גם את THIRDSPACE איפשהו.. ואם אתה יכול להיות יותר ספציפי בקשר לפרקים ולא לארועים שבינהם יש את הסרטים אני אשמח מאוד, אבל תודה בכל מקרה.

TOMPARIS

New member
את שני סרטים אלה ראיתי לאחרונה

IN THE BEGINING , מדבר על מלחמת הארץ-מינבארי(אם אתה מתכוון לתאריך הצילום של הסרט הוא 1998 בסוף הסידרה) אך הוא מדבר על 10 שנים לפני בביולון 5 (אין משיהו אחר לפני).אולי אתה קצת התבלבלת כי הוא מראה את הקיסר לנדאו כמה שנים אחרי סיום הסידרה מספר את "סיפור ההתחלה", שזו אותו תקופה בעתיד ששוגר אליו שרידון בפרק war without end. אם ראית החלל השלישי third space אתה שומע את שרידון שאומר שהמקרה עם החלל השלישי קורה בין השני תקופות מה שציינתי קודם- אין פרק ספציפי לזה

Bored Guardian

New member
הממ..

הנה פסקה על הסרט מאתר שמסקר את כל הפרקים והסרטים של בבילון: Note: This guide page assumes prior knowledge of the first four seasons of the show, since the movie originally aired after season four was complete. There are spoilers here for the series. לפי זה הסרט מספר על מה שקרה במלחמה שלפני הכל אבל שידרו אותו רק אחרי העונה הרביעית.. למרות שגם פה לא אומרים בדיוק איפה הסרט נכנס מבחינת הרצף העלילתי, למרות שאני לא בטוח כמה זה משנה כי מזמן לא ראיתי את הסרט.

Lu Tze

New member
הנה השנים שבהן כל פרק מתרחש:

In the Beginning - 2278 / 2243 (43 זה התאריך שבו עלילת הסרט מתרחשת, 78 זה השנה שבה לנדו מספר את הסיפור). הזמן שבו לנדאו מספר את הסיפור זה אותו הזמן שאליו קופץ שרידן בפרק שבו הם גונבים את בבילון 4. The Gathering - 2257 Thirdspace - 2260 The River of Souls - 2262 The Legend of the Rangers - 2265 A Call to Arms - 2267 את המידע הוצאתי מכאן.

Bored Guardian

New member
תודה

אני אנסה לפענח מזה איפה הסרטים משתלבים מבחינת הרצף של העלילה בפרקים, למרות שז לא נראה לי יהיה מדויק במיוחד, אבל תודה בכל מקרה.

למעלה