בבילון חמש - אתר מאבק

HyperNovA

New member
בבילון חמש - אתר מאבק

פתחתי שירשור חדש לנושא למרות שכבר קיים אחד דומה, מכיוון שראיתי בשבוע, שבועיים האחרונים מס' הודעות הקשורות לנושא, ולכן רציתי לענות על כל הטענות בתשובה אחת בשרשור חדש. אני אחזור ואומר כמו שאמרתי הרבה פעמים פה בפורום, הבטחתי שאני אקים אתר להחזרת בבילון חמש, ואכן אני מקיים את הבטחתי ועובד בימים אלה במרץ על אתר איטנרנט למאבק. באתר יהיה נוסח למכתב לערוץ שלוש, ומעין טיימר כזה שברגע שיגיע ל-0 נשלח יחד את כל האי מיילים שלנו שיהיו על פי הנוסח הבסיסי שיהיה באתר ויכיל את כל הטיעונים שלנו בעד החזרת בבילון לשידור. האתר בתהליכי בנייה, ומכיוון שאני בונה אותו לבד, וגם אני לומד בתיכון ובאוניברסיטה אז זה לוקח לי קצת זמן בגלל העומס בלימודים, ובגלל שאני רוצה שהאתר יצא מושקע ולכן אני עובד עליו הרבה. לעניות דעתי, אני אסיים את האתר בחודש הקרוב. בנתיים אתם מוזמנים לעזור לי בניסוח מכתב לערוץ 3 או בעזרה לאתר מבחינת חומר או מבנה. להזכיר לכל מי ששכח, מהלך כזה כמו שהזכרתי בתחילת ההודעה, יראה רצינות ותמיכה רחבה במאבק מאורגן, ועל כן, יגרור תגובה רצינית מערוץ שלוש. ועל כן לדעתי ולדעת חברים אחרים בפורום שהביעו את תמכיתם, זוהי הדרך הטובה ביותר לזכות לתגובה מערות שלוש. דין.

TUVIX

New member
נו באמת אתה וותיק למה לפתוח עוד

שרשור לא יכלת לעשות נצל"ש?

HyperNovA

New member
זה לא כזה סיפור...

פתחתי שירשור מסיבה פשוטה, כתבתי כבר לפחות פעמיים את תגובתי לאנשים ששאלו מה קורה עם בבילון בתוך שירשור שעשיתי להודעות שלהם. אחרי כמה ימים עוד פעם ראיתי הודעה עם שאלה מה קורה עם בבילון. פשוט רציתי הפעם ליצור הודעה ראשית ובולטת שתענה על כל השאלות של האנשים, במקום לכתוב תגובה תחת שרשור שלא תבלוט כל כך. וחוץ מזה, אני סומך על ניב וטאשה שאם הם יראו לנכון הם יאחדו כמה כותרות לשירשור אחד

TUVIX

New member
../images/Emo18.gif../images/Emo78.gif../images/Emo62.gif../images/Emo18.gifנצל"ש

אתה באמת חושב שאף אחד לא ישים לב לזה?

riku

New member
עד הזמן שתסיים לבנות את האתר

כבר כל הסדרה תהיה צרובה אצלי תוך חודש הורדתי איכות dvdrip את העונה הראשונה ו20 פרקים מהעונה השניה את העונה השלישית יש לי ממזמן צרובה כי אפשר להשיג אותה ישר דרך suprnova.org, רק חייב להודות שהעומק והתכנון של כל הסדרה והעלילה עולה בהרבה יותר מאשר כל סדרת Star-Trek אפשרית, לפי דעתי. בכל מקרה גם אם תיהיה לי כל העונה צרובה אני יציף אותם באימיילים לשדר בבילון 5, רק תגיד מתי :)

seti2

New member
סתם שאלה...

איזה סיבה יש לערוץ 3 לשדר את בבילון(אני מתכוון חוץ מזה שאתם רוצים)?

Tolan

New member
לגבי איזו סיבה יש להם לשדר אותה...

ובכן, אמנם קל לשכוח את זה, אבל ערוץ שלוש הוא בסה"כ חלק מהכבלים שאנחנו משלמים להם כסף טוב. ע"פ כל כללי ההיגיון, אם הרבה מהמנויים של הכבלים רוצים שיישדרו את בבילון (ואני חוזר שוב, אנחנו משלמים להם), אז הם צריכים לשדר את בבילון. לפחות ככה זה צריך להיות לדעתי...

python 4

New member
הבעיה היא שאנחנו אולי לא כל כך

הרבה אנשים... אומנם פה בפורום יש 100% רייטינג לבבילון 5, בציבור הרחב יש יותר אנשים שהיו רוצים שיחזירו, לא יודע את מה, לפני שמחזירים את בבילון 5...

python 4

New member
אני לא בטוח שבהכרח ערוץ 3

הוא הכתובת - לפי מה שהבנתי מתגובות פה בפורום לערוץ 3 כבר אין את זכויות השידור לסדרה, וכעת כל ערוץ יכול לרכוש אותה ולשדר אותה בשידור חוזר. למה לפנות דווקא לערוץ 3? אפשר לפנות גם לביפ, ששידר, להזכירך, את מס"ב הסדרה המקורית ואת באפי, ככה שאין להם בעיה עם סדרות מד"ב... ו- AXN שמשדר את אנדרומדה ועוד כמה סדרות מד"ב... בבילון 5 זו סדרה של וורנר, אם אניח לא טועה, ולכן הסיכויים שערוץ 3 ישדר את זה הם קלושים מאוד.

HyperNovA

New member
אני אענה על הכל,

אם המבאבק יהיה מאורגן ויראה רצינות ותמיכה רחבה, ערוץ שלוש יקחו אותנו ברצינות, ויקדישו לפחות מחשבה לרכישה מחדש של זכויות שידור. דבר שני, לגבי האלטרנטיבות של ביפ, AXN וכו'. גם על זה דובר רבות בפורום. אני אתחיל קודם עם הבעייתיות של ביפ. אני באופן אישי שלחתי להם מייל לפני שנה בערך בבקשה שישדרו את הסידרה המצויירת את ST. הם ענו לי ששידורי TOS ובאפי היו רק בגלל שהם היו ערוץ נוער, אבל הם רצו לעשות תפנית לכיוון ערוץ הצחוק. כיום כמו שכולם יודעים ביפ זה כבר ערוץ הצחוק ולכן שידור של מדע בדיוני הוא לא רלוונטי בערוץ הזה יותר. באפי משודרת בגלל הרייטניג גרידא. כמו כן, ביפ הוא ערוץ רק בכבלים ולכן מי שמחובר ל YES לא יוכל להנות מבבילון אם ישודר שם. AXN ! אכן, הסכמתי עם אנשים רבים פה ואף העלתי את ההצעה בעצמי לפנות לערוץ AXN. AXN ידועה בנטייתה לכיוון סדרות מד"ב כמו אנדומדה פרוייקט X, מרסי פויינט (ששודרה בעבר בערוץ שלוש !) וכו'. הבעיה היחידה שראיתי פה בפורום היא שלא כולם מחוברים לכבלים ואלו שמחוברים ל YES לא יוכלו להנות מבבילון. לכן, אני מציע שקודם כל נפנה את מאבקנו לערוץ שלוש. אם נראה שהוא יסתיים בכלום, נפנה לאלטרנטיבות. לגבי השירשור החדש שפתחתי, עוד פעם אומר, אני סומך על ניב וטאשה שאם יראו לנכון יאחדו כותרות. וכן, אני חושב שהכותרת הזאת תיידע הרבה אנשים שמתעניינים בקשר להתקדמות המאבק. עובדה שבפעמים הקודמות אנשים כל הזמן שאלו למרות שעניתי על זה בשירשורים קודמים. לגבי הורדת הסידרה מהאיטנרנט. זה גם פיתרון ! אני מוריד מאימיול את העונה הראשונה עכשיו ואני מאוד נהנה. פרק יורד ביום יומיים מקסימום, ואני גם לא מוריד את כולם ביחד אלא כל פעם שאני גומר להוריד פרק, אני מוריד פרק נוסף. על מנת שאני לא אראה את כולם ביחד
. לכן גם זה פיתרון ופיתרון לא רע, אם לא יצא מהמאבק כלום.

seti2

New member
אני עדיין לא חושס שיש לכם סיבה

מספיק טובה לכך שערוץ 3 ירכוש את בבילון. לערוץ 3 יש יותר רייטינג מקומדיות בשידור חוזר בפעם ה-10 מאשר מסדרות מד"ב.

Tolan

New member
ועוד משהו לגבי האתר

כל הכבוד על ההשקעה, ואם כבר אתה בונה אתר מושקע, אולי פשוט תעשה אותו אתר של בבילון בכלליות. ככה יהיה מקום אליו יוכלו כל אוהבי הסידרה ללכת אליו. עם כל הכבוד לפורום מס"ב, לחובבי בבילון מגיעה מדינה משלהם!

HyperNovA

New member
חשבתי על זה ! ../images/Emo6.gif

הגעתי להחלטה שבנתיים אני אבנה אתר מחאה, ומקסימום אם אני אראה התלהבות אני אפתח אותו לאתר כללי של בבילון.

למעלה