בבחירות הקרובות...

yossi018

New member
בבחירות הקרובות...

אנחנו נצטרך לקבוע את גורל העיר! וקנין לא חתם עם אף תנועה חרדית אלה רק עם חילוניים ודתיים-לאומיים ואילו נתן שטרית חתם רק עם החרדים. בעוד שלושה ימים יעמדו תושבי בית-שמש ויצטרכו לבחור איך הם רוצים לראות את העיר, האם הם רוצים לראות בשלטון את ש"ס, יהדות התורה ובראשם נתן שטרית או שהם רוצים לראות בשלטון את "חמ"ד", "דור-אחר", "המפד"ל", הרוסים, "חן-דרכי נועם" ו"מח"ל"????? האם אנחנו רוצים להיות בני-ברק II? האם אנחנו רוצים לראות איך העיר מתחרדת? האם ניתן למקדונלדס להיסגר? האם ככה נוותר על מתחם "ביג"? האם ניתן לפרוייקטים רבים שבדרך להיעלם? האם אנחנו מצביעים לחילוניים + דתיים-לאומיים או לחרדים? כמו שהחרדים מתאחדים כולם נגד השלטון החילוני-דתי לאומי ככה צריכים שאר תושבי בית-שמש להתאחד נגד שלטון חרדי בעיר! היום אנחנו (הצעירים) בוכים שוקנין לא בנה בעיר מקומות בילוי, האם שטרית יבנה כאשר בקואליציה שלו יש את יהדות התורה ואת ש"ס? לוקנין יש תוכניות רבות שאני אישית ראיתי במו עיניי, הקניון בדרך והמון פרוייקטים נוספים! (בריכת שחייה מחוממת, טיילת חדשה, מתקני ספורט ועוד...) עו"ד שלום פדידה לא יבחר השנה משום שלא חתם עם אף מפלגה כנ"ל לגבי דודי גוזלן, אנחנו צריכים לקחת אחריות למעננו ולא למען אף אחד אחר! אנחנו צריכים לשמור על הבית שלנו כדי שנוכל להמשיך בתנופה אנחנו דור-אחר ואנחנו חושבים אחרת מהחרדים. בברכה, נער שבאמת לא רוצה לעזוב את העיר!

MS6

New member
עתיד "שחור" לבית שמש

אנחנו לא דור אחר!!! אנחנו מח"ל לא?!?! לא משנה אני רוצה לחזק את הדברים שאמרת (ודרך זה לא לשים על אביחי ולכתוב הודעה על פוליטיקה) ולהביא דוגמא עד כמה המצב שלנו הולך להיות קשה, אפילו יותר מאשר ירושלים. שם נבחר ראש עיר אומנם חרדי, אבל בשל הסכמים קואליציוניים, ישנם מספר מפלגות דתיות-חילוניות שחברות בקואליציה שלו, משום כך הוא לא יכול להעביר כל החלטה בעלת אופי חרדי. לעומת זאת, אם נתן שטרית ייבחר, יהיו לרשותו אך ורק מפלגות חרדיות (בהנחה שהמפלגה הקטנה שלו, שגם היא בעלת אופי חרדי-דתי, לא תעבור את אחוז החסימה, וגם אם היא תעבור היא תקבל מנדט, ואז עדיין לא יתאפשר ליצור רוב לא חרדי בקואליציה בגלל שהחרדים בכלל יקבלו 6-7 מנדטים) בקואליציה: יהדות התורה וש"ס. ואז, כל החלטה שלא תהיה טיפטיפה מקובלת על הצבור החרדי- תפסל! (ואני בטוח שלא בא להם כ"כ על מקומות בילוי בעיר) כמו כן תהיה העדפה ברורה לפיתוח השכונות החרדיות מאשר לחילוניות-דתיות. לעומתו לדני יש רק מפלגה אחת חרדית בקואליציה: חן-דרכי נועם. אבל גם ככה היא לא אמורה להוות איום על הציבור החילוני בגלל שככל הנראה היא לא תעבור את אחוז החסימה, וגם אם היא כן תעבור, הציבור שיצביע למפלגה הזאת הוא חרדלניק (חרדי-לאומי) והם מחשבים מאוד מתונים לעומת יהדות התורה וש"ס. למה רק לחרדים יש 90% הצבעה?! הרי הציבור הדתי-חילוני כל הזמן מתלונן על כך שלחרדים יש כוח, והרי זו אשמתו של הציבור הדתי-חילוני שלא הולך להצביע! הפעם לא ניתן לזה לקרות, לא נחכה ונתלונן אח"כ, נקדים תרופה למכה ונלך להצביע!! ואגב גם אם אתם לא מסמפטים משהו את דני וקנין, תנסו לדמיין לכם מה יקרה אם בית שמש תהפוך לבני ברק... לפעמים צריך לבחור את הרע במיעוטו!!

Mיוחד

New member
מאוחר מדי

נראה לי שהרכבת יצאה לדרך וכבר איאפשר לשנות כלום... דני עם כל המפלגות שמסביבו אין לא שום מפלגה שיש לה יותר ממנדט אחת (להוציא את הליכוד 2 מנדטים) ורוב המפלגות לא עוברות את אחוז החסימה. לנתן יש לפחות 8 מנדטים + מאוכזבי דני חילוניים נראה שהניצחון די ברור !!!

MS6

New member
אז זהו שלא!!!!!

הליכוד יקבל כ-3 מנדטים, "דור אחר" 1-2, המפד"ל 2 מנדטים, "משפחה אחת" 2 מנדטים (יש להם כוח עצום), חמ"ד מנדט, חן-דרכי נועם רבע עד חצי מנדט, ועכשיו גם מפלגת שינוי תומכת בדני... אין לי מושג מה הכוח שלהם. רבים בש"ס גם יצביעו לדני, רבים לא שכחו כמה הוא עזר להם במהלך הקדנציות שלו, הולך להתפרסם מכתב תמיכה שנחתם ע"י מנהיגים מש"ס בבית שמש. לפי חישוב המנדטים כוחו של דני מוערך בכ-10 מנדטים נראה השהניצחון די ברור !!!

למעלה