בבחירות האחרונות..

בבחירות האחרונות..

הצבעתם למפלגה חרדית דתית או חילונית? או אולי ערבית? אני אישית הצבעתי ליכוד וכמובן משפחתי בטוחה שהצבעתי ג...

מה יצא לי מליכוד תכלס אני חרדית ח

חיצונית ונהנת מהפעלות שלהם ומרויחה מהתקציבים שהם מביאים להורים שלי. הצבעתי ג

שבוע טוב חברים וחברות

אני עונה לשאלה מה הצבעתי ? אז זהו שלא הצבעתי לאף אחד כי כולם מושחתים ושקרנים לא ראיתי עניין להצביע למישהו

סוג ב

New member
יש לי קרניים

ומתחתם, קרחת

mister xy

New member
ליכוד

כי אני בדעה שאסור להצביע למפלגה קטנה. במשפחה שלי יודעים שלא הצבעתי ג' אבל אני לא יודע אם קלטו שהצבעתי למפלגה חילונית.

אני לא רוצה

לקחת חלק במעשים של שום פוליטיקאי .כדי לא לעורר שמץ של חשד ,באתי לקלפי ושמתי מעטפה ריקה .

ש"ס

למרות שאני אשכנזי, בגלל המאבקים הפנימיים באגודה וכן בגלל שאני מזדהה עם המסר החברתי שלהם. לאחרונה נחשפתי קצת לדברים קשים שקורים בבתי הדין הרבניים ולכן לא סביר שאצביע שוב למפלגה חרדית.

מתבי6

New member
אני הצבעתי ג ואני יסביר

אמנם כשהצבעתי זה היה בלי חשק בכלל כי זה היה אחרי הסיפור המלוכלך של ליצמן ופורוש. אבל בסוף הצבעתי להם בכל זאת. לאחר כמה חודשים התברר לי למה בכל זאת להצביע להם על אף התיעוב. חמותי היתה מאושפזת והיתה חייבת שיקום דחוף, כל יום היה יותר גרוע. הבעיה היא שיש תור. אחת האחיות אמרה לי אם יש לך קשרים, תשתמש בהם כי התור ארוך. התקשרתי לעוזר של ליצמן (שהוא כידוע שולט על משרד הבריאות) ותוך יום(!) היא עברה לשיקום. אז הבנתי דבר אחד. בא נאמר שאני מעדיף את המצע של הליכוד ואני מצביע להם. ביום שאני אצטרך אותם מישהו יירק לכיווני? הבנתי מי באמת הנציגים שתמיד יעזרו לי. אז נכון שאני מתעב את השם גור, אבל מה לעשות שיש להם נציג שיודע לעבוד. אם בש"ס היה 10 כאלה הם היו משיגים המון. אבל אלי ישי מפחד מכאלה לכן הוא מדשדש עם כל הלא יוצלחים שלו.

אז הוא עזר לכם

לדרוך על כל המסכנים בדרך ולעקוף אותם רק בגלל שאתם חרדים והם לא, כמה טיפוסי לחרדים.

מתבי6

New member
עוד לא הפנמת שככה מתנהג העולם

אם היו לך קשרים היית מתנהג אותו דבר.

ההגיון1

New member
אני הצבעתי שינוי כשהיה אפשר בבחירות האלו ...

הצבעתי אור המפלגה של ירון ידען נגד הדת

מתבי6

New member
הרי ידעת שלא ייצא מזה כלום

אז בשביל מה סתם טרחת? היית מצביע למען מישהו שאתה מאמין בעשייה שלו, או יושב בבית.

למעלה