בבוקר.

tryme 2 m

New member
בבוקר.

הייתי בן 17 אז. עבדתי במינימרקט בשכונה. כל בוקר ב-5.30 הייתי מגיע כדי להכניס את ארגזי החלב והלחם, לשטוף את הרצפה ולהכין את המעדניה (של בגבינות, הנקניקים והחמוצים) לבואם של הקונים. בערך בשעה 6.30 הן מתחילות לזרום...טיפין טיפין. נשים בוגרות, סתורות שיער, עיניהן הלומות שינה, רכות, חמות, לבושות בגדי שינה ובית, חולצותיהן הגדולות מונחות ברישול על גופן, מכנסי טרייניג ארוכות, קפקפים ונעלי בית, נטולות איפור, נטולות חזיה. מביט בהן מהצד הן פוסעות בין המדפים גוררות רגליים נעות באצלתיים עיניהן חצי עצומות פשוטות כל כך רכות כל כך חמות כל כך שדיהן נעות מתחת לחולצה מצד לצד והפטמות מזדקרות מבעד לבד מפאת החיכוך. ניגשות לארון הלחם נוגעות בלחם הריחני מריחות אותו. ממשיכות למקרר החלב כל הרמת יד למדף הגבינות הגבוה חושפת את בשרן מצמידה את בד החולצה לגופן לשדיהן צינת מקרר החלב מזקירה את פטמותיהן הבשרניות. הן באות אלי...נעמדות מולי. מבקשות שאפרוס להן קולן צרוד ושקט פניהן הרכות נטולות איפור בשרן חם מזמין כל תנועה שלהן גורמת לשדיהן לנוע לפטמותיהן להזדקר אני מחייך מביט בהערצה רוצה לחבק אותן את כולן להשאב אל גופן אל חומן אל רכותן אל שדיהן המלאים אל פטמותיהן הזקורות להכנס מתחת לחולצה הגדולה לנשק אותן לחבק אותן. הן עוברות לקופה, משלמות. אני, מרחוק, מביט בהן בהערצה, בתשוקה, בכמיהה. נשים בוגרות, סתורות שיער, עיניהן הלומות שינה, רכות, חמות, לבושות בגדי שינה ובית, חולצותיהן הגדולות מונחות ברישול על גופן, מכנסי טרייניג ארוכות, קפקפים ונעלי בית, נטולות איפור, נטולות חזיה.

../images/Emo124.gifבגגגגגגגי אתה חייב

נראה לי זה יעשה טוב..... לבגבגי שלנו
כתיבה יפה !

tryme 2 m

New member
תודה MM...

עד היום נשים בשלות נשים של בוקר רכות חמות נטולות איפור שיערן סתור בגדיהן של בית נטולות חזיה עושות לי את זה. תודה MM על התגובה.

לא רק לך ../images/Emo8.gif יש פה עוד משהוא חובב

מוצהר של שדיים עסיסים בשלים חכה חכה הוא עוד יגיע "בשיא אונו" שבת שלום לך

היי tryme 2 m ש.. בשקט כנס...

אמממ .... ציפור לחשה לי שהיא אהבה את הכתיבה שלך אבל היא רוצה שיהיה "נאה דורש נאה מקיים" אז ככה היא ביקשה יותר תאור יותר אקסטזה בתכלס' בלי הרבה וואג'ערס תכתוב מה הייתה עושה לה להן אילו רק יכולת, מה רץ לך בראש כשאת כולן ככה מידי בוקר ראית איזה אישה הכי הרבה אותך הטריפה בשם ועד הגולשים וצוות ההנהלה נשמח אם תענה לדרישה
שבת שלום שיהיה לך ובאמת כתיבה נאה ועשירה יש לך

tryme 2 m

New member
מה...את נציגה/דוברת של באגבאסטר?

עד כדי כך? לא יאומן הבחור. חחחחחחחחחחחחחח מה שכתבתי נכתב בשליפה מהמותן, מהזיכרון, בלי כל עריכה לשונית או טיוטה, באמצע היום, באמצע העבודה. מה שזכרתי הוא בדיוק מה שכתבתי. רציתי לאהוב אותן...שיאהבו אותי. לחבק ולנשק - עד היום - נתפס בעיני כאקט מיני. נכון, אני נוהג לטבול את ה*** לא מעט. אבל שיא האינטימיות והאירוטיות בעיני היה, ולעולם יהיה, לחבק, להתנשק ולאהוב, לדבר אליהן, להקשיב לדבריהן, לתחושותיהן, מחשבותיהן, סיפוריהן, להאזין וללחוש, ללטף, להביט, לראות, לגעת. לעטפן ולרוממן. לאהוב אותן. עד עצם היום הזה זה כך. אם תיאור זה לא מספק את הבריות ולא מאפשר להם לשלוף ולשפשף אז צר לי. זה מה שיש. מעולם לא ראיתי בכתישות, בעילות, חדירות, אלימות, ניצול, כוחנות ושאר ירקות כמשהו מדליק, מיני או אירוטי. כך הרגשתי, כך כתבתי וכך זה ישאר. תודה MM על שאהבת את מה שכתבתי. לי זה מספיק, די והותר.

ואני...

אני מאוד אהבתי. דווקא את הפשטות, את האינטימיות של השעות האלה בבוקר. בדיוק אתמול דיברתי על עם אהובי שאין כמו נשיקה ארוכה, חיבוק או ליטוף חם וארוך. לפעמים זה אפילו יותר טוב מסקס ואין ספק שזה חשוב לא פחות (אם לא יותר...). לכל אחד יש את הכתיבה המיוחדת שלו, את הזוית שלו לאהבה. הכתיבה שלך מאוד מיוחדת...

niki love

New member
יפיפה

ואני מהשורה הראשונה כמו נסחפתי, חצי נרדמתי. מטיילת בין חלום למציאות. נגררת איתך, בין המדפים, בין ריחות הבוקר. כמו זיון של בוקר, חצי רדום, חצי לילה חצי בוקר, איטי נפלא.

למעלה