בבוקר חמים

א פרסקי

New member
בבוקר חמים

שאלה בקשר להרגלים..... וחברים כשאתם מתעוררים אתם מתקלחים או רק בערב? אם לאחד החברים או החברות יש משהו בין השיניים האם תגידו לו או לה? האם אתם נחשבים חופרים או שקטים?

Rtitan

New member
אצלכם בוקר חמים?... ../images/Emo42.gif../images/Emo29.gif

כאן ערב, קר, ואני אחרי שפעת... אכן כן - אוינק אוינק.. אבל בגרסה קלה מאד (לפחות זה מה שאמר הרופא - אבל מי סומך עליהם). לענייננו: - בדרך כלל גם ערב גם בוקר, תלוי אם אני ממהר או לא. - לא אומר, אבל אנסה להסב תשומת לב... - אני חופר??? תנסה קודח נפט...

זה חורף זה...

טוב שמצאתי חולצה קצרה...
מקלחת חובה בערב. בבוקר תלוי במצב ההתעוררות ובעונות השנה <בקיץ מקלחת בוקר בכל מקרה...> אעיר על משהו בין השיניים, אלא אם אני רוצה להפוך את זה למשהו לצחוק עליו
שקט שקט... חפירות לא באות לי טוב
יומטוב ושקט ובסיומו דרבי

ליבליב1

New member
בוקר טוסט! :)

חורף דמיקולו! אז ככה... בד``כ בחורף מקלחת בבוקר, עושה טוב להתעוררות ולרעננות. בקיץ- גם וגם. לגבי ההערה על משהו בשיניים: לחברים/ קרובים אעיר בעדינות. למישהו שאני לא מכירה, כניראה שלא. ולגבי חפרנות... יש לי נטיות. תלוי מי מולי.... שיהיה יום מ-עו-לה !!

תירקדי

New member
../images/Emo221.gifשאלת ניקיון ....

אני מתקלחת רק בערב. בבוקר אין לי זמן. לארגן ארבעה ילדים - לא משימה פשוטה.
לא. לא נעים.
בדרך כלל אני שקטה. עד שמעצבנים אותי. כעקרון נחשבת לשקטה. ומה זה הסקר הזה על הבוקר?

נעיתה

New member
שאני דפקתי גולף... למה החלטתי שחורף הבוקר../images/Emo12.gif

בוקר טוב! שוב אשוב... אז מה קורה?
מתקלחת גם בבוקר וגם בערב שהמוגלי אצל אבא שלו. שהוא אצלי מתקלחת בערב בשקט אחרי שהוא יישן... אני צריכה שקט במקלחת, חושבת
אני מעירה בעדינות, רק על הפדיחה שבה חוזרים הביתה ומגלים שערב שלם הייתה תקועה איזה חסה, מבאס
אני באמצע. חופרת בעיקר בPMS

לחיי הסקרים

מתקלחת תמיד לפני השינה (איך אפשר להכנס למיטה מלוכלכים?). בבוקר לעיתים רחוקות (כשבא לי להתפנק ויש לי זמן). תמיד אגיד למי שתקוע משהו בין השינים, גם אם הוא לא חבר שלי. מתוך איכפתיות. אני בדר"כ רגועה. חופרת רק במצבים של חוסר בטחון (וזה כבר לא קורה הרבה).

Gal 38

New member
בוקר הצגה ../images/Emo13.gif

בעצם כבר צהריים
פתחתי את הבוקר כאמא מלווה לכיתה של הבת (סוף סוף את אמא מלווה
) צעדנו עד להיכל התרבות להצגה מקסימה (שינוי מרענןןן- הצגה באמצע היום )
בבוקר - חייבת מקלחת . לא משנה אם זה חורף קיץ סתיו או אביב
בדר"כ גם בערב . תלוי מי החבר שנמצא מולי . לא לכל אחד אגיד על משהו בין השיניים . חופרת ? אני ? יש יגידו שכן יש יגידו שממש לא ... תלוי מי נמצא מולי חחח

שרשירית

New member
התעוררתי משנ"צ - אכן יום חמים ונפלא

מתקלחת רק בערב. תמיד אגיד למישהו אם תקוע לו משהו בין השיניים גם אם אני לא מכירה. זה מה שהייתי מצפה מאחרים כלפיי. אני חושבת שמשהו באמצע, בין חופרת לשקטה. חפרפרת.

ערב חמים

מתקלח קבוע בשעה 05:30 לגבי הערב מקלחת בשניים חוסכת במים.. אם יש לאחד מהחברים שלי מצ'הו בין השיניים אני עוקר לו את השן אחר כך אומר לו שהיה שם עלה של כוסברה! אני נחשב ש שק שקט.. אוהב שקט רוגע ושללוונה..מרגיזים אני מעיף מהחלון. לא יודע מה איתכם..לי בא לשמוע את השיר הזה כל החלומות ותזהרו לומר שזה היה כבר!

למעלה