בבוקר בבוקר1

בבוקר בבוקר1

היא פוקחת עינים מסתכלת בשעון 9:30 בבוקר הוא עדין מחבק אותה הסדינים עוד מריחים מזיעה בושם ושפיך - ריח של סקס. היא קמה בעדינות שלא להעיר אותו. טעם הזרע בפיה הזיעה והעיפות של גופה גורמים לה לחייך כשהיא ניגשת למקלחת עירומה זכרון ליל אמש עוד טרי בראשה. היא נכנסת למקלחת מים חמים שוטפים את גופה היא מסתבנת מלמעלה למטה הצוואר השדיים הבטן התחת מסבנת טוב טוב את ערוותה מתענגת על הקצף שנוצר וממשיכה לירכיה ברכיה ושוקייה. המים שוטפים אותה מלטפים את גופה העירום. היא חופפת את שיערה ומתענגת על ריח היסמין שדובק בו יודעת שהוא משתגע על זה. היא מתנגבת ויוצאת עירומה חזרה לחדר. היא מסתכלת סביבה הוא עדיין ישן החדר מבולגן ומלא בגדים שנזרקו ודברים שנפלו בסערת הליל. היא זורקת על עצמה חולצה שלו מרגישה את מגע הבד הרך על שדיה מזקיר לה את הפטמות החולצה מכסה אותה עד קצה עכוזה הלבנבן מסתירה אותו ואת ערוותה אך בקושי. היא ניגשת לסלון שם עוד מונחים על השולחן...

בבוקר בבוקר2

היא ניגשת לסלון שם עוד מונחים על השולחן שאריות ארוחת הערב היא אוספת את הכלים ושוקעת במלאכת השטיפה...היא מרגישה ידיים עוטפות את מותניה גוף עירום נצמד אליה מאחור שפתיים מנשקות את צווארה וזיקפה מתחככת בעכוזה. היא מחייכת "בוקר טוב דוב" "מממ בוקר טוב דובה" עונה לה קול ישנוני "אני מריחה עלייך ומרגישה עלייך שעוד לא התקלחת" "ואני מריח עלייך" הוא טוחב את אפו בשיערה "ומרגיש עלייך" הוא שולח יד לערוותה "שאת נקייה ומקולחת" "לך להתקלח ואח"כ תסדר את כל הבלגן שעשית בחדר" היא אומרת לו בתקיפות אך מרגישה את איברו הקשיח חודר אליה יד אחת מלטפת לה את הבטן (הוא יודע שזה משגע אותה) ויד שנייה מועכת לה את השד ומושכת בפיטמה "נו לך להתקלח אתה מסריח" היא כמעט מתחננת מרגישה את הרטיבות מתחילה להצטבר לה למטה ואת האיבר הקשה שלו נכנס ויוצא ממנה באיטיות עייפה וחרמנית של בוקר יום שבת.היא נאנחת מפסיקה לסבן ומסתובבת אליו כורכת סביב צווארו ידיים מלאות סבון...

בבוקר בבוקר סוף

כורכת סביב צווארו ידיים מלאות סבון "לך להתקלח אני לא צוחקת!" הוא מנשק אותה למרות הסירחון של פיו היא לא יכולה לעמוד מול הנשיקות הממיסות שלו הלשון שלו מתערבבת עם שלה בהרמוניה מושלמת הוא תופס אותה בתחת ומושיב אותה על הכיור היא נכנעת לנשיקותיו למגעו הוא מוריד לה את החולצה וזורק אותה לאחור מפשק את רגליה חודר אל ערוותה לאט אבל עמוק משגע אותה באיברו הגדול והקשה כמו סלע עכשיו היא כל כך רטובה ומחורמנת שאפילו ריח הזיעה והשינה שלו מגרה אותה הוא מזיין אותה בקצב איתי אך אחיד רגליה כרוכות סביב מותיניו והיא דוחפת אותו אליה חום הבוקר הקייצי וההתרגשות ממלאים את גופה אגלי זיעה היא נשענת לאחור מעניקה לו מבט על החזה שלה ונעה בתנועות מעגליות וקדימה ואחורה כמו רקדנית בטן היא גונחת בהנאה הוא גונח איתה היא מלקקת את שפתיה הוא תופס בשיער המשי שלה עוד ועוד הם מזדיינים היא גונחת בלי שליטה הוא גומר בתוכה ומיד אח"כ אורגזמה מרעידה גם אותה "את באה למקלחת?"

בת מלכה

New member
שבת בבוקר, יום יפה...

הוא הרים אותה כל הכיור... אחח, איך שזה מצטלפ לי יפה מול העיניים... תודה על הסיפור המקסים!

אופס...

מצטער על טעויות הכתיב אני רק כפרי מטומטם מקווה שאת סולחת ושבאמת נהנית מהפנטזיה שלי הוד מעלתך אני עפר לרגלייך

אופס עשיתי זאת שוב

נו, שוב יצאתי אידיוט. בכל מקרה לעולם לא מזיק להתנצל בפני אישה (רוב הסיכויים שיש על מה) יכול להיות שאני מתנצל על התנצלות? די! אני נהיה פטתי! ככה זה כשיש לך לילה שלם להעביר בשעמום. לילה מלא חלומות רטובים נסיכה

למעלה