בבוקר אני הכי

בבוקר אני הכי

פרודוקטיבית [נא לא להרחיק לכת, בבקשה
] כשאתם נשאלים מהו הדבר הכי אופייני לכם, תכונה שמייחדת אתכם, מה צץ לכם בראש בהבזק הראשוני?

טאKילה

New member
צצ לי צוויץ../images/Emo192.gif

אני אסרטיבית, תכונה שהכי הכי מאפיינתותי לטוב או לגם טוב. אני דעתנית עומדת על שלי ויושבת על שלו
יום קסום

Mוניk

New member
מאוד אנרגטית

קשה לי לוותר. (למרות שלאחרונה אני יותר וותרנית - גם לעצמי) לא ממש יודעת לדחות סיפוקים. (על תחשבו על Z זלוזה) לא מעט מ- האנרגייה שלי מכוונת לטווחים קצרים, כדי לספק את הצרכים המיידיים שלי. לרוב עומדת על שלי ומעמידה את שלו. לא יושבת הרבה על. נו יש לי טוסיק קטן (סה כואפ) סתם סתם סתם... יום טוב לכולם
חמדה בהצלחה בעשקים

בלו אייZ

New member
בבוקר אני הכי....

עייפה...... זאת כמובן יחד עם הנחה מוקדמת שלא מדובר בבוקר שבו אני בחופש/צריכה לנסוע ליום כיף/חו"ל/טיול וכיו"ב....
מזל שיש לי מספיק פקקים בדרך להתעשת על עייפותי זו

שמים1

New member
בבוקר אני הכי ../images/Emo99.gif

רגועה ורכה , עם מצב רוח נפלא ל -

מה'ז'תומרת? בבוקר אני מתעוררת.

אבל עכשיו, לעומת זאת, היה לי זמן, כי אני שוכבת , וקיבלתי מתנה לימולדתי ערכת פרנצ' מניקור, אז עשיתי. קבלו תמונות ראשונות [ואחרונות, קרוב לוודאי] של היד המדוברת....... סתם, אל תכעסי חומדת, אני שוכבת בבית מזה יומיים, אסור לצאת אסור לאכול אסור לקום אסור לנשום [כמעט] ומצ'עמם לי........ אז עכשיו, כשאני כבר יכולה להצמיד אלי ת'מחשב , למה לא לשחק ברגשות של אנשים רציניים? רגע, חיברתי ת'מצלמה, תכף יופיעו פה אצבעות מפורנצ'ות [ואני בכלל בעד איטליה, נזכרה המפוזרת]

שמים1

New member
יו מפוזרת ../images/Emo99.gif

איזה יופי של פראנץ' מניקיור. התגעגתי אלייך
החלמה מהירה לך חמודה

טאKילה

New member
בואנה את מתגרה בי...

בדיוק השבוע גזרתי עלי שתיקת ציפורניים
יפה לך מפוזרת

כמה אסורים מותר לך???

מקווה שאת בקו הבריאות ושתחזרי לסורך מהר מאוד. [גםאני בדרך כלל עם פרנצ...] [אני בעד שהמונדיאל ימשך עוד 24 חודש, יש לי תוכניות ארוכות טווח לתקופה שהם יושבים ומפצחים בסלון]

איזה יופי ../images/Emo105.gif

אני בקטע של פרנצ' עשית לעצמך אני בקטע של פרינצ'וצים אבל לא בציפורני הידיים אלא בציפורני אצבעות הרגליים גם פרנצ' פעם פרחים זהבים ופרפרים וורודים ובורדו וכל פעם משו אחר שיהיה מעניין ליאור

הAני

New member
בבוקר אני הכי.........

אופטימית
כי הכל יכול לקרות. הפתעות
פגישות עם אנשים
קפה
בלתי מתוכנן או סושי
קטן, טלפון מחייך
קפיצה קצרה לים
או זר פרחים למשרד
.