תמרוש, אני כפי שהספקתי ללמוד
את הגולשים שהיו בזמנו בפורום כשאני ניהלתי אותו, ואני יודע שהדבר כיום הוא בלתי אפשרי כפי שהגולשים תכננו לנהל את הפורום בזמנו, יש כמה גולשים בודדים, שכל דבר של דת הם ינסו בכל כוחם להרוס, ולגרום למהפכה, והעובדות מדברות בעד עצמם שזה הפורום דתיים חילונים שהיה בזמנו, והפורום חרדים שסובל כיום מכמה שונאי ישראל, והם מתחפשים בלשון המעטה וירטואלית לדתיים, שלמעשה את מטרותיהם ידוע לנו מראש, לכן אם את שואלת אותי, אני ממש לא תומך בשלב זה בפתיחת הפורום, אלא אם כן יהיה שינוי דרסטית, לכיוון השני, שאת השינוי שאני מתכוון לא נראה באופק שזה יתבצע, לכן לפתוח את הפורום שוב עם מנהלים חדשים ואחרי חצי שנה שוב לסגור את הפורום, אז מה התועלת שהבאנו?, מי כמוך כחברת פורום לשעבר בדתיים חילונים, ראית במו עינייך, שהם לא הגיעו בכדי להתעניין ובוודאי לא בשביל הדברות, אלא מטרותיהם הייתה אחת, הכפשות ורק הכפשות כלפי הציבור הדתי / חרדי, לכן אינני רואה כרגע סיבה מוצדקת לפתוח שוב את הפורום גם אם זה ינוהל על ידי מנהלים אחרים, כי הגולשים הם אותם גולשים, וזה תלוי יותר בגולשים מאשר במנהלים עצמם, כולי תקווה שהנהלת הפורומים לא תפתח בשלב זה את הפורום מחדש...