בבבבעעעעעעע אנשימ...

זיגוטה

New member
בבבבעעעעעעע אנשימ...

אנשימ אני קוראת לכווווווווולממממ לבדר אותי משעממ לי רצחחח!!!!!!!!!!!!!!!!!!! למרות שאני כרגע מרגישה בענננננימ חברהההה ואמ תשאלו למה אני יסביר אבל עכדיו אני רק צריכה לראות שיש מתענינימ! אבל אינ לי מה לעשות עכשיווווווו ואני משועממת רררצחחח!!!! אהההההה בא לי לעשות משהו משוגעעעע... ספרו ספרו בדיחותתתת!!!!! משהוווווו... אהה יש עכשיו תוכנית על אקסטזי בערוצ 8 איזה פצצה זה!!! אבל בכל זאת משעממ לייייייי!!!!! זה קשה להיות לבד ביומ שישייייי!!!!! בעעעעע.... אוקיצר...אז אמ מענינ אותכמ לדעת למה אני בעננימ אז סבבבה אחימ שלי! אבל אמ לא אני דורשת ב-י-ד-ו-ר (למענ גלז"ר) חחחחחחח2# אוי אני דפוקה! טוב סורי על הזיוני שכלללל!!! בעעעע בידור בידור בידור!!!!

זיגוטה

New member
איכזבתמ אותי...=[

אפ אחד לא עונה לי?!?!?!??! אממ אני מרגישה מקופחת!!!! =[
אולי השבלול יענה לי.... ברה´לה ברה´לה צא החוצה לזיגוטה משעממ אחושרמוטה!!!... ..... ....... ........... ................ ...................
אני מתחילה להתיעששש!!!! בעעעעעעע

מצטער.........היתאוררתי עכשיו

אחרי שחזרתי הביתה ב5 וישר הלכתי לישון חפיף..... אז אני לא מכיר אותך כל כך....אולי תספרי קצת על עצמך??????

זיגוטה

New member
על עצמייי....אממ

טוב נו... אני קרנ לוי...אני מרעננה אני בת 14... מחורפנת שרוטה...אממ מסטולה חחחח.45#$ מה עוד תשאל ואני יענה קצת קשה לספר על עצמכ..

אני ניב

בן 16 מרעות חור בשומקום את בטח לא יודעת איפה זה אז זה ליד מודיעין תספרי קצת זמרים להקות.... המופםע של רוקי... שיער....

את דורשת שנשאל אותך...

טוב אז אני ישאל.. למה את בעננים? מה עישנת?..... (לא באה בתלונות אחרי הכל השם שלי זה ג´קי חולמת על שמיים..) חח מבדר
ג´קי

זיגוטה

New member
אמממ....../images/Emo121.gif../images/Emo121.gif../images/Emo121.gif

בוא נראה חכו שניה תנו לי זמנ לחשוב אני יגיד לכמ כשיכאב לי..... ... .... ...... ....... ......... שיט כואב... אממ אמ אתמ יכולימ לנחש אני אתנ לכמ....בלונ ובתוכו יהיה ש-ק-ל!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה