בבבבבהההההההה

Hermione

New member
בבבבבהההההההה

שלום כולם אני אנה ואני בת 13. כשהייתי בת שמונה קיבלתי מעין חיזיון של תמונה קטנה, אנשים שאני מכירה ומקום שמוכר לי, אבל סיטואציה שלא האמנתי שהיא אפשרית. כעבור בערך חצי שנה, אותו חיזיון התגשם, והסיטואציה הבלתי אפשרית כביכול, התממשה לנגד עיני. לא ממש שמתי לב לזה, אבל מאז, זה קורה לי כל הזמן. זה כמו דה ז´ה וו- אבל הפוך. במקום לראות תמונה כלשהיא שפתאום תראה לי כמשהו שכבר ראיתי, אני רואה תמונות שלעיתים נראות לי בלתי אפשריות, אבל אני פשוט יודעת שהן יתממשו. והן מתממשות. חשבתי שאולי אנשים פה מכירים את התופעה, ויודעים איך אני אוכל ללמוד לשלוט בזה. כי את התמונות אני רואה לשניה קצרה בלבד, וחוץ מהתחושה החזקה שזה עומד להתממש אחרי שאני רואה אותה, אני לא יכולה לחזות מתי היא מגיעה ואחרי איזה פרק זמן היא תתממש. חוץ מזה, לאחרונה התחלתי להתעסק במאגיה, אבל באופן חובבני למדי. ניסיתי דברים טפשיים שקראתי בכל מיני מקומות, והרגשתי מגוכחת. אני מבינה שזה כנראה דבר טיפשי להגיד "תלמדו אותי", אבל רציתי לדעת עם יש איזשהי דרך שבה אוכל ללמוד להתעסק בדברים האלה, ולהבין אותם ואת משמעותם. אשמח מאוד לקבל עזרה. ~*זנגוויל*~

Zipadidoda

New member
בקשר לחזיונות

אני כמוך בזהת קורים לי אותם דברים... אני לא שולט בהם כרגע כי הפסקתי לעשות מדיטציה אבל היה שלב ששלטתי בהם וכל הזמן קרו לי חזיונות שיתתמשו לפי הרצון שלי... אני ממליץ לך מאוד לעשות מדיטציה זה האריך לי את החזיונות והביא לשליטה בהם. המדיטציה שאני עושה היא פשוטה מאוד (למרות שכבר הרבה זמן לא עשיתי אותה) תעצמי עניים ו"תצפי" במסך השחור מולך תראי דברים אולי גם חזיונות וזה פותח לך את העין השלישית בהדרגה וכידוע היא האחראית לדברים על טבעיים כמו חזיונות מן העתיד! לגבי מאגיה יש לי חבר אם אתר מאגיה אני ישים אותו בקישור אבל תחפשי לעוד מידע יש הרבה מידע באינטרנט וספרים

Hermione

New member
תודה רבה!

נכנסתי לאתר של החבר שלך, קראתי הכל, וניסיתי בעצמי, וזה פשוט מדהים. עשיתי מדיטציה לפי ההדרכה באתר, וזו היתה המדיטציה הכי שלווה והכי "מרוכזת" שעשיתי אי פעם... כל העולם סביבי פשוט התנתק... ואחר כך, כשניסיתי לרכז את האנרגיה, הרגשתי עיקצוצים בידים וכל כך הרבה אנרגיה ממש זורמת דרכי! זאת היתה החוויה הכי מדהימה שחוויתי בחיים שלי. תודה תודה תודה

Zipadidoda

New member
על לא דבר

המדיטציה היא לא מהאתר שלו זה מדיטצציה שראיתי איפשהו תמשיכי לעשות אותה ותראי גם הילות ואנרגיות מדיטציה פשוטה מאוד וטובה מאוד בגלל זה אני אוהב אותה :)

wicca_sphere

New member
שלום לך הרמוני

אני החבר של זיפ בעל האתר, שמחתי שהיית מרוצה ממנו. הייתי רוצה לדעת על איזה שיטת מדיטציה מבין האלו שרשמתי באתר השתמשת והרגשת כל כך טוב?

Hermione

New member
למה, הו למה??

אתמול נכנסתי לאתר, והכל היה בסדר, ועכשיו, משהו לא בסדר! אני נכנסת, וזה אומר לי שיש לי אינטרנט סרבר פרובלם. זה לא קורה לי בשום אתר אחר, וגם חברה שלי נסתה במחשב שלה, וגם שם זה אמר אותו הדבר בדיוק. נראה לי שיש איזשהי בעיה באתר...

nepthys

New member
ובקשר למאגיה...

גם אני הרגשתי ככה כשרק נחשפתי לזה.. רק אחרי ה-ר-ב-ה זמן שפשוט אספתי המון מידע והרגשתי יותר נינוחה עם הנושא, התחלתי להשתמש בו מעשית, ולא רק ללמוד עליו. עם הזמן שבו תסתובבי ותקראי דברים, את תרגישי טוב יותר. פשוט תני לזה לזרום ואל תחשבי שאת חייבת להשתמש במאגיה כרגע ככלי, אלא תראי את זה כתהליך התפתחותי של למידה רוחנית, ואת תגלי המון דברים חדשים שיש בזה מלבד המעשה עצמו. ודרך אגב..אם את באמת בת 13 - אני באמת מעריכה אותך על כישרון הכתיבה שלך. כל כך קשה למצוא אנשים, ואפילו בגילאים של 20-25, שיודעים לנסח את עצמם כמו שאת ניסחת את עצמך כרגע. וניסוח זה הכלי שלך ללהתקדם בעולם האנושי... אני שונאת להגיד את הביטוי הזה אבל...עלי והצליחי.

Night Star

New member
יש לי שאלה

אתה חושבים שחזיון יכול להופיע באמצע מדיטציה? ומאיפה בא החזיון? שלכם כוכב הלילה

Zipadidoda

New member
תביני ש

כן חזיון יכול להופיע בעזרת מדיטציה והסיכויים שיופיע רק גדולים יותר ויותר ככל שהמדיטציה יותר רגועה חזיון יכול לבוא מהתת מודע שלך (שהקשר איתו גדל בעת מדיטציה) ממדריכים רוחניים מהלב שלך מבנאדם הזקוק לעזרה... אוקי? זה רק דוגמאות

למעלה