בבאסה

שירני025

New member
בבאסה ../images/Emo5.gif

מאז שהבנתי שאני א-מינית, סיפרתי רק לחברה הקרובה שלי, והאמת היא לא ממש הביעה עניין בנושא, היא רק קראה על זה בויקיפדיה ומאז לא עלה הנושא בכלל. קרה לכם שסיפרתם על זה למישהו והוא לא הביע עניין בנושא? ואתם חושבים שזה משהו שצריך לספר להורים\אחים\חברים או אפילו להפיץ את זה כמה שאפשר? איפה אתם שמים גבולות? סתם מרגישה לבד ואין לי עם מי לדבר על הנושא הזה וגם בכלל לא בטוחה למי כן לספר

../images/Emo24.gif קודם כל את לא לבד

אנחנו כאן! את יכולה לדבר איתנו ולהפגש איתנו. לגבי למי לספר כמה ולמה: אני אישית מספרת לכל מי שנראה לי שייך. לאחים וחברים קרובים למשל. הגבולות שלי הם בעיקר - מי שחיי האישיים לא אמורים לעניין אותו ומי שפשוט אין לי עניין מסיבה כזו או אחרת שלדבר איתו על זה... אבל אני כן בעד להפיץ את זה לכמה שיותר אנשים ולכן בגדול אני מדברת על זה כל הזמן כמעט עם כולם. האם יצא לי פעם לדבר עם מישהו שלא גילה בזה עניין? האמת שאני לא ממש זוכרת, אבל נראה לי שזו תגובה דווקא בריאה שמעידה על זה שהיא לא מתרגשת מזה שיש אנשים שלא מתעניינים בסקס. תכלס', זו אמורה להיות הגישה של כולם... זה אומר שאנחנו מקבלים את העובדה שלכל אחד יש רמת מיניות שונה ונטיה שונה והכל תקים ורגיל ובסדר. הלואי ונגיע למקומות כאלה שבהם רק את בן-הזוג שלנו יצטרך לעניין מה העדפותינו/אהבותינו בסקס.

שירני025

New member
תודה :)

אתם באמת עוזרים לי להירגע, להבין את עצמי יותר והכי חשוב אני לא מרגישה לבד. וכן אני מחכה לפגישה הבאה לפגוש את כולכם ולדבר

Larik

New member
סיפור מוכר

אני אישית לא שם גבולות, מעצם הפילוסופיה שלי What you see is what you get (זאת אומרת שאני כמעט ולא משאיר מידע לעצמי שקשור אלי). לכן גם הניק שלי זה גם השם הפרטי שלי. סיפרתי לאמא שלי, היא קיבלה את זה די יפה. (סביר להניח שהיא בעצמה א-מינית). סיפרתי לדידידה טובה שלי, היא אמרה שזה יעבור לי. סיפרתי את זה לכמה חברים טובים שלי, הם קיבלו את זה מאוד יפה, ורצו לשמוע עוד. סיפרתי את זה גם בעבודה, ואנשים קיבלו את זה (זה לא ממש ענין אותם האמת מה אני עושה או לא עושה בזמני הפנוי). שורה תחתונה, גיליתי שכל עוד אני מספר את זה לבן אדם מוכר פנים מול פנים התגובה בדרך כלל תהיה חיובית. כמובן שצריך להגיד את זה בביטחון ולשלוף תשובות במידה ויצוצו שאלות - גם אם בהתחלה הבן אדם חושב שמדובר בבדיחה אחרי כמה זמן מתחילים לקלוט שאני רציני.

אני חושבת, מכל מה שאנשים מספרים כאן

ומחוויה אישית שלי, שהתגובה של האנשים שמספרים להם מאוד מושפעת מכמה האדם שמספר מעצם מחכה להתנגדות. ממה שאני רואה, כל עוד מגיעים בבטחון בנושא ולא בפחד ממה יגידו, אנשים מגיבים בצורה חיובית. וחיובית לא אומר שהם בהכרח מבינים, אבל לפחות יש פתיחות לשמוע.

שירני025

New member
אהה רגע..../images/Emo2.gif

עכשיו שאמרת על אמא שלך שסביר להניח שהיא א-מינית פתאום "נפל לי האסימון"....מסתבר שגם אמא שלי היתה במשך שנייים (ועדיין)
ואאאוווו אני חושבת שלי ולה תהיה שיחה על הנושא.... ושוב תודה על התמיכה

למעלה