"בבאי"

rock lee

New member
"בבאי"

תגידו,מישהו פה זוכר את הסדרה "בבאי"? למישהו פה יש תמונות של הסדרה "בבאי"? אם אתם לא זוכרים אני יראה לכם את המילים לשיר של הפתיח: יש לי חבר ושמו בבאי איזה מזל שבא אליי כי הוא מצחיק והוא צוחק והוא יודע לשחק ויש לו אלף חברים בין הילדות והילדים אז אימרו לי ידידי מאין בא בבאי איך הוא צנח מצחיק כל כך מחזיק בשמשייה

rock lee

New member
נהדר!

נהדר שיש פה עוד אנשים שזוכרים את זה!! ושתבינו אין סיבה שהחמצתם את זה אז כי אני רק בן 14 ואני זוכר את זה! זה הייה כשהייתי ממש קטן

rock lee

New member
תגיד יש

לך את שאר המילים לשיר? אתה יודע מה השם של הסדרה באנגלית?

טיקיי

New member
לא יודע בקשר לשם...

אלה המילים: יש לי חבר, יש לי חבר, שבא אלינו מעולם אחר. מתוך הקשת בענן, הוא התגלגל ישר לכאן. והוא מציל והוא עוזר והוא הכי הכי חבר... גלו לי ידידי, מאין בא בבאי? איפה נולד? ואיך נדד? ואיפה הוא היה? גלו לי ידידי, איך בא אלי בבאי? גלו לי ידידי, איך בא אלי בבאי? איך הוא צנח, מצחיק כל כך, מחזיק בשימשייה? יש לי חבר, ושמו בבאי, איזה מזל שבא אלי, כי הוא מצחיק והוא צוחק, והוא יודע לשחק, ויש לו אלף ידידים, בין החיות והילדים... גלו לי ידידי, מאין בא בבאי? איפה נולד? ואיך נדד? ואיפה הוא היה? גלו לי ידידי, איך בא אלי בבאי? גלו לי ידידי, איך בא אלי בבאי? איך הוא צנח, מצחיק כל כך, מחזיק בשימשייה? יש לי את השיר במחשב, אם אתה רוצה...

rock lee

New member
כן כן!

אני רוצה אני רוצה את השיר! מאיפה השגת אותו?

למעלה