בא"פ לכיש

אמיר72

New member
בא"פ לכיש

אני מתייצב ביום א' לאל"ת בבא"פ לכיש. בפעמים הקודמות ששהיתי שם באל"ת גרנו באוהלים - אבל זה היה ב-2002 לאחרונה. מישהו יודע האם כיום יש שם מבנים/פריקסטים למגורי המילואים המתאמנים ?

deathcaster

New member
תשובה

אני אשתדל להמעיט בפרטים מטעמי בטחון שדה , אך אני יודע שבשנת 2003 נעשתה עבודה משמעותית אם לא מרשימה בשלושת הבא"פים בצה"ל , הוקמו אוהלים מיוחדים עם גגות קשיחים וחימום , כמו כן הוקם "מתקן חיול" ששם בא החייל מילואים ומקבל במקום אחד את שירותי השלישות תחזוקה רפואה וחימוש שהוא זקוק להם לצורך האימון , אני יודע אישית כאחד שגייס חיילי מיל' שבאלייקים ובמתקן אל"ת של מל"י(באלי"ש) זה עובד מצויין , אני רק יכול לקוות שכך המצב בלכיש.

ath25

New member
זה

לא עובד מצויין בבאליש. בדצמבר כל הגדוד שלי סבל יומיים באוהלים מחוררים ודולפים בזמן שבוע של סופה רצינית, עד שביום האחרון רוב החיילים הועברו לכל מיני מקומות שינה חלופיים.

vinney

Well-known member
זה לא באליש

מתקן אלל בצהלים זה לא באליש, זה בסיס אחר, והאוהלים שם (בניגוד לבאליש) עם גג קשיח וחימום מצוין, עשיתי שם אלל לפני שנתיים. בבאליש עצמו עדיף לשלם 50 שקל ולישון באורחן, אם לא ישנים בשטח.

ath25

New member
אני

אני לא מדבר על המחנה הגדול של מא"ט/מא"ש אני מדבר על המתקן אל"ת, פנייה שמאלה,אחרי הסדנה כשבאים מכיוון גשר צאלים. לא ראיתי שם שום אוהל עם גג קשיח,אולי יש כמה מאהלים.

deathcaster

New member
תשמע

אתה אומר שהחימום עבד מצוין, והאוהלים היו בזמן סופה רצינית, גם בתים בצונאמי נהרסים, אז אוהלים ניזוקים בסופה , גם מתקנים אותם.

ath25

New member
אני

הם לא ניזוקו,הם פשוט לא היו מוכנים למזג האוויר שהיה באותו שבוע ולחורף בכלל. לי אישית כמישהו שבערך שנה מחוץ לצבא הסדיר/קבע, אני רגיל לזה,זה לא הפריע והמחלקה שלי נשארה באוהלים עד הסוף,אבל רוב חיילי הגדוד התרעמו בצורה יוצאת דופן.לא רוצה להרחיב, אבל זה הגיע לריבים בין אל"מים. באופן אישי,תן לי שק שינה טוב וחתיכת ברזנט מעל הראש ואני מרוצה.

vinney

Well-known member
ריבים בין אלמים לא יזיקו לאף אחד

באחת התעסוקות שלנו אחד המ"פים לקח את מופז לשירותים, כשההוא בא לבקר בגדוד (עוד כשהיה רמטכל). מיותר לציין שכשבאנו לאותה גזרה שנה אחרי, נבנה מבנה שירותים ומקלחות גדול, נקי ומסודר, ושני התאים לכל הגדוד שהיו שם קודם - נהרסו. טוב להסתפק במועט, אף פעם לא יזיק לדרוש יותר

אמיר72

New member
תודה לכל העונים פה ובמסרים

אני מכיר היטב את בית גוברין, רק הפעם האחרונה שעשיתי שם אל"ת הייתה ב-2002 (אחרי זה כבר עשיתי באלייקים). נקווה שלא נקפא מקור ...

למעלה