בא לשכונה חמוס חדש שלום לכולם זה דנדי יפיוף בן חצי שנה
S Sweet Fantasy New member 27/10/05 #4 ערןןןןןןןןןןןןןןןן ../images/Emo13.gif סוף סוף (איזה יופי המשפחה מתחילה לחזור לפה) רק חסרים את פודינג וג'לי וזה ממש פגישת מחזור מי שלא הבין דנדי הוא אחד מהגורים של גיזמו וג'וזי.. והוא נקרא דנדי ע"ש משה דיין כי הוא פתח ראשון עיניים (יותר נכון עיין אחת ) אני מרגישה כמו סבתא גאה הוא כל כך יפיוף ערן טוב שהצטרפת אלינו לפה מיכל.
ערןןןןןןןןןןןןןןןן ../images/Emo13.gif סוף סוף (איזה יופי המשפחה מתחילה לחזור לפה) רק חסרים את פודינג וג'לי וזה ממש פגישת מחזור מי שלא הבין דנדי הוא אחד מהגורים של גיזמו וג'וזי.. והוא נקרא דנדי ע"ש משה דיין כי הוא פתח ראשון עיניים (יותר נכון עיין אחת ) אני מרגישה כמו סבתא גאה הוא כל כך יפיוף ערן טוב שהצטרפת אלינו לפה מיכל.
S Seret Shel Sex New member 29/10/05 #6 ../images/Emo71.gif../images/Emo160.gif נעים מאוד ../images/Emo3.gif וואי איזה יום שישי משעמם לי היום, אני לא נפגשת עם אפחד, לא הולכת לשומקום, בהחלט שיעמום *פיהוק* אני טל בת 15 [אל] יש לי חמוס בשם זיגי והוא חמוד! וזהו אל
../images/Emo71.gif../images/Emo160.gif נעים מאוד ../images/Emo3.gif וואי איזה יום שישי משעמם לי היום, אני לא נפגשת עם אפחד, לא הולכת לשומקום, בהחלט שיעמום *פיהוק* אני טל בת 15 [אל] יש לי חמוס בשם זיגי והוא חמוד! וזהו אל