בא לשכונה בחור חדש!!!!

BROTHER OFRI

New member
בא לשכונה בחור חדש!!!!

מה המצב אנשים אני עופרי ואני ואחי חולים על נארוטו ראיתי את כל מה שקשור לסדרה ואני מניח(בלי להשוויץ) שיש לי ידע די גדול על הסדרה חוץ מזה אני גם בפורום מוזיקה שחורה בתפוז הדמות האהובה עלי היא ג'יראיה הסטלן וחרמן על טסונאדה מפרק 90 נארוטו שולט!!

A K I R A

New member
ברוך הבא ^^'

תהנה בפרומינו הלא-קט

sasuke girl

New member
אומייגוד..יש פה בן...והוא לא חולה

על התחת של נארוטו או על החזה השקסי של שיקאמרו.. אחחח בנים שמעריכים חזה *נוסטלגיה* חחח בכל מקרה..ברוך הבא ^^

HELLrider

New member
ברוך הבא!!

אחי !! ג'יראיה אני חולה עליו. אההההה אבל טסונאדה זקנה בעעעע.... זקנה פאקינג חזקה.

BROTHER OFRI

New member
אנשים יש לי כמה שאלות

מהסתובבות שלי באתר אתמול שמתי לב באופן מאוד בולט לדברים הבאים: הרבה אנשים כותבים בהודעות שלהםXD DDDDD כל מיני דברים בסגנון אז מזה זה ומה זה מסמל וגם מה זה שונן איי!?

Riku FanBoy

New member
טוב, אחלק את תשובתי בהתאם לשאלות

XD, פרצוף צוחק. תטה את הראש שלך לצד שמאל ותוכל לראות את זה XD שונן איי, שונן - בנים, איי - יחסים, לקיים מערכת יחסים. מכאן, ששונן איי הוא מערכות יחסים שבין בן לבן. כמו כן ישנם הנושאים המוכרים הנוספים של שו'גו איי (מערכות יחסים בין בת לבת), יאוי (השלב שאליו מוביל שונן איי, מין בין בנים, נושא שהוצא מהחוק בפורום זה), ויורי (בדיוק כמו יאוי, רק לבנות). בתור אוהדי נארוטו, ואנימה בפרט, ישנם מספיק סמיילים שבה אפשר להשתמש. בין המוכרים: P: XD ^^" ^^ ^_^ :p -^^- >< @_@ >_> _ _" _ _ P;. מקווה שעזרתי. אגב, ברוך הבא לפורום, שמי שינג'י (או לפחות זה השם שאנשים קוראים לי בו) ^^"

למעלה