בא לשכונה בחור חדש ...

Asterix

New member
בא לשכונה בחור חדש ...

אני מעונין לקנות GS500 ורוצה לדעת את כלללללל מחלות הילדות הידועות לכם אם יש פגם ידוע בין 92-95 תעדכנו אותי

קודם כל - ברוך הבא לפורומינו הקט !

ודבר שני - ברוך הבא לעולם האופנוענות !אבל.. תזהר ! זה ממכר !
ככל הידוע לי , אין מחלות לאופנוע הנ"ל שנובעות מפגם כלשהוא בייצור או חלקים לא איכותיים ש"קורסים" עם הזמן..מחלות אפשריות יהיו תוצאה של שימוש אינטנסיבי באופנוע ולקיחתו למגבלותיו ..(בד"כ של הרוכב..) עוד דבר , ככל הידוע לי , אין הבדל ממשי בGS של תחילת שנות ה90 לאלו שיוצרו עד 99.. בכל מקרה , קח את האופנוע לבדיקה במוסך כדי לקבל תמונה ברורה יותר (ומקצועית) של האופנוע ושל מצבו המכאני.. שיהיה המון בהצלחה !

Great Blue

New member
האם שיקול של קניית Gs500 משנתונים

כמו 94, 93, 92 יחשב כטעות?, הם מיושנים? מה תוחלת החיים שלהם בממוצע כאן בארץ ?

מה פתאום ?

ברור שאם אתה נאלץ לחסוך בערך האופנוע (ולקנות דגם משנתון מוקדם יותר) כדי שתוכל לרכוש ציוד מגן אז עדיין ישנם אופנועים בשוק עבורך. הבעיה היא , למצוא את אלו שיהיו ראויים לשאת אותך...ורק חיפוש עיקש , סבלני ומדוקדק יעזור לך כאן.. רובם עברו לא מעט בעלים שעבורם היה הGS האופנוע הראשון - הווה אומר , אחזקה בהתאם , שימוש בהתאם ולצערינו , גם תאונות. אך עדיין - יש מציאות בשוק וניתן לרכוש GS במצב טוב.. כRובי שאבא שלו הוא יד שנייה על GS שנת 91 מדונדש (!)

1100F

New member
ברוך הבא לפורום

ואני מאחל לך שהשמים לא יפלו לך על הראש

2fast4u

New member
מאחת שרוכבת על GSE משנת 92

אז ככה, כאופנוע ראשון - אני ממליצה בחום להתחיל מה-GSE שהוא ממש נוח וקל (לא סתם הוא קיבל את השם הסובארו של האופנועים). אני התחלתי על האופנוע הזה וכיום אני מחפשת להחליף למשהו חזק יותר - מה לעשות זו אחת הבעיות שצריך לקחת בחשבון - שכל הזמן מחפשים יותר כוח. ובקשר לקנות אופנוע משנים קודמות - אז אין כל בעיה כל עוד אתה זוכר לבדוק. אני במקרה היד ה-11 על האופנוע שלי אבל אני מכירה את שלוש הידיים האחרונות שלו כך שלא היה לי את הבעיה. ובכל מקרה מזל טוב וסע בזהירות!

ezra shemuly

New member
את רצינית? יד 11??

לדעתי זה אומר שהיו בעברו של האופנוע הרבה ילדים שקרעו אותו כמה חודשים והעבירו הלאה. אני מחפש בחודשים הקרובים לקנות GS, שנת 97´ - 98´, ואני נרתע מלקנות משהו שהוא יותר מיד שנייה. עדיף לחפש אופנוע שהיה כמה שנים אצל בנאדם, לא? ראיתי לא מעט GS-ים, משנים 97´ ומטה (ואפילו חדשים יותר) שנראים נורא - מוזנחים, מלוכלכים, ברגים חלודים, זנב שקוע, ועוד ועוד...

תמשיך לחפש ואל תתיאש ..

אתה עוד תראה הרבה מאוד כלים .. אפילו עם מעט ידיים , מוזנחים ולא מטופלים.

ezra shemuly

New member
מצד שני, לשכן שלי יש GS שנת 98´,

יד ראשונה, 22000 ק"מ (ואולי אקנה ממנו), אבל הבנאדם בקושי שוטף את האופנוע, וחצי מהברגים, המחברים, הבקבוקים של המזלג וכו´ מכוסים נקודות חלודה.

אז אתה אומר בדיוק כמוני

מצב הכלי הוא לא בהכרח פועל יוצא של מספר ידיים ומס´ ק"מ .. ולכן תמשיך לחפש עד שתמצא מה שבאמת יהיה שמור ומתאים לך .. בילבי

מעניין אותי לדעת

איך מוכרים עם כל כך הרבה ידיים , ואני יודעת שזה נורמלי להחליף יד לאופנוע כל חצי שנה .. אבל עדיין ? בילבי שהאופנוע שלה יד שניה

אלדד א

New member
כבעליו הגאה (מאוד) של GS 97 יד

שנייה, אני יודע ש: א. האופנוע הזה סופר פופולרי לא רק בגלל שהוא נוח מאד למתחילים (ואגב - גם מתקדמים יכולים להפיק ממנו הרבה), אלא גם בזכות אמינותו (ופשטותו) המוכחת. ב. מי לא מכיר את הרצון להחליף כלי אחרי חצי שנה - שנה? ככה זה בשוק האופנועים. אני בטוח שישנם כלים שעברו 5-6-7 ואפילו יותר בעלים ויכולים להיות מעולים ושמורים. לא צריך להתרגש. אני בכל אופן מהממליציםהגדולים של האופנוע הזה ואני משוכנע שבקרוב מאוד גם בילבי תחשוב כך - למרות שאנו יודעים כי בעברה הלא כל כך רחוק היו לה אי אלו שהן השגות לגבי מראהו - ואני כמובן חולק עליה - זה אופנוע יפיפה!!!!

ezra shemuly

New member
הוא יהיה יפהייפה, ברגע שאקנה אותו,

ואחרי שאתקין Fender Eliminator Kit במקום חתיכת הפלסטיק השחורה והמכוערת שמחזיקה את המספר, אחליף את רגליות הנוסע והרוכב לרגליות אלומיניום (תרומתו הנכבדה של R ישן), וינקרים עלוקה מאחורה ווינקרים צמודים מקדימה, קצת תוספת ריפוד למושב, קצת טיפול לאגזוז ואולי עוד כמה הפתעות..

psichi

New member
המספר המכוער

האם אני היחיד שמטריד אותו שיש מספר צהוב, מכוער, וגדול מספיק להנחתת מטוס קל? באתר של GStwin יש איזה משהו שמציע איך לפתור את הבעיה של הפלסטיק השחור, אבל זה נראה חסר תועלת עם לוחית רישוי כ"כ גדולה.

2fast4u

New member
נא לא ללכלך על הזקן שלי

למרות שהוא אמן זקן הוא מאלה השמורים ונראה נהדר מכפי גילו.

הווו....שמואלי...

יש לך תוכניות מרחיקות לכת עבור הGS העתידי שלך..אה ? ביקרת באתר www.gstwin.com ?

למעלה