בא לשכונה בחור חדש...

אטל81

New member
בא לשכונה בחור חדש...

הגיע למחלקה שלנו בעבודה בחור חדש...בחור דתי. אני ליוויתי אותו לראיון (נהלים של העבודה) ויצאתי לנסוע איתו באוטובוס וגם להכיר לו חלק מהחברים הצעירים במחלקה....העניין הוא שנראה לי שהוא "נדלק" עלי ואני לא כ"כ אוהבת את זה. אתמול, המזכירה שאני עובדת איתה אמרה שהיא יוצאת מוקדם (בשעה 3) אמרתי לחבר'ה הצעירים שאם אפשר לאכול יותר מוקדם כי אח"כ לא אוכל להצטרף כי אהיה לבד בעמדה.... הלכנו לאכול והזמנו את החדש ..ובאיזה שהוא שלב קמתי והלכתי לעמדה שלי כדי להחליף את המזכירה והצעירים נשארו לאכול....קיצור, החבר'ה סיימו לאכול וה"חדש" בא לעמדה שלי ושאל אותי למה עזבתי אותם....אני הייתי בהלם. מה? אני כ"כ הייתי חשובה לו בארוחה הזו. מה איכפת לו?.... ואתמול, בסוף יום עבודה ישבתי עם אחת העובדת על מסמך, אני רואה את הראש שלו מבצבץ לעמדה שלי לראות אם אני גם הולכת..... אני יודעת שזה מגעיל, אבל אני מנסה להתרחק ממנו. לא מתאים שידלק עלי (בחורה נשואה!)

מלו2

New member
תזכירי לו כל הזמן את בעלך שהוא בדרך וכל מיני

כאלה. בושה וחרפה, בחור דתי.

rut2020

New member
נדמה לי שאת רואה דברים שאינם

נראה לי יותר שהבחור חסר בטחון ועדיין לא מבין בעבודה, הוא "נסמך/ נתמך" בידע שלך בכישורים שלך, בקשר לארוחה יתכן "שנעלמת" לו פתאום ואולי הוא חשב שהוא שהה זמן רב מידי בהפסקה, זה שהוא שאל אותך מדוע עזבת עוד לא אומר שהוא הגזים. ובקשר לסוף יום העבודה, סביר יותר להניח שהוא לא היה בטוח אם הוא "סיים" לעבוד או אולי יש עוד משהו שהוא אמור לעשות והוא הציץ לכיוון שלך כדי "לדעת מה לעשות". בגדול נראה שהוא "קצת הולך לאיבוד בעבודה", סביר להניח שתוך מספר ימים הוא יתחיל להבין מה נגד מי ולא יזדקק לך כל כך.

blossom03

New member
אפשר לשוחח עם עמית לעבודה, לחייך אליו,

להיות ידידותית - בלי שהדבר יתפתח לרומן סוער .... לא צריך לפרש שכל מי שידידותי לאחרים מתכנן רומן .... ואם בכל זאת הוא יציע הצעות או רמזים - תוכלי להעמידו במקומו!

למעלה