בא לציון גואל!!!

אבי בן 1231

Well-known member
השרה מירב מיכאלי לקחה לידיה ולאחריותה לפתור בעיה "רצינית" ברכבת ישראל.
הטמפרטורה בקרונות היא נמוכה מאוד ונשים, כך אמרה השרה, תמיד קר להן.
היא מתכוונת כנראה להקים וועדה שתמצא את האיזון המתאים בין רצון הגברים שתמיד חם להם לבין רצון הנשים שתמיד קר להן.
שרה נכבדה אולי תמצאי קודם פיתרון לנהיגה הפרועה בכבישים, ריבוי תאונות הדרכים הקטלניות ותגבירי את האכיפה
ולא ע"י שלטים בצידי הכביש על "אזור אכיפה מוגברת סמויה וגלויה"!!!

GoldenEyes

Well-known member
היא מתכוונת כנראה להקים וועדה שתמצא את האיזון המתאים בין רצון הגברים שתמיד חם להם לבין רצון הנשים שתמיד קר להן.
שרה נכבדה אולי תמצאי קודם פיתרון לנהיגה הפרועה בכבישים, ריבוי תאונות הדרכים הקטלניות ותגבירי את האכיפה
ואולי שקודם תמצא פתרון לצמצומי שעות הרכבת ?
ושתמצא קודם פתרון להשבתות התכופות ?

משתפרת1

Well-known member
הטמפרטורה ברכבת מכוונת על 19-20 מעלות. לא פעם בקיץ (ציטוט לא בכוונה) ראיתי אנשים שמוציאים סוודר קל או צעיף ומתעטפים בו. אני אשמח למיזוג מתון יותר. לא חייב להיות 26 מעלות, אבל גם 23-24 זה קריר מספיק.
אם זה הדבר הראשון ששרת התחבורה צריכה להתעסק בו? לא חושבת. אבל זה משהו קל יחסית. המבחן האמיתי יהיה בשיפור התחבורה הציבורית, כך שיותר אנשים יוותרו על נסיעה ברכב הפרטי לכל מקום, וכך גם העומס בכבישים לא יגדל.

נערך לאחרונה ב:

אבי בן 1231

Well-known member
הטמפרטורה ברכבת מכוונת על 19-20 מעלות. לא פעם בקיץ (ציטוט לא בכוונה) ראיתי אנשים שמוציאים סוודר קל או צעיף ומתעטפים בו. אני אשמח למיזוג מתון יותר. לא חייב להיות 26 מעלות, אבל גם 23-24 זה קריר מספיק.
אם זה הדבר הראשון ששרת התחבורה צריכה להתעסק בו? לא חושבת. אבל זה משהו קל יחסית. המבחן האמיתי יהיה בשיפור התחבורה הציבורית, כך שיותר אנשים יוותרו על נסיעה ברכב הפרטי לכל מקום, וכך גם העומס בכבישים לא יגדל.
אני תמיד אוהב את תגובותייך שהן תמיד בשפה נקיה ובלתי פוגענית לחלוטין, אך ................. יש לי השגה!
אחד אומר שזו טמפרטורה נעימה וטוב לו, האחר טוען שהוא מת מחום, זה שטוען שזו טמפרטורה נוחה יוכל להתגונן מקור באם יורידו מעט את הטמפרטורה אך זה שחם לו לא יוכל להתגונן אלא אם כן יפשוט את חולצתו כמו בחוף הים וזה יהיה פחות נעים לסובבים.
זה ד.א. ויכוח שהיה לי שנים רבות עם זוגתי, כיום יש ביננו הסכמה, כאשר מדי קר לה היא מתכסה בשמיכה דקה או לובשת בגד חם יותר והפעם באמת "ובא לביתנו גואל"

שחר 676

Well-known member
אם הטמפרטורה בקרונות תהיה מלכתחילה מכוונת על 19/20מעלות היא תשמור על יעד זה כשקרונות הנוסעים יהיו ריקים או מאכלסים כמות מועטה של של לקוחות אך מאחר וכל גוף חי פולט חום אז ככל שהקרונות מתמלאים נוסעים כך קשה יותר למזגן להגיע אל טמפרטורת היעד שלו שכן הוא צריך להתגבר על כמויות הולכות וגדלות/משתנות של נוסעים ולכן כשהקרונות עמוסים הטמפרטורה תהיה גבוהה יותר וכשהם ריקים היא תהיה נמוכה יותר.

אם מלכתחילה המזגן יכוון על 23/4 מעלות אז כשהקרונות יתמלאו כדי מחצית או מעט יותר תקבלי טמפרטורה שבפועל תהיה גבוהה בשתיים עד שלוש מעלות.

בקיצור שטות מוחלטת , התקשורת רוצה לפמפם לנו את הפמיניזם המטורלל של חברת הכנסת מיכאלי כאילו מדובר בנושא הרה גורל אשר משפיע קשות על גורל האנושות חחחחח

זוטה הגיעה אל ראש סדר העדיפויות הלאומי..... מדהים.

אגב - אני יכול להבטיח לך שכשהטמפרטורה בפועל תהיה גבוהה יותר הנוסעים יהיו עצבניים הרבה יותר על כל המשתמע מכך.

יכול להיות שכל מה שצריך לעשות זה לעדכן את טמפרטורת המזגן בהתאם לכמויות האנשים בקרונות ולטמפרטורה בחוץ אבל זה יהיה מאד לא מדויק ונתון לשיקול דעת אנושי שלא תמיד יהיה מתאים לסיטואציה - מה גם שיקח לפחות 15 דקות עד ששינוי הטמפרטורה יורגש.

קשקוש מוחלט - לדעתי כמובן.

נערך לאחרונה ב:

שמלת תחרה1

Well-known member
ואולי שקודם תמצא פתרון לצמצומי שעות הרכבת ?
ושתמצא קודם פתרון להשבתות התכופות ?
הנושא עלה. סימן שבאמת הנושא חשוב:)

Harrington

Well-known member
מנהל
זה שהנושא עלה ממש לא מסמן שהנושא חשוב.
חשוב הרבה יותר, לדעתי ואולי אני כרגיל טועה, לטפל ברוצחים מאחורי ההגה המסכנים אותי לפחות בכביש!!!
שני הדברים חשובים. אמנם אתה צודק לחלוטין שהאחד חשוב יותר מהשני, אבל אין כל סיבה שלא ניתן יהיה לטפל בשניהם. זה לא שהטיפול של השרה בעניין האחד הוא כזה מורכב ומעמיק, שהיא בעצמה כעת תעסוק בנושא 24/7 למשך חצי שנה, באופן שיימנע ממנה לעסוק בדברים אחרים. היא בס"ה נותנת הוראה לבדוק את הנושא ובהמשך לאחר שיוצגו בפניה תוצאות הבדיקה, תגבש החלטה. ספק אם העיסוק הכולל שלה בעניין יעלה על שעה וחצי מחייה או משעות העבודה שלה.

מקסים 45

Well-known member
בעיה אינה בעיה

למעלה