בא לכן על שאלון???

yaeltal12

New member
בא לכן על שאלון???

טוב, שוב אני מרגישה שהפורום קצת שומם, ואולי זה רק אני והשטויות שלי.. בכל מקרה הכנתי שאלון חדש, מקווה שתהנו! אה ועוד משהו, אם יש פה בנים, אז השאלון מנוסח לבנות אבל הוא לכל מי שרוצה... 1. מה הקנייה הכי יקרה שלך של בגד/נעל וכו' לריקוד? מה קנית, כמה זה עלה ואם את משתמשת בזה. 2. מה הקנייה הכי זולה שלך של בגד/נעל וכו' לריקוד? מה הקנייה, כמה היא עלתה ואם את משתמשת בזה. 3. מה הקנייה הכי שווה/יעילה/טובה שקנית? (בנוגע לבגדי ונעלי ריקוד) מה הייתה הקנייה, כמה עלתה ואם היא עדיין בשימוש. 4. מה הקנייה עליה את הכי מתחרטת (בנוגע לבגדי ונעלי ריקוד)? למה את מתחרטת על הקנייה, מה היא הייתה וכמה היא עלתה. 5. מה הסכום הכי גבוה שהייתן קונות בו נעלי ריקוד? מה הכי נמוך? (בהתחשב בזה שלפעמים מוצר זול פחות טוב). 6. מה הסכום הכי גבוה שהייתן קונות בו בגדי ריקוד? מה הכי נמוך? 7. איזה מתנה שתשמש אותכן לריקוד (נעליים/בגדים/אביזרים) הכי הייתן רוצות לקבל? 8. מאיזה מתנה שתשמש אותכן לריקוד הייתן הכי מתאכזבות לקבל. 9. א. מה הסכום הכי גבוה שתשלמו עבור שיעורי בלט קלאסי? ב. מה הסכום הכי גבוה שתשלמו עבור שיעורי מודרני? ג. מה הסכום הכי גבוה שתשלמו עבור שיעור ג'אז/היפ הופ/פלמנקו וכו'? 10. מה צריך להיות במורה טובה לריקוד ומה הופך מורה ללא טובה? עכשיו כמה שאלות זה/זה: 11. צריך לרקוד כדי להתקדם, להגיע למשהו מסויים, למטרה מסויימת/ צריך לרקוד בשביל הכיף. 12. בילוי עם חברות אחרה"צ/בילוי בסטודיו אחרה"צ (שאלה קשה!!!) 13. מגמת מחול/ שיעורים אחרה"צ 14. ללכת לסרט/ללכת למופע מחול 15. ריקוד יותר חשוב לי מלימודים/ ריקוד פחות חשוב לי מלימודים טוב זהו... אין לי עוד שאלות! בסוף יתברר שבכלל לא בא לכן על שאלות! אני יודעת שרוב השאלות היו קשורות במחירים וכספים ושזה תלוי בהמון גורמים ולא רק בכמה אתן אוהבות לרקוד ולהשקיע בריקוד אבל לא רציתי לחזור על שאלות שכבר נשאלו... אבל זה גם מעניין לא? טוב תהנו!

amitush26

New member
../images/Emo187.gifאאאאאני../images/Emo9.gif

אחלה שאלון!
. מה הקנייה הכי יקרה שלך של בגד/נעל וכו' לריקוד? לאדעת
נראה לי דאנסניקרס. מה קנית, כמה זה עלה ואם את משתמשת בזה. דאנסניקרס אדומות, 350 ש"ח אחרי הנחה מטורפת, משתמשת פעמיים בשבוע
2. מה הקנייה הכי זולה שלך של בגד/נעל וכו' לריקוד? גרביון?
מה הקנייה, כמה היא עלתה ואם את משתמשת בזה. גרביון, לאזוכרת כמה עלה.. אולי 40, ואכן, משתמשת פעם בשבוע
3. מה הקנייה הכי שווה/יעילה/טובה שקנית? (בנוגע לבגדי ונעלי ריקוד) מה הייתה הקנייה, כמה עלתה ואם היא עדיין בשימוש. נמממ. נעלי בלט\דאנסניקרס. 4. מה הקנייה עליה את הכי מתחרטת (בנוגע לבגדי ונעלי ריקוד)? אני חושבת שהנעליים הראשונות שקניתי [נעלי ג'אז דקות כאלה] היו די ביזבוז
למה את מתחרטת על הקנייה, מה היא הייתה וכמה היא עלתה. -ראה צ'ובה עליונה
- 5. מה הסכום הכי גבוה שהייתן קונות בו נעלי ריקוד? מה הכי נמוך? (בהתחשב בזה שלפעמים מוצר זול פחות טוב). 170 נמוך ו550 גבוה. 6. מה הסכום הכי גבוה שהייתן קונות בו בגדי ריקוד? מה הכי נמוך? 20 ש"ח ו600 ש"ח. 7. איזה מתנה שתשמש אותכן לריקוד (נעליים/בגדים/אביזרים) הכי הייתן רוצות לקבל? עגילים של נעלי פוינט|מסמיק| 8. מאיזה מתנה שתשמש אותכן לריקוד הייתן הכי מתאכזבות לקבל. חותלות... שונאת
9. א. מה הסכום הכי גבוה שתשלמו עבור שיעורי בלט קלאסי? 80 ש"ח. ב. מה הסכום הכי גבוה שתשלמו עבור שיעורי מודרני? 80 ש"ח. ג. מה הסכום הכי גבוה שתשלמו עבור שיעור ג'אז/היפ הופ/פלמנקו וכו'? 100 ש"ח
כי זה בשביל הפאן וזה כייפי כזה אז... לאדעת
10. מה צריך להיות במורה טובה לריקוד ומה הופך מורה ללא טובה? מורה טוב לריקוד הוא זה שתרצה להיות כמוהו, שיהווה לך מודל לחיקוי. מורה לא טוב, הוא פשוט זה ש... לא תראה בו מודל לחיקוי
עכשיו כמה שאלות זה/זה: 11. צריך לרקוד כדי להתקדם, להגיע למשהו מסויים, למטרה מסויימת/ צריך לרקוד בשביל הכיף. בשביל הכיף. 12. בילוי עם חברות אחרה"צ/בילוי בסטודיו אחרה"צ (שאלה קשה!!!) בסטודיו:] 13. מגמת מחול/ שיעורים אחרה"צ? לאדעת.. סטודיו נראה לי יותר כייפי
14. ללכת לסרט/ללכת למופע מחול- מופע מחול. 15. ריקוד יותר חשוב לי מלימודים/ ריקוד פחות חשוב לי מלימודים- יותר חשוב

the mush

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo42.gifאכן, הפורום מ-אוד שומם.

1. מה הקנייה הכי יקרה שלך של בגד/נעל וכו' לריקוד? אני משערת שזה נעלי פוינט. מה קנית, כמה זה עלה ואם את משתמשת בזה. נעלי פוינט, משתמשת כל יום. 2. מה הקנייה הכי זולה שלך של בגד/נעל וכו' לריקוד? גרביונים ב20 שקל, שחיו בדיוק שיעור. 3. מה הקנייה הכי שווה/יעילה/טובה שקנית? הבגד גוף קשירה למעלה
עדיין בשימוש. 4. מה הקנייה עליה את הכי מתחרטת (בנוגע לבגדי ונעלי ריקוד)? למה את מתחרטת על הקנייה, מה היא הייתה וכמה היא עלתה. - הנעלי פוינט האחרונות שלי, מדהים איזה גרועות הן! 5. מה הסכום הכי גבוה שהייתן קונות בו נעלי ריקוד? מה הכי נמוך? (בהתחשב בזה שלפעמים מוצר זול פחות טוב). תמיד אותו דבר, פחות או יותר... 6. מה הסכום הכי גבוה שהייתן קונות בו בגדי ריקוד? מה הכי נמוך? לא יותר מידי נמוך, כי אני חושבת שככל שהבגד גוף יותר יקר האיכות שלו יותר טובה, וזה חשוב... 7. איזה מתנה שתשמש אותכן לריקוד (נעליים/בגדים/אביזרים) הכי הייתן רוצות לקבל? GAYNOR. 8. מאיזה מתנה שתשמש אותכן לריקוד הייתן הכי מתאכזבות לקבל. גרביונים
9. א. מה הסכום הכי גבוה שתשלמו עבור שיעורי בלט קלאסי? תלוי מאוד איפה זה
ב. מה הסכום הכי גבוה שתשלמו עבור שיעורי מודרני? כנ"ל ג. מה הסכום הכי גבוה שתשלמו עבור שיעור ג'אז/היפ הופ/פלמנקו וכו'? מעט יחסית. 10. מה צריך להיות במורה טובה לריקוד ומה הופך מורה ללא טובה? אין לי כוח
עכשיו כמה שאלות זה/זה: 11. צריך לרקוד כדי להתקדם, להגיע למשהו מסויים, למטרה מסויימת/ צריך לרקוד בשביל הכיף. - נורא תלוי בבן אדם. אני רוקדת בשביל הכיף, אבל מאוד עוזר לי שיש לי מטרות סטייל- בחינות, הופעות... 12. בילוי עם חברות אחרה"צ/בילוי בסטודיו אחרה"צ (שאלה קשה!!!) חברות תמיד מקום ראשונה
13. מגמת מחול/ שיעורים אחרה"צ - אחרה"צ
14. ללכת לסרט/ללכת למופע מחול - הופעות מחוווול
15.
ריקוד יותר חשוב לי מלימודים
/ ריקוד פחות חשוב לי מלימודים

עונה

. מה הקנייה הכי יקרה שלך של בגד/נעל וכו' לריקוד? נעלי פוינט אני חושבת מה קנית, כמה זה עלה ואם את משתמשת בזה.עלה 200 פלוס סיליקון עוד 100 משתמשת פעמיים בשבוע בערך 2. מה הקנייה הכי זולה שלך של בגד/נעל וכו' לריקוד?גרביון מה הקנייה, כמה היא עלתה ואם את משתמשת בזה.משתמשת המון נראה לי עלה 50 3. מה הקנייה הכי שווה/יעילה/טובה שקנית? (בנוגע לבגדי ונעלי ריקוד) מה הייתה הקנייה, כמה עלתה ואם היא עדיין בשימוש.נעלי פוינט רשמתי כבר כמה עלו, היא עדיין בשימוש 4. מה הקנייה עליה את הכי מתחרטת (בנוגע לבגדי ונעלי ריקוד)?נעלי ג'אז מעפנות למה את מתחרטת על הקנייה, מה היא הייתה וכמה היא עלתה.חברה גרועה עלו 300 5. מה הסכום הכי גבוה שהייתן קונות בו נעלי ריקוד? מה הכי נמוך? (בהתחשב בזה שלפעמים מוצר זול פחות טוב).500? 300? 6. מה הסכום הכי גבוה שהייתן קונות בו בגדי ריקוד? מה הכי נמוך?100- 200 7. איזה מתנה שתשמש אותכן לריקוד (נעליים/בגדים/אביזרים) הכי הייתן רוצות לקבל?טופ או בגד גוף 8. מאיזה מתנה שתשמש אותכן לריקוד הייתן הכי מתאכזבות לקבל.חותלות 9. א. מה הסכום הכי גבוה שתשלמו עבור שיעורי בלט קלאסי?אין לי מושג ב. מה הסכום הכי גבוה שתשלמו עבור שיעורי מודרני?אין לי מושג ג. מה הסכום הכי גבוה שתשלמו עבור שיעור ג'אז/היפ הופ/פלמנקו וכו'?אין לי מושג 10. מה צריך להיות במורה טובה לריקוד ומה הופך מורה ללא טובה? מתקנת כשטועים, מקצועית אבל נחמדה עכשיו כמה שאלות זה/זה: 11. / צריך לרקוד בשביל הכיף.אבל גם כדי להתקדם 12. /בילוי בסטודיו אחרה"צ (שאלה קשה!!!) 13. מגמת מחול/ שיעורים אחרה"צ- שניהם 14. /ללכת למופע מחול 15. ריקוד יותר חשוב לי מלימודים/

ShirUsh22

New member
../images/Emo26.gifעונה../images/Emo3.gif../images/Emo20.gif

1. מה הקנייה הכי יקרה שלך של בגד/נעל וכו' לריקוד? מה קנית, כמה זה עלה ואם את משתמשת בזה. נעלי בלט - שנה שעברה השתמשתי והשנה בכלל לא
120 ש"ח נעלי פולקלור - משתמשת להופעות.. השנה בנתיים לא השתמשתי אבל זה ישמש אותי גם שנה הבאה ואולי עוד שנתיים
140 ש"ח 2. מה הקנייה הכי זולה שלך של בגד/נעל וכו' לריקוד? מה הקנייה, כמה היא עלתה ואם את משתמשת בזה. לא זוכרת
נראה לי מכנסון שחור ב20 ש"ח.. אני משתמשת בו להופעות
3. מה הקנייה הכי שווה/יעילה/טובה שקנית? (בנוגע לבגדי ונעלי ריקוד) מה הייתה הקנייה, כמה עלתה ואם היא עדיין בשימוש. לא זוכרת
יש המון קניות שוות שעשיתי
4. מה הקנייה עליה את הכי מתחרטת (בנוגע לבגדי ונעלי ריקוד)? למה את מתחרטת על הקנייה, מה היא הייתה וכמה היא עלתה. נעלי בלט
השתמשתי בהן רק שנה שעברה והן עלו 120 ש"ח 5. מה הסכום הכי גבוה שהייתן קונות בו נעלי ריקוד? מה הכי נמוך? (בהתחשב בזה שלפעמים מוצר זול פחות טוב). הכי גבוה - 150 ש"ח הכי נמוך - תלוי.. אם זה זול וזה נראה טוב ואיכותי אז ברור שהייתי קונה אבל זה מעפן מהשוק לא הייתי קונה
6. מה הסכום הכי גבוה שהייתן קונות בו בגדי ריקוד? מה הכי נמוך? הכי גבוה - 80 ש"ח הכי נמוך - 10 ש"ח
[גופיות צמודות רגילות..] 7. איזה מתנה שתשמש אותכן לריקוד (נעליים/בגדים/אביזרים) הכי הייתן רוצות לקבל? גופיות
אני הכי משתמשת בזה
8. מאיזה מתנה שתשמש אותכן לריקוד הייתן הכי מתאכזבות לקבל. בגדי גוף.. אני לא ממש אוהבת
9. א. מה הסכום הכי גבוה שתשלמו עבור שיעורי בלט קלאסי? תלוי מה הרמה.. בעיקרון הייתי מסכימה לשלם עד משו כמו 80 ש"ח לחודש.. ב. מה הסכום הכי גבוה שתשלמו עבור שיעורי מודרני? 50 ש"ח.. אני לא ממש אוהבת
ג. מה הסכום הכי גבוה שתשלמו עבור שיעור ג'אז/היפ הופ/פלמנקו וכו'? כנ"ל
10. מה צריך להיות במורה טובה לריקוד ומה הופך מורה ללא טובה? אין לי כוח זה יהיה ארוך
עכשיו כמה שאלות זה/זה: 11. צריך לרקוד כדי להתקדם, להגיע למשהו מסויים, למטרה מסויימת/ צריך לרקוד בשביל הכיף. גם וגם
12. בילוי עם חברות אחרה"צ/בילוי בסטודיו אחרה"צ (שאלה קשה!!!) פעם זה פעם זה
13. מגמת מחול/
שיעורים אחרה"צ
14. ללכת לסרט/
ללכת למופע מחול
15.
ריקוד יותר חשוב לי מלימודים
/ ריקוד פחות חשוב לי מלימודים

נקבה|עונה../images/Emo9.gif

1. מה הקנייה הכי יקרה שלך של בגד/נעל וכו' לריקוד?
אממ נראה לי נעלי פוינט,200 ש"ח[+כריות 100 ש"ח]אני השתמשתי בהם,עכשיו כבר לא ובעתיד אני יחזור
2. מה הקנייה הכי זולה שלך של בגד/נעל וכו' לריקוד?
ברכיות שעלו 30 ש"ח ואני משתמשת בהם כל שיעור מודרני ולפעמים בג'אז גם
אה ומכנסון וגופיה לריקוד ב20 ש"ח כל אחת..וזה אממ גם בשימוש כמובן 3. מה הקנייה הכי שווה/יעילה/טובה שקנית? (בנוגע לבגדי ונעלי ריקוד)
וואי אממ קשה להחליט,נראה לי הבגד גוף השחור[אחד מהם]עם הגב הפתוח,קניתי אותו במבצע של 2 ב150 והוא שימושי לי ואהוב במיוחד
אה והטופ השחור שקניתי ב30 ש"ח נראה לי או 20 ואני חורשת עליו
4. מה הקנייה עליה את הכי מתחרטת (בנוגע לבגדי ונעלי ריקוד)?
אממ..נעלי ג'אז לא מקצועיות שקניתי לפני כמה שנים..נו..הקרטון האלה.. 5. מה הסכום הכי גבוה שהייתן קונות בו נעלי ריקוד? מה הכי נמוך? (בהתחשב
נעלי ריקוד-350 הכי גבוהה הכי נמוך-חח מה שיציעו כמה שיותר נמוך יותר טוב
חח...20 נראה לי חח סתם
6. מה הסכום הכי גבוה שהייתן קונות בו בגדי ריקוד? מה הכי נמוך? הכי גבוהה-250 ש"ח הכי נמוך-20?30?לאדעת חח 7. איזה מתנה שתשמש אותכן לריקוד (נעליים/בגדים/אביזרים) הכי הייתן רוצות לקבל?
נעלי ג'אז מקצועיות
ובגד גוף מיוחד
8. מאיזה מתנה שתשמש אותכן לריקוד הייתן הכי מתאכזבות לקבל? שום דבר הכל טוב בשבילי חח...אבל נעלי ג'אז לא מקצועיות לא הייתי רוצה,ולא חסר לי גם נעלי בלט רגילות ככה ש..
9. א. מה הסכום הכי גבוה שתשלמו עבור שיעורי בלט קלאסי?80
ב. מה הסכום הכי גבוה שתשלמו עבור שיעורי מודרני?80
ג. מה הסכום הכי גבוה שתשלמו עבור שיעור ג'אז/היפ הופ/פלמנקו וכו'?50 לא משתגעת על זה 10. מה צריך להיות במורה טובה לריקוד ומה הופך מורה ללא טובה? היא צריכה להיות נחמדה,אך מקצועית,מתקנת ועם עין חדה לבעיות מישהי שחסר לה דברים,היא פחות טובה לדעתי
עכשיו כמה שאלות זה/זה: 11. צריך לרקוד כדי להתקדם, להגיע למשהו מסויים, למטרה מסויימת-זה לדעתי
12. בילוי בסטודיו אחרה"צ עם חברות
חח אממ בסטודיו בטח
13. מגמת מחול
14. ללכת למופע מחול-סרט בפעם הבאה חח 15. ריקוד יותר חשוב לי מלימודים
זה אולי סדר עדיפויות מוזר,אבל ככה זה
אחלה שאלון

yaeltal12

New member
עונה לעצמי!

מותר נכון??? . מה הקנייה הכי יקרה שלך של בגד/נעל וכו' לריקוד? מה קנית, כמה זה עלה ואם את משתמשת בזה. הקנייה הכי יקרה בינתיים זה בגד גוף בצבע נייבי אפור שעלה 200, אבל בקרוב אני מתחילה פוינט (יששש) אז זה יהיה הכי יקר. 2. מה הקנייה הכי זולה שלך של בגד/נעל וכו' לריקוד? מה הקנייה, כמה היא עלתה ואם את משתמשת בזה. אממ, שרולון שעלה 15 ש"ח, הוא היה להופעה אז אני לא ממש משתמשת בו. 3. מה הקנייה הכי שווה/יעילה/טובה שקנית? (בנוגע לבגדי ונעלי ריקוד) מה הייתה הקנייה, כמה עלתה ואם היא עדיין בשימוש. הכי טובה? בגד גוף שחור שאני מכורה אליו קשותתת 4. מה הקנייה עליה את הכי מתחרטת (בנוגע לבגדי ונעלי ריקוד)? למה את מתחרטת על הקנייה, מה היא הייתה וכמה היא עלתה. נעלי ג'אז רכות כאלה, לא שוות שלא לבשתי. 5. מה הסכום הכי גבוה שהייתן קונות בו נעלי ריקוד? מה הכי נמוך? (בהתחשב בזה שלפעמים מוצר זול פחות טוב). הכי גבוה 400, הכי נמוך 50. 6. מה הסכום הכי גבוה שהייתן קונות בו בגדי ריקוד? מה הכי נמוך? הכי גבוה 400 הכי נמוך 20. 7. איזה מתנה שתשמש אותכן לריקוד (נעליים/בגדים/אביזרים) הכי הייתן רוצות לקבל? אממ נראה לי בגד גוף מיוחד, או יקר או שאין בארץ. 8. מאיזה מתנה שתשמש אותכן לריקוד הייתן הכי מתאכזבות לקבל. הייתי מתאכזבת לקבל גרביונים, או רשתות או סיכות, דברים שהם בעיקר אביזרים. 9. א. מה הסכום הכי גבוה שתשלמו עבור שיעורי בלט קלאסי? 150 ש"ח. ב. מה הסכום הכי גבוה שתשלמו עבור שיעורי מודרני? 150 ש"ח. ג. מה הסכום הכי גבוה שתשלמו עבור שיעור ג'אז/היפ הופ/פלמנקו וכו'? סביר להניח שאני לא אלך מלחתחילה לכאלה שיעורים, רק אם הם במסגרת חובה, אני מאמינה שלא יותר מ-30 ש"ח. 10. מה צריך להיות במורה טובה לריקוד ומה הופך מורה ללא טובה? אממ לדעתי מורה שתומכת ומעודדת הופך אותה לבן אדם טוב, כמובן שהיא צריכה להיות קצת קשוחה ולהשליט חינוך בתלמידים ולהיות מאוד מקצועית, וגם הוגנת. עכשיו כמה שאלות זה/זה: 11. צריך לרקוד כדי להתקדם, להגיע למשהו מסויים, למטרה מסויימת, כמובן תלוי באיזה סגנון, בקלאסי אני מאמינה שצריך מטרה. 12. בילוי בסטודיו אחרה"צ 13. מגמת מחול ברור!!! 14. ללכת למופע מחול 15. ריקוד פחות חשוב לי מלימודים, אם אני פעם ארצה לעסוק במשהו שהוא לא ריקוד, אני חייבת לימודים טובים, זה יפתח לי הרבה דלתות בחיים, כרגע ריקוד מקום שני בסדר העדיפויות, אבל אני הרי כל כך מחכה שאני אגיע לסוף שמינית.... אז אין לי בכלל זכות לדבר...

mizid

New member
עונה

1. מה הקנייה הכי יקרה שלך של בגד/נעל וכו' לריקוד? מה קנית, כמה זה עלה ואם את משתמשת בזה. נעלי פוינט... פעם בשבוע 2. מה הקנייה הכי זולה שלך של בגד/נעל וכו' לריקוד? מה הקנייה, כמה היא עלתה ואם את משתמשת בזה. חותלות- כל הזמן 3. מה הקנייה הכי שווה/יעילה/טובה שקנית? (בנוגע לבגדי ונעלי ריקוד) מה הייתה הקנייה, כמה עלתה ואם היא עדיין בשימוש. מכנסונים שחורים קצרים 4. מה הקנייה עליה את הכי מתחרטת (בנוגע לבגדי ונעלי ריקוד)? למה את מתחרטת על הקנייה, מה היא הייתה וכמה היא עלתה. טופ אדום... הייתי צריכה ללכת על לבן... 5. מה הסכום הכי גבוה שהייתן קונות בו נעלי ריקוד? מה הכי נמוך? (בהתחשב בזה שלפעמים מוצר זול פחות טוב). הכי גבוהה - 400 ש"ח, הכי נמוך-אין כזה דבר... 6. מה הסכום הכי גבוה שהייתן קונות בו בגדי ריקוד? מה הכי נמוך? אין גבולות חוץ מהשמיים. 7. איזה מתנה שתשמש אותכן לריקוד (נעליים/בגדים/אביזרים) הכי הייתן רוצות לקבל? בגדים 8. מאיזה מתנה שתשמש אותכן לריקוד הייתן הכי מתאכזבות לקבל. נעלי דאנס סינקרס - אני לא משתמשת בהם. 9. א. מה הסכום הכי גבוה שתשלמו עבור שיעורי בלט קלאסי? אין לי מושג ב. מה הסכום הכי גבוה שתשלמו עבור שיעורי מודרני? כנ"ל ג. מה הסכום הכי גבוה שתשלמו עבור שיעור ג'אז/היפ הופ/פלמנקו וכו'? כנ"ל 10. מה צריך להיות במורה טובה לריקוד ומה הופך מורה ללא טובה? דבר ראשון זה ידע במחול, עדכנות במה שקורה מסביב, יצירתיות,יחס טוב אל בני אדם כפי שהם, מנהיגות וכו'... עכשיו כמה שאלות זה/זה: 11. צריך לרקוד כדי להתקדם, להגיע למשהו מסויים, למטרה מסויימת/ צריך לרקוד בשביל הכיף. צריך לרקוד בשביל הנפש 12. בילוי עם חברות אחרה"צ/בילוי בסטודיו אחרה"צ (שאלה קשה!!!) בילוי בסטודיו 13. מגמת מחול/ שיעורים אחרה"צ - שיעורים אחרה"צ 14. ללכת לסרט/ללכת למופע מחול - מופע מחול(מן הסתם) 15. ריקוד יותר חשוב לי מלימודים/ ריקוד פחות חשוב לי מלימודים כרגע מחול אבל בעתיד לימודים - אני חייבת עתיד כלשהו...

רקדנית14

New member
עונה!!!

1.נעל ריקוד- ואני משתמשת... 2. חוטלות(לא יודעת איך כותבים) איזה 15-20 שקל- ואני לא משתמשת אפילו לא פעם אחת!!! 3. אממ... פחות או יותר בגד גוף של שנה שעברה שהוא החזיק לי כמעט שנה!!! עלה 100 ומשהו וקטן עליי עכשיו... 4. נעלי ג'אז... כי הם מכוערות ויש יותר מיקצועיות.. 5. אממ תלוי מתי.. כשהרגל עוד גודלה את קצת יותר זול כיאלו מחיר סביר וכשהרגל כבר לא ואני ממשיכה לרקוד אז משהו יותר מיקצועי ולאורך זמן ויותר יקר.. 6. אמממ כמעט כל הבגדי גוף אותו הדבר.. מחיר סביר כי גדלים והם נהרסים וכאלה... אבל ממותגים כיאלו אל מהשוק או משהו כמו דאנסשופ... 7. כל דבר!!! אבל במיוחד נעלי ריקוד... 8. גרביון... 9. א. אממ.. לא יודעת.. ב. גם לא יודעת.. ג. גם לא יודעת... 10. מורה טובה צריכה להבכין והכול שמישהו עושה משהו לא טוב לתקן אותו בצורה בונה, לא לזלזל... 11. קצת מזה וקצת מזה... 12. שניהם!!! 13. שניהם!! 14. תלוי איזה.. 15. שניהם!!! ריקוד יותר מהנה כמובן!!!

למעלה