בא לכן לדבר אופנה?

יעל י

New member
בא לכן לדבר אופנה?

מה פריט הלבוש האחרון שקניתן לעצמכן?

יעל י

New member
יפה לך...עלי פורס בכלל לא עולה...

וגופיות הן חלום בשבילי.החלום.

חולצות פשוטות של "תמנון" לצעידה....

אה, מכנסי 7/8 של קסטרו ששנה שעברה קניתי ויושבים עלי נפלא, אז לפני כחודש וחצי קניתי בצבע נוסף, מין סוג של אפרפר כהה. זהו.

EFRATY10

New member
אני מתה על המכנסיים של קסטרו.גם יושבים עלי

יפה ומחמיא. תתחדשי!

jesie12

New member
בגד ים

מאוד דומה לזה שיש לי ומאותה חברה נקנה מגלגל בטיילת באילת 70 ש"ח על הקודם שילמתי 250 ש"ח (לא כולל הפראו)

jesie12

New member
../images/Emo51.gif לכן בננות ועכשיו נזכרתי....

4 פג'מות 2 שקניתי אצלינו ו 2 שהאיש קנה לי אני לוקה במחלת פיג'מות קשה ו 2 שמלות ים מתוקות

jesie12

New member
לא מדוייק

היום אפשר למצוא הכל כמעט בכל בזאר במידתך לא היתה לי שום בעיה למצוא גם במידה שלי (40)שנחשבת שמנה אצלך

40 שמנה ../images/Emo2.gif בעיניה?

40 זה מעולה! ואת צודקת שאפשר למצוא היום בהמון מידות, לאו דווקא בבזרים, גם בחנויות מותגים למיניהן. בטח שבמידות 40.

EFRATY10

New member
גם אני לובשת מידה 40.יש גזרות כמו קסטרו

שמידתן 38 שעולות עלי,אבל למשל אתמול מדדתי מכנסים של פוקס במידה 38 והן לא נסגרו עלי. הכל תלוי בגיזרה.

תתחדשי!

אגב, מחר בשעות 11-18, יש מכירת בגדי מעצבים מהחנות "בוטיק טלי" מחדרה ב"המושבה" (אינדיקה בבנימינה), בגדי מעצבים בעלויות של 30-80 ש"ח. שווה! נמצא ברחוב המלאכה 14, אזור התעשיה שמאחורי הרכבת.

הייתי. בקושי מצאתי

לא ראיתי אם יש מידות גדולות, אך היה קצת קשה למצוא, הכל בבלאגאן. גם כך אני לא מרגישה כל כך טוב, אז היה לי קצת קשה להסתובב שם, אך לא רציתי להפסיד את ההזדמנות אז חברה נהגה ובאנו ביחד. קניתי בסוף מכנס ב-50 ש"ח שחור קלאסי (לא זוכרת של מי).

למעלה