טוב אם מותר, אז כבר עוד שניים כי קשה לבחור!
ש שועל האש New member 26/1/03 #56 יש לי המן אבל אני צריך ללכת לעבודה עכשיו אז הנה רק הוולפייפר שלי אחר כך אני ישים את השאר {ניסיתי לשים אחד הרזולוציה יותר גדולה אבל אי אפשר אז שמתי אחד רגיל 800 על 600}
יש לי המן אבל אני צריך ללכת לעבודה עכשיו אז הנה רק הוולפייפר שלי אחר כך אני ישים את השאר {ניסיתי לשים אחד הרזולוציה יותר גדולה אבל אי אפשר אז שמתי אחד רגיל 800 על 600}
M Miss Kitty Fantastic New member 26/1/03 #60 אתה יכול לתת קישור לאתר שלקחת את זה ממנו, חיפשתי אותו שנים! יש שם שומר מסר מדהים...
ש שועל האש New member 26/1/03 #64 כן זה באמת אתר יפה אני אחפש אותו יש לי אותו במועדפים הבעיה שהמועדפים עם אתרים של באפי זה אולי 50 אבל יש לי את השומר מסך אם את רוצה שאני ישלח לך באיציק
כן זה באמת אתר יפה אני אחפש אותו יש לי אותו במועדפים הבעיה שהמועדפים עם אתרים של באפי זה אולי 50 אבל יש לי את השומר מסך אם את רוצה שאני ישלח לך באיציק
ש שועל האש New member 28/1/03 #83 קבלי הנה לקח לי איזנ שעתיים לעבור על כל האתרים כי כמובן שאני רואה באפי אני חייב לעצור ולהיסתכל ואיפה האתר הזה היה בדיוק בסוף 47 אז הנה הוא
קבלי הנה לקח לי איזנ שעתיים לעבור על כל האתרים כי כמובן שאני רואה באפי אני חייב לעצור ולהיסתכל ואיפה האתר הזה היה בדיוק בסוף 47 אז הנה הוא
M Miss Kitty Fantastic New member 28/1/03 #85 תודה רבה רבה ../images/Emo13.gif ראית שיש גם צד טוב וגם צד רע לאתר? איזה שומר מסך ענק יש להם
ש שועל האש New member 28/1/03 #86 נכון אני עדיין מנסה לחפש את הוולפייפר ההפוך שהכל שם בצבע שחור {בלילה לא יום}
S Schnickelfritz New member 27/1/03 #72 אחד שעשיתי עכשיו... למצוא screen caps נורמלים מפרקים זה בעייתי
S Schnickelfritz New member 27/1/03 #74 ../images/Emo9.gif תודה רבה הבעיה שלי היא שאני לא ממש מקורית, אין לי ראש יצירתי כדי לעשות אותם *ממש* טובים, זה דיי מבאס..
../images/Emo9.gif תודה רבה הבעיה שלי היא שאני לא ממש מקורית, אין לי ראש יצירתי כדי לעשות אותם *ממש* טובים, זה דיי מבאס..