בא לכם צאט?

אפרת ר

New member
בא לכם צאט?

לא עכשיו כרגע, אלא לקבוע איזה יום ושעה ולהפגש בצאט? אולי אפילו נהיה אמיצים ונשים מצלמות? מה אתם אומרים על יום ראשון הקרוב (כך שכולם יספיקו לקרוא את ההודעה עד אז) בתשע בערב? (אצלי זה אחת בצהרים....) יש קונים?

יאפפפפפפפ../images/Emo45.gif אלב בתפוזון שלי לא עו

עובד אז נעשה בצ'ט בעצםא ין לי מושג כ''כ מה זה תתפוזון אין לי תוכנת ג'אווה ככה שהמממ....אין לי תפוזון

פשוט...לאחרונה כולם שם ומבריזים לי

מהצ'טים

tatababa

New member
יש לי אותה ב*ענק*

ככה שאני לא יכול להעלות אותה לכאן. יש לי אבל באתר טפט לשולחן עבודה שעשיתי מהתמונה הזו ככה שתרגישי חופשייה לבדוק (התמונה המלאה היא מלבנית לארוך כשרואים את כל הגוף של קיילי, תמונה מדהימה!)

מדליקקק../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif|../images/Emo45.gifלא נכנסתי לאתר

לאתתרך כבר די הרבה זמן הגיע הזמן להתעדכן באמת

adamkylie

New member
למה לא..... יכול להיות נחמד מאוד

רק מקווה שאני אהיה פה..

אפרת ר

New member
אז היום בתשע? ../images/Emo35.gif

לא שכחתם? אתם באים? אני אהיה באמצע בישולים אבל אני אבוא!

נראה... זה תלוי במתי אח שלי יחזור

הביתה ואני מתארת שזה יקרה בחצי שעה שעה הקרובה ככה שרוב הסיכוייםש לא... וחוצמזה יש לי מבחןב היסטוריה עננננננננננקקקקי להתכונן עליו זה המבחן האחרון לפני הבגרות ואוטוט עוד חודשייםב דיוק מתכונת ואח''כ בגרות*משקשקת* בלהההההההההההההה

p i n g o

New member
בסוף לא יכולתי בתשע...

וגם לא יכולתי לקפוץ להגיד שאני לא יכול, חזרתי די מאוחר מהלימודים היום. בכל מקרה, נוכל תמיד לקבוע מועד אחר שיהיה נוח לכולם, בסוף זה יעבוד!!! בסופו של דבר מי היה בצ'אט? איך היה? ספרו לי מה הפסדתי!

אפרת ר

New member
אז אדון מנהל...

אולי תגיד מתי מתאים לך נגיד לקראת סופשבוע, ונוכל להתארגן לעוד צאט? (ואולי אז המצלמה שלי תחליט לעבוד גם..)

p i n g o

New member
את יכולה לפנות אליי בשם הפרטי.

ונראה כבר לקראת סוף השבוע מתי יהיה אפשרי, אני לא יכול לדעת מעכשיו מה יחליטו להפיל עליי באוניברסיטה... |זונות|

למעלה