בא לכם לעזור?

בא לכם לעזור? ../images/Emo92.gif

חבר שלי מתחרה בתחרות בבלוגיה. יש הרבה כותבים וכולם מוכשרים. מה שאני אוהבת אצלו זה שהוא תורם את הפרס (מקרר קטנצ'יק עם פחיות קולה ) למועדון נוער אצלו ביישוב. בעיני מדובר במטרה קדושה. אם בא לכם לתת יד לבחור כל מה שאתם צריכים לעשות זה להיכנס וללחוץ על ה- MAX IT שבראש הרשומה (זה נמצא בצד שמאל. והנה, נתתם יד למעשה טוב. מה דעתכם? נותנים יד? יאללה, בואו נעזור לו. אני, איפה שעושים מעשה טוב, אני שם. קדימה, בואו איתי.
כנסו לכאן

kdr

New member
כמה את משלמת ?

ארוחה במסעדה המהודרת שהלכת ?

../images/Emo6.gif

אז זהו שלא, לשם לא, אבל פיצוי נאות אחר דווקא כן. מגיע לו. הוא איש טוב. בוא נגיד שהוא עמד לצידי כשהכי הייתי צריכה ואתה מכיר אותי, אני לא שוכחת את מי שהיה בסדר איתי... חוץ מזה שבאמת מגיע לו. הוא איש טוב ואני אוהבת שהוא תורם את זה לבני נוער. אז.... צריך לעזור לו. ואתה... עם כל הקשרים שלך- לך תביא גם את האחים והאחיות שלך ... סומכת עליך .

kdr

New member
אם את חושבת שזה לא נעשה כבר

אז את: א. שונאת אותי ב. לא מכירה אותי ג. שתי התשובות נכונות ד. אף תשובה לא נכונה יש לי עוד כמה שמגיעה להם תרומה, לשלוח אלייך ? אני תרמתי בעבודה. כל הכבוד על המסירות.

הסבירי שוב ....

קודם כל מכירה ואוהבת את מה שהוא כותב אבל.... אצלי משום מה לא רואה שורות ארוכות כתובות במלואן כך שלא ברור לי על מה צריך ללחוץ להצביע

ברשומה שלו יש את סימן ה- MAX IT

מה שצריך זה בסה"כ ללחוץ על המקס. זה הכל. לא לכתוב תגובה ולא כלום, רק לחיצה על המקס. ו
אישית ממני יקירתי. אין עליך

למעלה