בא לי..

G a v ® i e L

New member
ומנת חלקם של אלה

שלא מתנכרים לאמוציות של עצמם. עושר ריגשי, על הדבש ועל העוקץ, הכי חי שאפשר לבקש.

מצוטטת

New member
לא מאמינה

שקיים דבר כזה ניכור של רגש גם אם בכאילו נידמה שקיים.... זוהי הסוואה של אגו.... יאפ, הכי חי זה להרגיש :- )

מצוטטת

New member
על דרך ההגיון

רק מי שחי ירגיש {גם} כאב "מת" כבר לא מרגיש , גם לא כאב הכאב הוא {גם} חלק מהחיים....

n o g a1

New member
אני חושבת

שמראש ההקיש שהקשת מקשה:)... ניתוק רגשי ע"י ההגיון , כלומר להפסיק לאהוב/להרגיש בפקודת הראש , כשהראש מבין שאין שום סיכוי שרגש זה או אחר יקדם אותנו מקיש אצלך לקור וניכור. אדם חם ואוהב אינו יכול להתנתק מעצמו ולהפוך לקר ומנוכר לשם ביצוע עבודות ניתוק רגשי. השאלה כיצד את , באישיותך , עם כל מה שאת - ראשך ורגשותייך יוכלה לקדם את עצמך , להפרד מהעבר ולהמשיך הלאה ללא כאב... השאלה היא האם את מוכנה לוותר על הרווחים שקיימים באחיזת העבר... אילו דברים את נמענת מלקדם מאת אוחזת בעבר ולא משחררת אותו , אולי את צריכה להתמודד עם דברים מסויימים .... לא יודעת... את יודעת! ביום שתחליטי שהוותור על הרווחים ההם הוא אפשרי לך לאור המחירים שאת משלמת עבור אחזקתם - תוכלי לשחרר את הכאב , את העבר , את עצמך ... כמו שאת באהבה ובחום! ### לא קל!!!!

ביום שתחליטי שהוותור על הרווחים

המיינד האנושי מתפקד טוב יותר כשמנטרלים ת"רעשים" מסביב... קוראים לזה...Something CAN Be Done About It..

חיתוך חד..

בין רגש שכביכול מצתייר כחם ומחמם.. והגיון כמשהו קר ומנוכר.. דוקא החיתוך הזה הוא זה שמכאיב.. הטיפ שלי.. בא מנסיון חיים שלי.. שאין טיפים יש למידה.. שהזמן תורם שם הרבה.. דוקא חושבת שיש מקום גם לרגש וגם להגיון לחיות זה לצד זה..לתרום זה לזה.. .. היו מקרים שהכל כאב..עד כדי שההגיון ברח.. והיו מקרים שההגיון תפס מקום שהרגש בכלל הפסיק להרגיש..גם כאן משהו ברח.. האמת.. שאני לא היתי רוצה ללמד איך עושים חיתוך..אלה איך מתמודדים...כשהאחד גובר על השני.. איך כשהאחד חלש השני מוסיף את הכח..להמשיך..והפוך.. העצמה אישית..כזו..

בכלל לא עניין של ידע...

עניין של סיבולת. כל אחד והרף שלו. כשמתעסק לי הרגשי...מעבר לרף... הבטן מתהפכת לי...האנרגיות נשאבות ממני...הואקום שנוצר חונק לי ת'מעברי החצמן... ואז מקיאה... את כל הרגשי הזה. כי חייבת...חייבת לנשום. רף סיבולת נמוך לטחינת רגשי...עניין מולד אולי. ועם זה קל לי. אבל עם כאבי הגב...אינעל ג'יזסססססססס...עם זה הכי קשה לי.

d a n i e l s 5

New member
רגש....

פנים רבות למילה הזאת רגש ..... ולא תמיד אנחנו יודעים מה הוא מכיל , לכן המלצה אישית שלי היא קודם כל לעשות פריטה של אותו רגש שנשאר האם הוא כעס,חסד,חרדה,קינאה, גאווה, רכושנות וכדומה ...או באמת אהבה על כל המכלול :) אחרי שפרטת לך אותו והבנת אותו , הסתכלת לו בלבן של העין (מה שאת תמיד ממליצה לאחרים ובצדק )....יהיה הרבה יותר קל להפעיל את ההגיון , שהרי ההיגיון הוא סוג של פרופורציה לאותן רגשות....... חיתוך ריגשי הוא אפשרי , גם קור וניכור הוא אפשרי ...אממ-ה הוא בהחלט לא מומלץ.....כי זה בסך הכל הדחקה או הכחשה של אותן רגשות.....חתכת, התנכרת...אבל לא התעמתת איתם ........לא טוב, לא בריא, לא מומלץ ! זה לא שחור........זאת רק מציאות חדשה שאת לומדת בדרך הקשה אל "הארץ המובטחת" :)))

ספיישיל

New member
ממשיכים הלאה!

ולא מביטים לאחור. זה קשה.זה קר.זה בלי סנטימנטים. העובדה שלך כואב,כי אולי לא השלמת עם הרצון לפרידה. זו לא את. זה הוא. ואם לו לא מתאים,תמשיכי הלאה. את בחורה שמחה ומקסימה. יש לך הרבה לתת.אל תביטי לאחור!

קוראת אותך

ומיד עולה בי מחשבה על החושים חמישה במספר(יש שיגידו שיש עוד...) חמשת החושים ה כלכך רגישים שלנו , הטבע עשה עבודה מדהימה! גם מתחושות שנדמה שהן "רעות" לנו אפשר וכדאי להנות. מלידתנו ואולי עוד קודם לה אנחנו מקבלים עלינו חוויות כך שבגילנו המופלג אנחנו כבר "מפוצצים"
כל שנשאר זה להרגיש אותם הכי שאפשר. ל ה ר ג ש ~וזו רק אני~
בוקר אור יערית.

לילי301

New member
תני לזמן לעשות את שלו..

וכשיבוא האדם הנכון למלא את לבך, תראי איך כל תמונות העבר מתיישבות להן יפה באלבום, איך כל הזכרונות מקבלים חדר קטן ומצומצם בלב ואחרי תקופה גם יעלו אבק. קחי מהעבר את הדברים הטובים, אל תתעסקי כל היום ב"איפה טעינו?" "ולמה?" ו"מי אשם יותר?" קחי רגעים נפלאים של אהבה, של רגשות עצומים, של דקות ארוכות של ליטופים...ותהני מהם, ובקשי לעצמך להכפיל אותם עם האדם הבא שיכנס לחייך. מאמינה בכל לבי שחייך יהיו מאושרים יותר..קור וניכור לא באים בחשבון!!

גלי10

New member
אבק ? ../images/Emo13.gif

אצל יערית ?
לא נראה לי , גם לא באלו המאופסנות בעליית הגג. תמיד יהיה שמור היטב. גם אם ארוז בקפידה , יהיה במצב של נעים מידי פעם לפתוח ולהתבונן ממרחק הזמן. ככה נראה לי
יעריתוש , חושבת שזה מהמקרים הנדירים שאהיה מזדהה לך בעניני " סדר ונקיון"

אין ברירה יקירה

ממשיכים הלאה, החיים חזקים מהכל וזו לא סיסמא! לובשים בבוקר את המסכה (אפשר איפור כבד עם הרבה מייק אפ לתגבור) ומחייכים לעולם. אם מישהו שואל אותך מה שלומך אז התשובה הנכונה היא "ניפלא" "נהדר" וכיוצא בהללו. תראי שכולם יחייכו אלייך בחזרה (וזה כבר משפר את ההרגשה). ובערב כשכולם ישנים, עמוק עמוק בתוך הכרית, הכל יוצא ואפשר וצריך לשחרר ולכאוב ולהציף בזכרונות כדי שבבוקר אפשר יהיה להרגע קצת וללבוש שוב את המסכה (פורים מתקרב). ואגב, כל אלא שניראים לך חזקים (אני ניראית בטון) הם אלה שנישברים הכי חזק! (הם רק לא מרשים לעצמם להראות לאחרים כשהם שבירים)

אופירה 1

New member
אני בעצמי במקום שלך....

לא אני יזמתי את הפרידה , יותר מזה כועסת שוויתר כל כך בקלות...עברו מאז 8 חודשים וזה און אנד אופ בתחושות, מה שכן כשאני מחוץ לבית אף אחד לא יודע כלום משתדלת לחייך ולהראות שמחה וכן מקבלת אנרגיות טובות חזרה, קורה לי בזמן האחרון שאני מספרת שאני מתגרשת אומרים לי "כל הכבוד על האומץ"... את מבינה חושבים שאני יזמתי ....כי אני משדרת שמחה וחוזק, אז אין לי ממש פתרון אני מאמינה שהזמן יעשה את שלו , לי עוזר להיות בחברת אנשים שעוזרים לי להתגבר ..נשארו עוד כמה אנשים טובים בעולם הזה..למזלי פגשתי אותם.(שולחת להם נשיקות...).

יערית

New member
שלום ליום ראשון

שלום לשבוע חדש
חשיבה חדשה
הרגשה חדשה
ישנתי על זה בלילה יחד עם המאהבת הזמנית שלי (כל אחד והנטיות שלו) ואיכשהו קמתי "מסודרת" יותר בראש, מאוזנת ריגשית. אני כנראה לעולם לא אדע לחתוך במידית ולהיות קרה ומנוכרת(הצחקתי את עצמי ), אבל איכשהו כשאני טוחנת את זה אצלי בבטן בראש ובלבלב , משחררת ומשתחררת והיידה החיים ממשיכים, מהשירשור הזה לקחתי לי צידה לדרך, וכמו שכתוב לי בכרטיס אין גדילה ללא כאב ואני גדלה
המון תודה על החום האמפטיה והעיצות החכמות

קטי30

New member
אוהבת את התובנות, של היום שאחרי

אימצתי לי את המשפט שלך אין גדילה ללא כאב הולכת לגדול לי ...

להיות קר

אולי כאן שורש הבעיה. מהכתיבה שלך מצטייר כאילו חיתוך רגשי משול לקור והגיון הוא מילה נרדפת לניכור. אז זהוא.. שזה לא בהכרח כך. ניתוק ריגשי והגיון יכולים להיות יכולות מעולות וחיוביות. בעיני הן רחוקות מלהיות הרסניות ו/או שליליות. הגיון יכול להיות בריא, וניתוק ריגשי יכול לקדם ולמנוע תקיעות. אולי אם לא תתיחסי אל תכונות אלו כאל משהוא שלילי, אולי אם תראי את הצד החיובי, תרשי לעצמך לאמץ אותן.

יערית

New member
יאפ

זו היתה הציפייה שלי, לקבל משמעות אחרת על הנושא ואחר כך להפנים:) קוקואיסטית הפרח ...מה לגבי זכויות יוצרים יו נוב לגאיה

למעלה