בא לי..

יערית

New member
בא לי..

ככה להוציא קצת מהקרביים שלי את הבאלגן שהולך לי בבטן ובנשמה ולשאול אתכם, איך אם בכלל ניתן להינתק ממצב ריגשי מסויים ולהמשיך הלאה?איך אנשים יודעים לעשות חיתוך ריגשי ע"י ההגיון ?גם אני רוצה גם ללמוד את זה, רוצה גם להיות קרה ומנוכרת כאילו לא היה דבר, גם להיות זו שיכולה לשים זכרונות מאחור ולדעת להמשיך הלאה, לא אחרי שנה שנתיים , אלא אחרי תקופה קצרה ולא להאכל מבפנים. אשמח לקבל טיפים...

ל י M ו ר

New member
אומרים

לו ללב "שב בצד תנוח"
ועכשו ברצינות עובדים ושוב עובדים על הניטרול הזה ולפעמים מגיעים למצב שהניטרול מפחיד. אבל כדי להמשיך ,כדי לשמור על שפיות חייבים ללמוד להיות קרים . שבוע מקסים לך..הצצתי

יערית

New member
ארחם על עצמי קצת

"וכשהשמש נמחקת בשמיים והלב מטפטף לי דרך העיניים החומות אז אני זוכר שיש ידיים שרוצות אותי קרוב אני יודע שזכיתי לאהוב"(עיברי לידר) אז אם להסתכל על חציו של הכוס המלאה, זכיתי לאהוב ולהיות אהובה, עם זה אלך עד הסוף..למרות שמשהו התמוסס לו, משהו במילה "אמיתי" הלך לו לאיבוד.

שלגיה 13

New member
יקירתי../images/Emo141.gif

אי אפשר להוציא את הכאב מהלב ו"לנהוג בהגיון קר" כי הקור היחיד שישאר הוא בלב שלך. מי שיכול לעשות את זה יש לו איזשהוא נתק מהרגש ולך אין, את מחוברת אליו, פועלת דרכו. זו את ואת יפה, ותקבלי את עצמך על כל "מגרעותייך". באופן סמלי, את יכולה "להוציא" דברים על הדף, לכתוב את כל הכאב, לתת לו צורה, לשלוט עליו. אוהבת אותך, מיוחדת

מצוטטת

New member
את בעצם מה?

אם הבנתי נכון, מבקשת טיפים {אם קיימים כאלו} לאיך לעשות מניפולציה לרגש האישי באמצעות ההיגיון.... אז בואי ננסה לעשות זאת באמצעות המילה הכתובה אם כי מראש אומרת זה ב ^^ ע"מ ^^ {ועל אחריותך מתקפת ה"סקדים אם תתחולל} :) נתחיל בזה שנסכים שמשבר נתק פיצוץ ריגשי קורע לך פיסה מהנשמה!, והאדם הכי רציונאל בעולם הכי מדופלם ומנוסה שלא יהיה נכנס לבלבול ולסחרחורת עם רצון ענק וטעון של רצון לבעוט ולירוק "אש".... אין חיה כזו {ככה אני לפחות מאמינה} שקיים ניכור ריגשי חארטה של מילים והסוואה של מוכשרים ע"י האגו... אבל,.הרי בכל זאת מגיע מתי שהו ה"קאט", הוא מגיע בעזרתה של טכניקת הסחת הדעת וקצת בעזרת הסביבה הסחת הדעת זהו הרציונל/היגיון , מתחילים עם שיחות פנימיות שהרי ידוע שרגש "מעוור" לנו את ההיגיון.... וכאן מגיע תפקיד המניפולציה בהפוכה, כלומר מתחילות לרדת שכבות ההסוואה של הרגש שכיסו להיגיון......... זה תהליך כזה, כל השיחות הפנימיות האלו אצלנו זה לא שאלטר , זה לא מפסק שמורכב לנו באישיות שאפשר לעשות "חיתוך" של ממש זה רק נידמה מה שבאמת שם הכל מאחורה .... או במילים יותר פשוטות טוחנים עד דק את התיסכול הריגשי עד שבסוף מתעייפים, או שכבר לא נישאר מה לטחון בעצם........... זה ככה בקטנה של 60 שניות , איך זה אצלי

סקאד ראשון עלייך...

ואם תמשיכי... B52 מרוקאית תצמד למקלדת ש'לך.. למחיש לך שיש "חיה" שכזו? להתריע שחייבים לאמץ "חיות" שכאלה וכמה שיותר? הטחינה מחייבת לגרוס ראשית בהיגיון שהרציונל מתעתע לנו וגורם לנו מיגרנה ולבלבית חלשה... ותייכף פורץ הרציונל כמו ספין שמחזיר אותך למדרגה העליונה.. לזה קוראים במרוקאית... תובנה. {נצמדת ל-נתק- פיצוץ-קריעה-
....מתחברת רק למילים האלה שעושות בי רטט}

R a c h e li

New member
ולהלן מטאפורה.......

כשמחליטים לקרא ספר או שמאוד רוצים יש שלב של ההתחבורות אליו אם זה לפי השם אם זה לפי ההקדמה או גודל האותיות שכתובות בו
השלב הבא זה להתחיל לקרא (הרגש עדיין לא פועל
) לא ממש מתחברים אבל כתוב יפה אז ממשיכים או לא כתוב יפה מדי ומורכב מחליטים להתמודד או לא במקרים הלו ישנה גם תהייה על עצמינו האם מסוגלים אנו האם יכולים האם מאתגרים את עצמינו בכל המקרים מסכימים שישנם שלוקחים זאת ככשלון עצמי אבל יש שלוקחים זאת כלא מעניין וNEXT מי שמעמיק מלאן ת'לפים לפני בחירת הספר ומנסה להבין למה הוא לא מסוגל או כן מסוגל מי שמפרגן למחבר הספר מכיר את ההסטוריה של הסופר וכו'....... יש סיכויי רב שהוא יגיע למקומות הללו עם הרבה רגש - שניה כאן חייבת טאדאםםם קטן....
כפרות שלי או נחביבוש אין טיפים יש רק לזרום תחשבי על מפל מיים חחחחחח מאחלת לך שבוע טוב

G a v ® i e L

New member
אלו ייסורים ברוכים

מעידים על הנשמה הגדולה שלך. בכל פרידה יש מוות קטן, וכל מוות תובע אבלות. אני בעד להתמסר לכאב, לתת לתהליך להוביל, לא להתעמת. אבל גם לעבד את הכאב. אלו ייסורים שמעידים על היכולת הגדולה שהיתה לך לאהוב, להתמסר, לתת את עצמך ולהאמין - וזו תכונה אצילית שלא איבדת !! עובדה זו היא נחמת עניים, אבל עדיין, סוג של נחמה.

אווץ'...

להתייסר.... להתמסר לכאב... לא להתעמת... לתת את עצמך... לתת להוביל.. סחטיקה גבי על הכניעות... אהבתי לך ת'פורמט של הכנוע.. כל שנותר זה.. לעבור לתנוחה המתאימה :}}}

תזהר גם אתה שמה...

דפ'קא יהיה נחמד לחבר בינכם.. {הוא עם האשך...אתה עם הרזרבה...} אחלה הכלאה :}}

-איימה-

בשניה זו נפשי יוצאת לה ממרתפיי התודעה הזדוניים ומריצה סנריו.... שניה אני בשלב של המדרגות של אילנה... שומעת צווחות וזעקות.. מישו שם קורא בשמי... ...:}}}... אני תמיד מלקה

מצוטטת

New member
התייסרות ריגשית

היא דפקא מנת חלקם של העשירים!!! "עושר ריגשי מכל סוג הינו מתנת אלוה! :)

למעלה